- Emoji Skoru
- 8.755
- Puanlar
- 248
ohh misss valla insallah bunaltici sicaklar baslamadan atlatirsiniz ramazani.2 gündür çok sıcak2 gün önce geceleri balkon kapısını kapatıyordum.Bu gece sahuru balkonda yaptık
Kimmiş oBen geldimmmmm kk nin en sirin en genc semptik bayani
Tabiki ben kendine alinmadin insallah gulerimmmm hemde altima iseyene dekKimmiş o
4 tepsi mi
Hic gul3cegimmm yoktu kendini avutmak.icin genc kari resmi koymussun yemezler guzelimBana mı dedin
Gaziantep'te yaşıyorum.Yarından sonra daha sıcak olacakmışohh misss valla insallah bunaltici sicaklar baslamadan atlatirsiniz ramazani.
biz yagmurdan biktik bu yil fransayi sel basti ilk kez gorduk bu manzarayi ustelik yazi beklerken
Sahurluk hazirladimmm elemanlarimza yolladim..iftarada kuru fasulye pilav salata yapmistim alkis istiyorum iki cocukla yapabildimmm4 tepsi mi1 tepsi ben alırım Ellerine sağlık
Ooo ellerine sağlık
Tabiki ben kendine alinmadin insallah gulerimmmm hemde altima iseyene dek
Ben resimdekinden 5 yaş daha gencim bir kereHic gul3cegimmm yoktu kendini avutmak.icin genc kari resmi koymussun yemezler guzelim
Bana bak nevos hanmmm.hakkimi yeme senin gibi cene calmiyous sabah aksam..saygida kusut etmiyorsam saygimdannn @tolin gel.bebisim su yasli kari bak ne diyorOoo ellerine sağlıkHangi yemek sayfasından aldın bu resmi
Nebosun arkadasiysan yaslisindir sende..4 cocugun var allah bagislasin ne genci beee
Ben resimdekinden 5 yaş daha gencim bir kere
evet gurbetciyiz malesef.Gaziantep'te yaşıyorum.Yarından sonra daha sıcak olacakmış
Siz gurbette misiniz?
Aslında serin olması Ramazanda iyi oluyor
Sen altına yap diye alınmış gibi yapabilirimTabiki ben kendine alinmadin insallah gulerimmmm hemde altima iseyene dek
Aferin sana, buyur alkışSahurluk hazirladimmm elemanlarimza yolladim..iftarada kuru fasulye pilav salata yapmistim alkis istiyorum iki cocukla yapabildimmm
Kacirmak.ayipmmi haaaa yaslisin sende kaciriyorsundur simdi burayi pislik goturmesin lutfen konuyu kapatSen altına yap diye alınmış gibi yapabilirim
Hakkınızda hayırlısı olsun canımevet gurbetciyiz malesef.
keske serin olsa cnm ya kafayi disari cikaramiyorum kitlendim eve o derece yani.
ALLAH'IM sicakta tutanlara yardim etsin sicak daha zor bilirim izmirde dogup buyudugum icin.
kapilarda yatardik ezana kadar.felaket col sicagi olur izmirde...
kadere bak ya cok sicak ya cok soguk .ben ikisinin ortasini goremedim
Agzimla.istedimmm ben demeden yapma gerekiyorduAferin sana, buyur alkış
Aramızda altı üstü 2-3 yaş demek seninde yakındır.Kacirmak.ayipmmi haaaa yaslisin sende kaciriyorsundur simdi burayi pislik goturmesin lutfen konuyu kapat