- Emoji Skoru
- 62.442
- Puanlar
- 898
Pizza soyledik haydi gelinnnnnnn beraber yiyelimmmmEve gelemedi yerini çok sevdi
Bencede ipleme,küs pinkoylaBende onu iplemiycem gorur o
Ay bu saatte ne pizzasiiiPizza soyledik haydi gelinnnnnnn beraber yiyelimmmm
Bunu yiyebilmek icin aksam hic bir sey yemedimmmmmAy bu saatte ne pizzasiii
Deli yaaBunu yiyebilmek icin aksam hic bir sey yemedimmmmm
Allah gönlünüze göre versinŞu ev bi satilsaydi merkezden ev alcaz o zaman herşey daha güzel olacak inşallah
Pizza bitti miPizza soyledik haydi gelinnnnnnn beraber yiyelimmmm
Allah Razı olsun soran OlmuşPink nerde harbim
Ama çok kalabalıktık canım. Anca iftara yetiştim haftaya annem gelecek o tarafa ayarlayabilirsek o zaman görüşelimCamlicaya kadar geliyoo ama bana haber vermiyor haaaaa
Hayırlı günler canımgünaydın hayırlı haftalar
yarışmaya katılım bu kadar az mııı
korktunuz mu rakiplerim
Bugün iftar sonrası bekliyoruzayy o kadar tembelimkii cumartesi hazırlık yaptım resimleri çektimm misafirlerim geldiler gittiler bir hışımla yarışma için konu açacaktım anaamm o danebanlanmışımm mune cımbızlamış benii (acuk yaramazlık yaptumda)..şimdide hevesim kaçtıı daha doğrusu tembelliğim hortladı resimler elimde bakalım ne zaman konu açacağımm ..
yaptım valla nevrestemm bilirsin resim çekmeyide severimm.. açacağım konuyu canımm kesin açacam bu akşam olmassa yarın muhakkak canımm..Bugün iftar sonrası bekliyoruz
Hadi kalk kalk silkelenKimbilir neler yapmışsındır
Tamam canım bekliyoruzyaptım valla nevrestemm bilirsin resim çekmeyide severimm.. açacağım konuyu canımm kesin açacam bu akşam olmassa yarın muhakkak canımm..
Rabia seni beklersek yarışma kaldırılır,unutulur
Nasılsın canım nasıl gidiyor
Ya sen unuttun iyice beninevosum o gün acil cikmam lazimdi
davetlerimi bitirdim canim zor oldu ama cok güzeldi ,yorulmaya degdi
sen nasilsin nevosumyarismaya katilcanmi
Ve Aleyküm SelamSelam.
Davetlerinde iki resim çekip yarışmaya katılsaydınnevosum o gün acil cikmam lazimdi
davetlerimi bitirdim canim zor oldu ama cok güzeldi ,yorulmaya degdi
sen nasilsin nevosumyarismaya katilcanmi