- Emoji Skoru
- 8.755
- Puanlar
- 248
bi tepside ben alayim cnm
Hem Nevoşumun arkasındayım, hem gencimNebosun arkadasiysan yaslisindir sende..4 cocugun var allah bagislasin ne genci beee
Yamacimaa gel sana veririm bunlarin aklina uymaaabi tepside ben alayim cnm
tabi doyarsam
Tolin şimdi uyuyordur seni benim elimden kurtaramazBana bak nevos hanmmm.hakkimi yeme senin gibi cene calmiyous sabah aksam..saygida kusut etmiyorsam saygimdannn @tolin gel.bebisim su yasli kari bak ne diyor
45 var misin ablaaHem Nevoşumun arkasındayım, hem gencim4 çocuklu olunca yaşlı mı olmak gerekiyor
Kemik agrisi uyutmuyorr sanirim kiyamam sanaaa...kemik erimesi icin bol bol.yogurt ye nenecimTolin şimdi uyuyordur seni benim elimden kurtaramaz
Benim sadece dilim çalışmıyor,elimde çalışıyor,kendin ile karıştırma beni
Sende 2 yaş büyük45 var misin ablaa
İltifatta yaramıyor yaAgzimla.istedimmm ben demeden yapma gerekiyordu
bocukmu dediniz ayy kasinti tuttu gece geceGurbet bocegiii ayyy aman kusu canim neredesin sen
Sen tolin'e ne demek istedinKemik agrisi uyutmuyorr sanirim kiyamam sanaaa...kemik erimesi icin bol bol.yogurt ye nenecim@tolin laf yok tamami uyusun buyusun benim yavrucagim
Yok, 65 den gün aldım45 var misin ablaa
Naftalin kullan canimmm kuflenmeezsinbocukmu dediniz ayy kasinti tuttu gece gece
fransadayim ben .gurbetin en ucra kosesinde 1. katta curumekteyim
Sen geç kalmış olabilir misinMasallah ne ara cocuk yapmssin
Benummm kucugum yaavrucagimm o kiyamam onaaSen tolin'e ne demek istedin
Sen öyle mi yapıyorsunNaftalin kullan canimmm kuflenmeezsinbende arabistandyaim
Istemeden yapman lazimİltifatta yaramıyor ya
Sen ablası sayılırsınBenummm kucugum yaavrucagimm o kiyamam onaa
Ben kuflenmiyorumm havalandiriyorum kendimi arabistandayim sicak kavruluyoruzzz hem sna yazmdim ki neden savunmaya gectin ki senSen öyle mi yapıyorsun