- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 34
- Konu Sahibi CizmeliKedii
Kilo bildirimleri için tablo mu hazırlansa :/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes akşam bildirimini yapsın da hazırlarım :)Kilo bildirimleri için tablo mu hazırlansa :/
kızlar merhaba. bende 21 yaşında 1,69 boyunda ve 70 kiloym. birçok diyet denedm ama sonuç ne yazık ki hüsran. oruç tutarak verebilirim belki dedm ama 1 haftadr aynı yerde sayıyorum. bni de aranıza alırsanız sevinirim

Her gün menülerimizi ve yaptığımız spor varsa onları paylaşıyoruz. Pazartesileri tartı günümüz onun dışında kuralımız yok :)şuan çalıştığım için müsait değilim sayfaları baştan sona okuyamadım akşam eve gidince okucam hepsini. ama uymak zorunda olunan herhangi bir kural var mı canım ? paylaşımlarınızı nasıl yapıyorsunuz bilgi verirsen sevinirim
Tamam.Herkes akşam bildirimini yapsın da hazırlarım :)

2.3 kg gitmiş bir haftada. Bu akşam iftardan sonra dışardayım gelince tablomuzu güncellerim
 2.3 kg gitmiş bir haftada. Bu akşam iftardan sonra dışardayım gelince tablomuzu güncellerim 
62.7 geliyorum kızlar2.3 kg gitmiş bir haftada. Bu akşam iftardan sonra dışardayım gelince tablomuzu güncellerim

Benim de 66.8. Önceki 68.4 idi. =)
 üzgünüm yaa
 üzgünüm yaa
 iftar 1 kepçe martar çorbası, azıcık pide, salata, 4 köfte 2 patates(sulu yemek), patlıcan salatası. 2 top dondurma, 1 dilim kavun. yaklaşık 30 dk jillian+15 dk bisiklet
 iftar 1 kepçe martar çorbası, azıcık pide, salata, 4 köfte 2 patates(sulu yemek), patlıcan salatası. 2 top dondurma, 1 dilim kavun. yaklaşık 30 dk jillian+15 dk bisiklet 
sahur her zamanki gibi yazmaya üşendim açıkçasıiftar 1 kepçe martar çorbası, azıcık pide, salata, 4 köfte 2 patates(sulu yemek), patlıcan salatası. 2 top dondurma, 1 dilim kavun. yaklaşık 30 dk jillian+15 dk bisiklet

jillian ne canım