- Emoji Skoru
- 60.018
- Puanlar
- 798
Nevosssss nevossssssss boş mezarcı hain nevossssssHayatımı kurtarıyor daha ne olsun
CanimmmmMeryeeemmmmm
Ne hainliği mi gördünNevosssss nevossssssss boş mezarcı hain nevossssss
Naberr tatlimmCanimmmm
Şimdi başlasam anlatmaya bayrama anca biterNe hainliği mi gördün
Naberr tatlimm
Şimdi başlasam anlatmaya bayrama anca biter
Merhaba canım nasılsınCanimmmm
Pink nerde harbimNevosssss nevossssssss boş mezarcı hain nevossssss
Geziyo çamlıca tepelerindePink nerde harbim
Eve gelemedi yerini çok sevdiGeziyo çamlıca tepelerinde
Sen olsan gelir miydin nevosEve gelemedi yerini çok sevdi
Yok gelmezdimSen olsan gelir miydin nevos
Evet yaa ramazan geldiğinden beri bi yere gidemedik bizde. Bir de ben iftara özenirim,her gün değişik bişey yapmak istiyorum. Tıkıldım kaldm eveYok gelmezdimO manzara bırakılmaz
Tamam yine hazırla iftarlıklarını kaplara koyup en yakın piknik alanına gidebilirsinEvet yaa ramazan geldiğinden beri bi yere gidemedik bizde. Bir de ben iftara özenirim,her gün değişik bişey yapmak istiyorum. Tıkıldım kaldm eve
Nevosum şehir merkezine 20-25 dk uzakliktayiz. Geçen sene yaptim onu 1-2 defa çok zorlandik. Trafiğe kaldik,yolda ezan okundu,yer bulamadık... vs vs burnumuzdan geldi yani. Bulundugumuz yerdeki piknik alanlari terk edilmiş yerler. Issız,balicisi,tinercisi oralarda. Evde oturmak daha emniyetliTamam yine hazırla iftarlıklarını kaplara koyup en yakın piknik alanına gidebilirsin
Biz öyle yapıyoruzÇorbayı kavanozlara koyup sarıyorum soğumuyor Arabanızda var
Hep evde oturmak olmuyor
Tabi o zaman evde oturmak daha mantıklıNevosum şehir merkezine 20-25 dk uzakliktayiz. Geçen sene yaptim onu 1-2 defa çok zorlandik. Trafiğe kaldik,yolda ezan okundu,yer bulamadık... vs vs burnumuzdan geldi yani. Bulundugumuz yerdeki piknik alanlari terk edilmiş yerler. Issız,balicisi,tinercisi oralarda. Evde oturmak daha emniyetli
Şu ev bi satilsaydi merkezden ev alcaz o zaman herşey daha güzel olacak inşallahTabi o zaman evde oturmak daha mantıklıBizim eve yakın yerler var Yoksa bende çekmem o eziyeti
Camlicaya kadar geliyoo ama bana haber vermiyor haaaaaGeziyo çamlıca tepelerinde
Offf kulagim cinliyor sen mi konusuyorsun beniŞu ev bi satilsaydi merkezden ev alcaz o zaman herşey daha güzel olacak inşallah
Ablasi,eniştesi,kendi eşi hepberaber gittiler canm. Musait olamamıştırCamlicaya kadar geliyoo ama bana haber vermiyor haaaaa
Yooo bitlerini mi konuşcam,ne konuşcamOfff kulagim cinliyor sen mi konusuyorsun beni
Bende onu iplemiycem gorur oAblasi,eniştesi,kendi eşi hepberaber gittiler canm. Musait olamamıştır
Yooo bitlerini mi konuşcam,ne konuşcam