ozgeoyku Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 1.141 927 133 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #361 xDerinMavix .!.: Ben de mesela ayni marka pirinc bulamazsam her aldigim markaya gore deneme yanilmayla olcu buluyorum Ama 1'e 2 her sekilde tam geldi bende :) Genişletmek için tıkla... Annem açık alır genelde ve sadece baldo pirinç alır Osmancık hiç sevmez pirincine göre çok değişiyor pilavın iyi olması ya
xDerinMavix .!.: Ben de mesela ayni marka pirinc bulamazsam her aldigim markaya gore deneme yanilmayla olcu buluyorum Ama 1'e 2 her sekilde tam geldi bende :) Genişletmek için tıkla... Annem açık alır genelde ve sadece baldo pirinç alır Osmancık hiç sevmez pirincine göre çok değişiyor pilavın iyi olması ya
LilYumiyum You Belong To Me.. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2013 7.679 3.799 448 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #362 ozgeoyku .!.: Bende denemedim karıştıralım biraz Genelde nefis yemek tarifleri sitesinden bakıyorum ben muhakkak yapan olmuştur Genişletmek için tıkla... Ben de ilk oraya bakıyorum o sitenin tarifleri tutuyor genelde :) Baktım tabi ki var :)
ozgeoyku .!.: Bende denemedim karıştıralım biraz Genelde nefis yemek tarifleri sitesinden bakıyorum ben muhakkak yapan olmuştur Genişletmek için tıkla... Ben de ilk oraya bakıyorum o sitenin tarifleri tutuyor genelde :) Baktım tabi ki var :)
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.829 41.245 798 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #363 ozgeoyku .!.: Tamam canım bu akşam belli olur yapıp yapmayacağım yazarım buraya Genişletmek için tıkla... Tamam canim. Bak once yaptigimda foto cekmistim onu ekliyorum. Ince ince fileto seklinde kesersin eti. ozgeoyku .!.: Annem açık alır genelde ve sadece baldo pirinç alır Osmancık hiç sevmez pirincine göre çok değişiyor pilavın iyi olması ya Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Ben de baldo alirim hep.
ozgeoyku .!.: Tamam canım bu akşam belli olur yapıp yapmayacağım yazarım buraya Genişletmek için tıkla... Tamam canim. Bak once yaptigimda foto cekmistim onu ekliyorum. Ince ince fileto seklinde kesersin eti. ozgeoyku .!.: Annem açık alır genelde ve sadece baldo pirinç alır Osmancık hiç sevmez pirincine göre çok değişiyor pilavın iyi olması ya Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Ben de baldo alirim hep.
ozgeoyku Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 1.141 927 133 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #364 nehirnil111 .!.: Hemen hemen birbirlerine benziyorlar canım olabilir Genişletmek için tıkla... Aynen canım
nehirnil111 .!.: Hemen hemen birbirlerine benziyorlar canım olabilir Genişletmek için tıkla... Aynen canım
ozgeoyku Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 1.141 927 133 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #365 LilYumiyum .!.: Ben de ilk oraya bakıyorum o sitenin tarifleri tutuyor genelde :) Baktım tabi ki var :) Genişletmek için tıkla... Kaçar mı hiç kadınlardan
LilYumiyum .!.: Ben de ilk oraya bakıyorum o sitenin tarifleri tutuyor genelde :) Baktım tabi ki var :) Genişletmek için tıkla... Kaçar mı hiç kadınlardan
ozgeoyku Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 1.141 927 133 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #366 xDerinMavix .!.: Tamam canim. Bak once yaptigimda foto cekmistim onu ekliyorum. Ince ince fileto seklinde kesersin eti. Kesinlikle. Ben de baldo alirim hep. Genişletmek için tıkla... Kesmezlerse de ben keserim evde artık Çok güzel görünüyor bunun yanına püre de olabilir ay benim açlık mı başlıyor ne
xDerinMavix .!.: Tamam canim. Bak once yaptigimda foto cekmistim onu ekliyorum. Ince ince fileto seklinde kesersin eti. Kesinlikle. Ben de baldo alirim hep. Genişletmek için tıkla... Kesmezlerse de ben keserim evde artık Çok güzel görünüyor bunun yanına püre de olabilir ay benim açlık mı başlıyor ne
LilYumiyum You Belong To Me.. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2013 7.679 3.799 448 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #367 ozgeoyku .!.: Kaçar mı hiç kadınlardan Genişletmek için tıkla... Bazen aklıma değişik bir şey geliyor yapayım diyorum internete bakıyorum meğer yıllardır yapılan bir şeymiş o derece hızlılar
