Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
iyiyim şükür canım,çok misafirim var bu ara,geceleri anca girebiliyorum kk ya,bakıyorum millet döktürmiş yine.birde ramazan sofraları menüsü topiğine bayıldım
Teşekkür ederim canımRamazanda bölüm hareketleniyor
Tarifler teker teker geliyor maşaallah hanımlar yine döktürüyor

Misafirlerin yatılımıYoksa sık sık misafirmi geliyor
canım 10 gündür annem var,hastaneye gidip geliyor,daha doğrusu abim ilgileniyor ama bende kalıyor,topuk dikeni başlamış,birde başka kontrolleri var,sürekli idarar testi veriyor.
birde iftara misafirlerim oldu geçen hafta çok,bizde iftara davete gidince anca geceleri girebiliyorum ama artık biraz yoğunluğum gitti,ben çok seviyorum böyle olmasını,işte ramazanı ramazan yapan da bu gelip gitmeler,eş dost muhabbetleri zaten

İyiyim canım sağol
Gidiyoruz canımAma sık sık değilHava bayağı serin oluyor iftar saatindeGenelde balkonda yapıyoruz
Evet havalar çok serin.Ben de şu an balkondayım üşüdüm ama kalkıp hırka almaya üşendim.Üşüye üşüye oturuyorum. Yaz yok bu sene galiba.

Evet havalar çok serin.Ben de şu an balkondayım üşüdüm ama kalkıp hırka almaya üşendim.Üşüye üşüye oturuyorum. Yaz yok bu sene galiba.
Biz dışarı çıkınca ceketlerimizi hatta hırkalarımızı yanımıza alıyoruzGeçen çıktığımızda o bile yetmedi üşüyüp eve geldikYaz gelmeyecek bu yılGerçi gündüz çok sıcak

Çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin
Tabi canım Ramazanın tadı öyle çıkıyorBiz ne yazık ki bundan faydalanamıyoruz

Çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin
Tabi canım Ramazanın tadı öyle çıkıyorBiz ne yazık ki bundan faydalanamıyoruz
sağol canım,amin.inşaallah canım sizin de şu tayin işiniz olurda gelecek sene bu vakitler sen de aynı şeyleri yazarsın,bugün annemlerdeydik,düm dayımlar bize geldi falan dersin
içimden bir his olacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…