- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Neredesin canımAyin 2 si cumartesi insanlar alisverisleri halleder.
ust bas, baklava, seker, kolonya, sonra bayram menuleriii ohhh ayyy turkiyede olmak istiyorum suann![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neredesin canımAyin 2 si cumartesi insanlar alisverisleri halleder.
ust bas, baklava, seker, kolonya, sonra bayram menuleriii ohhh ayyy turkiyede olmak istiyorum suann![]()
Bende öyle yapmıştımben buyuk yaz temizligini ramazandan bi hafta once bitirmistim meselede.
yagmursuz gun olmayinca camlar hic gorulesi durumda degiller.son gnleri bekliycem artik.
Kızımın doğum günü var bir kaç gün sonra, onu atlatayım ben de başlıcam genel temizliğeDışarı çıkınca daha zor,hal kalmıyorBenim net birşey olmadığı için gündelik işler yapıyorum sadece
![]()
evet izmirdeler.orda dogup buyudum.6 yildir hic gidemedim.cok zor gurbet yaa hele bayram gunleri cok berbat gecer burda gurbetcilere .cunku burdaki yabancilara siradan gun oldugu icin o gun is var ve cogu turk calismak zorunda kaliyoAilen burada mı![]()
Doğum günü kutlu olsunKızımın doğum günü var bir kaç gün sonra, onu atlatayım ben de başlıcam genel temizliğe![]()
meslegin nedir ablam???bayramda zor olmazmi bir hafta gec yapin tasinmayi...Bende öyle yapmıştım
Bizim tayin durumu var belli olmazsa memlekete gideceğim,olmazsa zaten ev toplayacağım o yüzden iş yapmayacağım![]()
Allah yardımcın olsun canım,gurbetlik çok zorevet izmirdeler.orda dogup buyudum.6 yildir hic gidemedim.cok zor gurbet yaa hele bayram gunleri cok berbat gecer burda gurbetcilere .cunku burdaki yabancilara siradan gun oldugu icin o gun is var ve cogu turk calismak zorunda kaliyo![]()
Sağol canımDoğum günü kutlu olsunHangisinin
İnşaallah canım![]()
Eşimin işi dolayısıyla tayin canımmeslegin nedir ablam???bayramda zor olmazmi bir hafta gec yapin tasinmayi...
Maşaallah ne güzel canımSağol canımOrtanca kızımın
Doğum günleri hep yakın oldu bunların da yahu![]()
fransadayimNeredesin canım![]()
İnşaAllah güzel sonuç alırsınız canımEşimin işi dolayısıyla tayin canımYok zaten bayramda taşınmayacağım
Ama belli olursa ona göre ayarlayacağım
![]()
Hiç iyi olmadı Nevoşum yaMaşaallah ne güzel canımSen iyi ayarlama yapmışsın
![]()
Ailen burada sanırım,Allah kavuştursun canımfransadayim
babam geldi 3 yil once .ama baya masrafli oluyo onlar icin.Allah yardımcın olsun canım,gurbetlik çok zorBen ülke içinde zorlanıyorum,seni düşünemiyorum
Ailen gelebiliyor mu,yoksa görüşemiyor musunuz![]()
İnşaallah canımİnşaAllah güzel sonuç alırsınız canım
Hiç iyi olmadı Nevoşum yaKafa patlatıyorum peş peşe ne hediye alsam diye
![]()
İnşaallah canımbabam geldi 3 yil once .ama baya masrafli oluyo onlar icin.
benimde burda oturum hakkim yok o sebeple gidemiyorum simdilik.
insallah vize yada fransiz kimligi alirsam bayramlarda en azindan 1 hafta burdan kacarim artik
kiz cocuguna hediye cok kolay oluyor.İnşaAllah güzel sonuç alırsınız canım
Hiç iyi olmadı Nevoşum yaKafa patlatıyorum peş peşe ne hediye alsam diye
![]()
aminn insallahAilen burada sanırım,Allah kavuştursun canım![]()
Sıkma canını Nevoşum, güzel olur her şey İnşaAllahİnşaallah canımBu aylarda çok sıkıntılı oluyorum
Belirsizlik bana yaramıyor
O konuda haklısın arada mesafe olunca iyi oluyor![]()
Amin canım inşaallahSıkma canını Nevoşum, güzel olur her şey İnşaAllahAynen, benim doğum günümden sonra 5 ay fark oluyor, eşimin doğum gününden sonra peş peşe
![]()