Ben de anlamadımMasallah ne ara cocuk yapmssin
Evet 28 yasindayimmm...ona dedigin laf bana gelmis olur ona gore bi daha dememSen ablası sayılırsın
İstediğim kişiye istediğimi yazarımBen kuflenmiyorumm havalandiriyorum kendimi arabistandayim sicak kavruluyoruzzz hem sna yazmdim ki neden savunmaya gectin ki sen
Bende ikinize birlikte söylerim,hiç farketmezEvet 28 yasindayimmm...ona dedigin laf bana gelmis olur ona gore bi daha demem
Benden izin al.bana yazacaksanİstediğim kişiye istediğimi yazarım
Çok beklersinBenden izin al.bana yazacaksan
Tamam yarini beklee @tolin ile seninle iyi bir sohbet yaparizBende ikinize birlikte söylerim,hiç farketmez
hahahayyy 45 yas ustu olup kk ya takilan varmidir acaba cok merak ettim ya45 var misin ablaa
Naftalin kullan canimmm kuflenmeezsinbende arabistandyaim
Ben ikinizede yetişirimTamam yarini beklee @tolin ile seninle iyi bir sohbet yapariz
Kac yasindaisn guzelim.sen bana abla diyorsunhahahayyy 45 yas ustu olup kk ya takilan varmidir acaba cok merak ettim ya
gercekten mi arabistanda ne isin var ablam...
sen de arap olmussundur o sicaklardan simdi
He vallahi allah cene vermisss gerisini koy vermisBen ikinizede yetişirim
Snaadaaaa nevosssss allah rahatlik versinn allah uzun omur versin ilaclarini icmeden uyumaaam.dislerini de suyun icine at sabah takarsinHepinize hayırlı geceler
Kkda aktif 45-50 yaş üzeri tanıdığım ablalar varhahahayyy 45 yas ustu olup kk ya takilan varmidir acaba cok merak ettim ya
gercekten mi arabistanda ne isin var ablam...
sen de arap olmussundur o sicaklardan simdi
yasim 24.cocuklulara abla diyorum prensibim bu (dermisimKac yasindaisn guzelim.sen bana abla diyorsun
Snaadaaaa nevosssss allah rahatlik versinn allah uzun omur versin ilaclarini icmeden uyumaaam.dislerini de suyun icine at sabah takarsinHepinize hayırlı geceler