Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
ben buyuk yaz temizligini ramazandan bi hafta once bitirmistim meselede.
yagmursuz gun olmayinca camlar hic gorulesi durumda degiller.son gnleri bekliycem artik.
Bende öyle yapmıştım:KK45:
Bizim tayin durumu var belli olmazsa memlekete gideceğim,olmazsa zaten ev toplayacağım o yüzden iş yapmayacağım:KK45:

Ailen burada mı:KK19:
evet izmirdeler.orda dogup buyudum.6 yildir hic gidemedim.cok zor gurbet yaa hele bayram gunleri cok berbat gecer burda gurbetcilere .cunku burdaki yabancilara siradan gun oldugu icin o gun is var ve cogu turk calismak zorunda kaliyo:KK43:

evet izmirdeler.orda dogup buyudum.6 yildir hic gidemedim.cok zor gurbet yaa hele bayram gunleri cok berbat gecer burda gurbetcilere .cunku burdaki yabancilara siradan gun oldugu icin o gun is var ve cogu turk calismak zorunda kaliyo:KK43:
Allah yardımcın olsun canım,gurbetlik çok zor:( Ben ülke içinde zorlanıyorum,seni düşünemiyorum:KK60:
Ailen gelebiliyor mu,yoksa görüşemiyor musunuz:cry:

Allah yardımcın olsun canım,gurbetlik çok zor:KK43: Ben ülke içinde zorlanıyorum,seni düşünemiyorum:KK60:
Ailen gelebiliyor mu,yoksa görüşemiyor musunuz:cry:
babam geldi 3 yil once .ama baya masrafli oluyo onlar icin.
benimde burda oturum hakkim yok o sebeple gidemiyorum simdilik.
insallah vize yada fransiz kimligi alirsam bayramlarda en azindan 1 hafta burdan kacarim artik

İnşaAllah güzel sonuç alırsınız canım:KK60:

Hiç iyi olmadı Nevoşum ya:KK70: Kafa patlatıyorum peş peşe ne hediye alsam diye:olamaz:
kiz cocuguna hediye cok kolay oluyor.
parfum var, takilar var, elbise canta fln var.bayramda yaklasiyo guzel bi elbiseyle kurtulursun bnce:KK66:

İnşaallah canım:KK60:Bu aylarda çok sıkıntılı oluyorum:KK14:Belirsizlik bana yaramıyor:işsiz:
O konuda haklısın arada mesafe olunca iyi oluyor:KK45:
Sıkma canını Nevoşum, güzel olur her şey İnşaAllah:KK60: Aynen, benim doğum günümden sonra 5 ay fark oluyor, eşimin doğum gününden sonra peş peşe:KK53:

Back
X