- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 18
Kızlar arkadaşıma koltuk görmeye gideceğizde ev hediyesi olarak ne alayım fikirlerinizi bekliyorum
Valla yeni alınca koltuğu bir kaç arkadaş Ramazan sonrası gideceğiz bana perde görmeye bile gelen olduKoltuk görmek nasıl oluyor ki?.Hadi ev hediyesi desen neyse de.Şık bir saat olabilir,eksik olan bir ev eşyası ,mutfak eşyası olabilir.Şık kek fanusu olabilir,nevresim takumı olabilir,süs eşyası olabilir.
Aman kimi komşular yer arıyor işte Onuda bahane edip gelip oturdukça oturuyor gitmek bilmiyorlarperde görmeye gelen mi:))) şaka gibi.
Çalik tenceremi alacaksın yoksa teflon muBenim tencerem yok kızlar yani çok misafir ağırlayacak.
Şimdi almayı düşünüyorum sizce nasil birsey alayım bana bir yardımcı olur musunuz
Ne güzel bir adetmişValla yeni alınca koltuğu bir kaç arkadaş Ramazan sonrası gideceğiz bana perde görmeye bile gelen oldu
Çalik tenceremi alacaksın yoksa teflon muBen karacanın granit tencerelerini beğeniyorum hatta almayı düşünüyorum.Özellikle pilav ve karnıyarık tenceresini Birde kalabalık misafirler için çelik tencere alabilirsin
Canım adı öyle kalmış yoksa sadece karnıyarık yapmak için değil.O tencere geniş ve büyük diye istiyorum yoksa bende fırında yapıyorumPilavı teflon tavalarim var. Karniyarigi firinda yaparım ben oyle seviyorum .
Şulu yemek tarzı için çelik tencere istiyorum
Nevrestem ben aldım karaca granit kullanmaya kıyamadım bir yıldır hatta yemek yarışmasına onunla katıldım kampanyada set almıştım çok güzel tavsiye ederim kesinlikleÇalik tenceremi alacaksın yoksa teflon muBen karacanın granit tencerelerini beğeniyorum hatta almayı düşünüyorum.Özellikle pilav ve karnıyarık tenceresini Birde kalabalık misafirler için çelik tencere alabilirsin
Güle güle kullan canımNevrestem ben aldım karaca granit kullanmaya kıyamadım bir yıldır hatta yemek yarışmasına onunla katıldım kampanyada set almıştım çok güzel tavsiye ederim kesinlikle
Çelik olarak da korkmaz almıştım beş sene oluyor özellikle ince taban seçtim ve çok kullanışlı ve büyükçeCanım adı öyle kalmış yoksa sadece karnıyarık yapmak için değil.O tencere geniş ve büyük diye istiyorum yoksa bende fırında yapıyorumO zaman çelik tencere almalısın
Inşallah alırsın canım beş yıl garanti veriyorlar hatta tahta değil demir kaşık kullanın diye kendilerine guveniyorlar ama mutlaka kampanya takip et çok pahalı normalde ben setini 240 a almıştımGüle güle kullan canımbende istiyorum
Güle güle kullan canımÇelik olarak da korkmaz almıştım beş sene oluyor özellikle ince taban seçtim ve çok kullanışlı ve büyükçe
Sen bayağı uygun almışsın ben setine baktım 340 falandıInşallah alırsın canım beş yıl garanti veriyorlar hatta tahta değil demir kaşık kullanın diye kendilerine guveniyorlar ama mutlaka kampanya takip et çok pahalı normalde ben setini 240 a almıştım
Benim tencerem yok kızlar yani çok misafir ağırlayacak.
Şimdi almayı düşünüyorum sizce nasil birsey alayım bana bir yardımcı olur musunuz
Benim asıl çinko setim vasurekli kullandığım ve memnun olduğum otuz yıl önceki üretim falandır karaca teflonda yüzüm gülmedi falez almıştım tabanı kalktı resmen bi iade ettim yenisini gönderdiler ama o da aynı oldu be n de teflon almaya tövbe ettim granitler kampanyada olunca almıştım ama dolapta hala kutusu ile duruyor kardeşim dalga geçiyor ablam benim çeyizime saklıyor diyeSen bayağı uygun almışsın ben setine baktım 340 falandıBenim acil olmadığı için erteledim pek misafirim olmuyor..
Kullan canım niye saklıyorsunBenim asıl çinko setim vasurekli kullandığım ve memnun olduğum otuz yıl önceki üretim falandır karaca teflonda yüzüm gülmedi falez almıştım tabanı kalktı resmen bi iade ettim yenisini gönderdiler ama o da aynı oldu be n de teflon almaya tövbe ettim granitler kampanyada olunca almıştım ama dolapta hala kutusu ile duruyor kardeşim dalga geçiyor ablam benim çeyizime saklıyor diye
Gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister gerisi bahaneNe güzel bir adetmişİlişkileriniz çok güzel yoksa perde, koltuk bahane