yahu site sizin kılonuz yuzunden ağırlaşıyor Allahtan ben manken hatun varımda anca dengelıyorum sızıGeçen gün buradakileri etiketlemiştim,sizin yüzünüzden bütün kk kilo aldık diye,bir haber vardı,fotoğraflara bakmak bile kilo aldırıyormuş,sen de bak ,sen de al.
O zaman sana yeni nick bulmaya başlayalımben hatırlatacam hepınıze merak etmeyın artık buralardayım yenı komplolar kurmazsam bende tolın degılım
aç bırakıyosunuz kendınız yapıp kendınız yıyosunuz halıyle 45 kilo kaldım hep sızın yuzunuzden
Sen nerden çıktın kız?Madalya lafını duyunca nasıl da geldin?@deynepnaz hiç utanman yok, ben kaç kez katıldım haberin var mı
Değil mi nevroş bi kere de ben birinci olayım
Aynen canım@deynepnaz hiç utanman yok, ben kaç kez katıldım haberin var mı
Değil mi nevroş bi kere de ben birinci olayım
Biz halimizden memnunuzyahu site sizin kılonuz yuzunden ağırlaşıyor Allahtan ben manken hatun varımda anca dengelıyorum sızı
sen bence kendıne başka site aramaya basla nevoscugumO zaman sana yeni nick bulmaya başlayalım
Ban ne güzel dedin madalya lafını duyup geldin diyeSen nerden çıktın kız?Madalya lafını duyunca nasıl da geldin?
Yani senin tariflerin kötü mü diyorsun?Tamam anladım ben anlayacağımı,katılma ,beceremiyorsun diyorsun yaniAynen canım
Bak @aeben'cim kaç defa katıldı 1 madalyası var.Hemde ne güzel tariflerle katılmıştı
ben sızın bu halınızden memnun degılım amaBiz halimizden memnunuz
7 olmuştur benimAynen canım
Bak @aeben'cim kaç defa katıldı 1 madalyası var.Hemde ne güzel tariflerle katılmıştı
Bütün KK ayaklanırız o zaman,grev yaparız,KKya girmeme eylemi yaparız,Nevreste hakkımız söke söke alırız derizsen bence kendıne başka site aramaya basla nevoscugum
ohhhhh ne güzel desene hepınızden toptan kurtulcam nihahahhahahhahhaBütün KK ayaklanırız o zaman,grev yaparız,KKya girmeme eylemi yaparız,Nevreste hakkımız söke söke alırız deriz
Senden bahsediyordu @nananais le ,@Nevreste ,bir madalyayı kaçıncı katılmasında aldı,beceremiyor dedilerdiNapıyonuz canlar ?
Abla deynepnaz seni çekiştiriyordu seni savunmaya geldimNapıyonuz canlar ?
Niye ne yapacaksınsen bence kendıne başka site aramaya basla nevoscugum
Ben sayısını bilmiyorum7 olmuştur benim
Ben mi? @aeben i ne kadar sevdiğimi O bilir .Abla deynepnaz seni çekiştiriyordu seni savunmaya geldim