Ramazan Ramazan Ağlıyorum... Onunla Tekrar Barışsam ?

Eğer "destek alacağım,iyi olacağım" diyebiliyorsan,bunu yapabileceğine inanıyorsan barış.
Aksi halde çocuğun bir daha günleri yaşamak isteyeceğini sanmıyorum.
Kendini törpüle biraz,ne bu haller öyle?

Ne okudum ben ya.. Problemli biri. Kendi ozguvensizlikleri yuzunden adamin hayatini cehenneme cevirmis, herkese rezil etmis. Hem kendini, hem adami. Adam kurtulmus. Ben onun yerinde olsam sadaka falan dagitirdim. Annesi de eminim sevinmistir oglum kurtuldu diye. Fiziksel siddet, psikolojik siddet, guvensizlik... hersey varmis bu iliskide, bir sevgi goremedim.
Konu sahibi, yapilacak en dogru sey adamdan uzak durmak. Yazik bir nefes alsin, bir toparlasin, yaşamin tadina varsin. Kendi cehenneminize adami da cekmeyin. Gercekten seviyorsaniz su adami ozgur birakin ki mutlu olsun. Yazik adama ya...

Böyle bir konuyu sanki daha önce bu platformda okumuştum dejavumu yaşıyorum...

Neyse sen haksızsın adamın hayatının içine etmişsin güzelim barışşsanız yine aynı şeyler olacak senin güven eksikliğin var bence tedavi olmadan mutlu bir hayatın olmaz, bu çocukla değil, hayatına kim girerse girsin, evlilik hayatınıda mahvedersin gerçekten çocuk sana iyi dayanmış sabırlıymıs.. Ama sen hata edip kaybetmişsin.. Sen çocugun telefonunu kurcala ama o seninkini kurcaladığı zaman kavga et

Aşık değilsin takıntılısın
Aşık olan insan zarar veremez sevdiği insana
Tedavi ol ve sonra başka birini bul
Bu çocukla artık olmaz
Saygınız bitmiş
Ailesinin gözünde yerlerdesin
Teyzesine bile mesaj atmışsın aradan çık diye
Senin sevgilinin beyni yok mu başkasının aklına mı ihtiyacı var?
O senin oyuncak ördeğin değil
Ve biri sana ihanet edecekse zincirle bağla yine de eder
Milleti arayıp bu noyu arama demek seni küçültmekten başka birşeye yaramaz
Acilen tedavi olmalısın

Kimse degismez ki...tedavi de olsa en fazla biraz torpulenir ama degismez. Tekrar biraraya gelseler en fazla 4 ay surer. 4 ay degismis numarasi yapar ama 4 ay sonra yine patlar... ben degiseni gormedim. Aman biraraya gelip cocuga yazik etmesin yazik ya.

Birak cocugun yakasini oda bir annenin evladi acidim ayol besle buyut emek ver psikopatin teki gelsin orasini burasini isirsin kiskanmak guzeldir ama siniri asarsa zararli ve asiri kiskanclik assalik kompleksidir ve ozguvensizliktir ona deil kendine guvenememektir ve Tedavi olmadan baska bir zavalliya bulasma oglan da akil varsa barismaz

Msj falan atmayın iyice ailesinede kendisinede küçük düşürmeyin kendinizi . Ayrıca lütfen psikolojik destek alın normal davranışlar değil bunlar gelecekteki ilişkileriniz icin en azından doğru düzgün davranmış olursunuz .Bu çocuklada ayrılmaniz isabet olmuş rahat bırakın onuda kendinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…