Dedikodu deyince niye aklına ben geldimYaptıktan sonra da deriz ki,boşver dedikodu yapmayalım deriz di mi?. @Nevreste nerelerde acaba,bugün hiç denk gelmedim.
Gece iyi oluyorda gündüz sıcakta dolaşmak zor oluyor1 de eve gelmenden belli zatenEv gibisi yok
Ben de gündüzleri evde kalmayı tercih ediyorum sıcakta, denize gitmek dışında tabiGece iyi oluyorda gündüz sıcakta dolaşmak zor oluyor
Tabi sizin sahiliniz var ne güzelBen de gündüzleri evde kalmayı tercih ediyorum sıcakta, denize gitmek dışında tabiKızım iyice iyileşsinde, akşam sahilde voltaya gideriz artık biz de
Tabi sizin sahiliniz var ne güzelBiz ancak park,bahçe geziyoruz
İnşaallah canım
Hiç kıskanmadım
Evet deniz kıyısında oturup çekirdek çitliyoruz
Evet canım gündüz kızlar için biraz alışveriş yaptıkakşamda arkadaşlarla gezmeye gittik
Hiç kıskanmadım
Karadenize gitmeyi çok istiyorum ilerde nasip olur inşaallah
Yok canım olur mu öyle şey
İnşaAllah canımBuralara gelip beni aramadan dönersen yıkarım ortalığı ona göre
Sabah erken kalkıyorsa oturamıyordur@deynepnaz bu aralar kaytarıyor, gelmiyor bu saatlerde
Ben 3 saatlik uykuyla duruyorum, alışmışım uykusuzluğaSabah erken kalkıyorsa oturamıyordur
Sicak miii ay birazda buraya postalayin o guzel havalara hasretiz yaaGece iyi oluyorda gündüz sıcakta dolaşmak zor oluyor
Küçük çocuk olunca mecburenBen 3 saatlik uykuyla duruyorum, alışmışım uykusuzluğa
2 gündür çok sıcakSicak miii ay birazda buraya postalayin o guzel havalara hasretiz yaa
kista kaldik biz donuyokkk
Bana mı dedinBen geldimmmmm kk nin en sirin en genc semptik bayani