Merhaba Sevgili Bayanlar...
Öncelikle yeni topiğimiz hayırlı olsun..Bu topik 'Ramazanda Oruç Tutarak Sağlıklı Kilo Verme Deneyimlerimiz' topiğinin devamı olup arkadaşlarımın isteği üzerine açılmıştır. Günlüğümüze ramazanda diyete başlamış başlamamış herkesi bekliyoruz. Biz ramazanda iftarda sahurda yediklerimizi paylaştık birbirimize çok alıştık,dolayısıyla bu zayıflama sürecinde birbirimizi yalnız bırakmayalım,paylaşımlarımız sürsün istedik ve yeniden bir araya geldik.. Arkadaşlarım 'gumushumm,petunia,littlebadgirl,Klbk14..' ve diğer arkadaşlarım hepinizi yeni günlüğümüze paylaşımlarınız için bekliyorum.. Fazla söze ne hacet ben bugünkü yani artık sondan bir önceki iftar menümü paylaşıyorum..
1 tabak esmer bulgurla kısır yapcam (yağsız,tuzsuz,salçasız)
5-6 dilim de karpuz
oooo süper ya ben yarın tartılcam bakalım kaç oldum :)ay kızlar müthiş olmuş durmak yok diyete devam :):) birbirimize çok iyi geliyoruz bence:) topiğimiz hayırlı olsun bakalıım :) bu akşam 1 tabak çorba ve 1 adet etimek yemek istiyorum bakalım umarım dayanabilirim :) tartıda 61 küsürleri görmeyide başladım bu aradda :))
petunia canım çekti niye kısır dedin şimdi yaaaahayırlı olsun yeni topiğimiz canımmyeni ismine bayıldım ben pirinç lapası yiyicem bu akşam ama canım nasıl kısır istiyo anlatamam , yağsız da olmaz ki kısır
ya bende çok susadım bugün koşturmacadan...Son oruç günü diye mi acaba bugün akşamı edemedim ben kızlar yaa çok acıktım vallahi
kaçırdım.. yine yedim. ağlıycam.. çok sinirliyim..
ya bende çok susadım bugün koşturmacadan...
bende biraz yaprak sarmayı fazla kaçırdım.
1kepçe tarhana çorbası
1.5 tavuk kanat
sanırım 10 tane sarmaof ya anne sarması olunca dayanamadım. gerçi sarmalar çok küçüktü 5 taneye eşit normal boyutta.
littlebadgirl hemen spor yapalım canım yoksa ben vicdan azabından uyuyayamam bu gece...
günaydın kızlar , hadi bitirin bayramı da toplanın buraya yine , durmak yok yola devambayram boyunca hiç spor yapamadım ama bol bol ağladığım için heralde eridim biraz. bol bol tatlı yedim , ama yemeğe oturmadım hiç doğru düzgün , tatlıyı telafi edebilmek için. dün sabah 5 lokmalık ekmek eşliğinde 2 kaşık biber domates sote , bi parça peynir ,2 zeytin yedim , sonra gün içinde 8 sarma , yarım yarım 1 poğaça yedim mesela. ama tatlı yemiştim yine. veee arife günü 64.5 iken , demin baktım 63.8 yani ramazan başında 67,5 tum , bayram sonu 63,8 bence güzel ve herkesin bayramda hayran olması ,kuzenlerin kıskançlıkla karışık bakışmaları ,nasıl verdin soruları bayramın tek güzel yanıydı benim için...
Slm Kızlar..
Bayramın ilk ve ikinci günü diyete ve spora dair hiç bişi yoktu hayatımda aksine çikolataya doydum.Kesin kilo aldım,karnım şiş gibi ama reglim yaklaştığı için de olabilir,gereksiz bi rahatlık var üzerimde şurda 20 günüm kalmış ama içimden hiç kasmak gelmiyor.Yarın yeniden güzel bi diyete başlıcam umarım okula gitmeden 65i görürüm,hiç ümitli degilim ama olsun bakalım olduğu kadar,olmadığı kader
aynen canım bende gereksiz bi rahatlık yaşıyorum.ilk 2 gün tuttum kendimi.ama dün ve bugün baya saldım.tartıya çıkmak bile istemiyorum.yarın itibariyle tekrar sıkı yönetim başlıyoSlm Kızlar..
Bayramın ilk ve ikinci günü diyete ve spora dair hiç bişi yoktu hayatımda aksine çikolataya doydum.Kesin kilo aldım,karnım şiş gibi ama reglim yaklaştığı için de olabilir,gereksiz bi rahatlık var üzerimde şurda 20 günüm kalmış ama içimden hiç kasmak gelmiyor.Yarın yeniden güzel bi diyete başlıcam umarım okula gitmeden 65i görürüm,hiç ümitli degilim ama olsun bakalım olduğu kadar,olmadığı kader
günaydın kızlar , hadi bitirin bayramı da toplanın buraya yine , durmak yok yola devambayram boyunca hiç spor yapamadım ama bol bol ağladığım için heralde eridim biraz. bol bol tatlı yedim , ama yemeğe oturmadım hiç doğru düzgün , tatlıyı telafi edebilmek için. dün sabah 5 lokmalık ekmek eşliğinde 2 kaşık biber domates sote , bi parça peynir ,2 zeytin yedim , sonra gün içinde 8 sarma , yarım yarım 1 poğaça yedim mesela. ama tatlı yemiştim yine. veee arife günü 64.5 iken , demin baktım 63.8 yani ramazan başında 67,5 tum , bayram sonu 63,8 bence güzel ve herkesin bayramda hayran olması ,kuzenlerin kıskançlıkla karışık bakışmaları ,nasıl verdin soruları bayramın tek güzel yanıydı benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?