ben dukanı denedim çok zorladı 3.gün bıraktım. :)
kilo almayayım da bi süre vermem dursa da olur canım ,biraz askıya aldım diyet spor işini , seminerlerim bi başlasın , okul bi açılsın da o zaman tekrar düzene giricem bakalım. şimdilik sadece kilo almamaya çalışıcam. zaten telaşlıyım , midemde kelebekler ,almam heralde yaaa
protein diyeti gümüshümm yapıyodu canım , o cvp verir sana , ben yapamıyorum öyle belirli diyetler ya , az yeme her şeyden yeme felsefesini uygulamaya başlayabildim sonunda
ben yeni geldim beni de aranıza alırmısınız :)
Kızlar ben protein diyeti uyguluyorum hiç denediniz mi ?
slm kızlar
dünkü kuru fasulye+pilav +salata menümü baya bi kaçırdım kızlar.Esasen regl zamanım diye de çok sıkmadım zaten spor da yapamıyorum en gec salı günü hem diyet hem spora yeniden başlıyorum
kahvaltıda 1 dilim etimek
1kk beyaz peynir
yarım domates
1 küçük salatalık
5i 1yerde çayım
Saat 12 gibi 1 tane patlıcan közlemesi yedim annem dolaba koymaya baya yapmıştı bi tane hüplettim o arada
Söz veriyorum bugünkü akşam menüm hafif olacak acaba ne yesem :26:
kimse yazmamış dünden beri.bari ben yazayım şenlensin topiğimiz...
kahvaltı menüm:
3 dilim etimek
1 domates
4 yeşil biber
yarım acur
1 parça peynir
kahvaltıdan sonra 1 bardak metabolizma hızlandırıcı çay.
canım kahvaltın çok iyi olmuş yaa :)206 kalori hemen hemen ve bu çok iyi bence :) hadi bakalım böyle devam eder inşallah.ben yazamıyorum kahvaltı yapmadığım için :) sadece iftarımı yazabiliyorum :)
ay ne güzel direk kalorisini söyledin kalorimatik gibisin littlebadgirlcüm :) çok tşk ederim tatlım...
kalvaltım 9 buçuk gibiydi.
12de 5 kaşık közlenmiş patlıcan 3kaşık yoğurt ve 1 tatlı kaşığı zerdeçalle karıştırıp yedim ara öğün yerine geçermi bilmem.
2 gibi de 1 dilim etimekle 1çatal biber salçası 1 lokma peynir yedim.
artık akşama yerim
regl olucam sanırım karnım feci şiş kızlar((
canım ben bu kalori işine fazla takıyorum nerdeyse 150 200 yemeğin kalorisini biliyorum :)) ezberledim artık her gün her gün saya saya :) şu etimek ne güzel şey ya 3 dilim ekmekte 270 3 dilim tuzsuz etimekte 120 den daha az kalori var çooook iyi bisküvi yiyceğime etimekle karnımı doyururum:) bu arada iftarımı yaptım bayaaa bi karpuz yedim ama en fazla 200 kalori almışımdır.haşlanmış patatesle tavuk yedim.1tanede etimek yedim bugünlük bu kadar :)) dün hiç kaçırmadım son yazdıklarımdan sonra.. o yüzden çok mutluyum :)) 59 da bana yeterli gelmiycek sanırım gidene kadar 58 e mi çeksem hedefimi :)))
Allah kabul etsin orucunu canım..gayette tutmuşsun kendini.ben biraz kaçırdım galiba bu akşam.
yağsız salata
7-8 tane küçük pazı sarması --- işte bu çok oldu galiba
3-4 tane biberiye turşusu
3 kaşık yoğurt
2 parça karpuz yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?