ozgeoyku .!.: Kaçar mı hiç kadınlardan Genişletmek için tıkla... Bazen aklıma değişik bir şey geliyor yapayım diyorum internete bakıyorum meğer yıllardır yapılan bir şeymiş o derece hızlılar
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.829 41.245 798 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #368 ozgeoyku .!.: Kesmezlerse de ben keserim evde artık Çok güzel görünüyor bunun yanına püre de olabilir ay benim açlık mı başlıyor ne Genişletmek için tıkla... Pure de olur ama makarna daha cok yakisiyor. Sorma benim de acliktan midem sirtima yapisti
ozgeoyku .!.: Kesmezlerse de ben keserim evde artık Çok güzel görünüyor bunun yanına püre de olabilir ay benim açlık mı başlıyor ne Genişletmek için tıkla... Pure de olur ama makarna daha cok yakisiyor. Sorma benim de acliktan midem sirtima yapisti
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.829 41.245 798 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #369 ozgeoyku .!.: Bende denemedim karıştıralım biraz Genelde nefis yemek tarifleri sitesinden bakıyorum ben muhakkak yapan olmuştur Genişletmek için tıkla... Evet benim de bir suru tarifim var o sitede :)
ozgeoyku .!.: Bende denemedim karıştıralım biraz Genelde nefis yemek tarifleri sitesinden bakıyorum ben muhakkak yapan olmuştur Genişletmek için tıkla... Evet benim de bir suru tarifim var o sitede :)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #370 Hayırlı İftarlar İftarda; Tarhana Çorbası Pizza Salata Ayran Sütlü irmik tatlısı
derandiren Ela'M... Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 4.599 16.188 208 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #371 Benim menüm Yayla çorbası Kıymalı makarna Turşu Salata Ne seviyorum kendimi tek başıma ziyafet çekiyorum
Benim menüm Yayla çorbası Kıymalı makarna Turşu Salata Ne seviyorum kendimi tek başıma ziyafet çekiyorum
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #372 İftar menüm; Tarhana çotbası Kuru fasulye (dünden) Bulgur pilavı Salata Cacık Limonata Tatlı; baklava Bereketli iftarlar
İftar menüm; Tarhana çotbası Kuru fasulye (dünden) Bulgur pilavı Salata Cacık Limonata Tatlı; baklava Bereketli iftarlar
LilYumiyum You Belong To Me.. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2013 7.679 3.799 448 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #373 xDerinMavix .!.: Pure de olur ama makarna daha cok yakisiyor. Sorma benim de acliktan midem sirtima yapisti Genişletmek için tıkla... O gördüğüm tavuk neyli acaba Tavuğun her haline bayılırım ama özellikle soslusuna :) Kremalı falan mı çok güzel görünüyor :)
xDerinMavix .!.: Pure de olur ama makarna daha cok yakisiyor. Sorma benim de acliktan midem sirtima yapisti Genişletmek için tıkla... O gördüğüm tavuk neyli acaba Tavuğun her haline bayılırım ama özellikle soslusuna :) Kremalı falan mı çok güzel görünüyor :)
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.747 798 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #374 Domates çorbası Yaprak sarması Su boregi peynirli Salata baklava
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.829 41.245 798 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #375 LilYumiyum .!.: O gördüğüm tavuk neyli acaba Tavuğun her haline bayılırım ama özellikle soslusuna :) Kremalı falan mı çok güzel görünüyor :) Genişletmek için tıkla... Kremalı soya soslu canım. Önceki sayfalarda tarifini verdim, denemeni tavsiye ederim :)
LilYumiyum .!.: O gördüğüm tavuk neyli acaba Tavuğun her haline bayılırım ama özellikle soslusuna :) Kremalı falan mı çok güzel görünüyor :) Genişletmek için tıkla... Kremalı soya soslu canım. Önceki sayfalarda tarifini verdim, denemeni tavsiye ederim :)
seker000 Aşkımın Aşkıyım... Kayıtlı Üye 29 Mart 2013 5.925 2.915 398 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #376 Mercimek çorbası(dünden) Etli yeşil fasulye(dünden) Pirinç pilavı(dünden) dün ne çok yemek pişirmişim Peynirli sigara böreği Yoğurtlu semizotu salatası Limonata
Mercimek çorbası(dünden) Etli yeşil fasulye(dünden) Pirinç pilavı(dünden) dün ne çok yemek pişirmişim Peynirli sigara böreği Yoğurtlu semizotu salatası Limonata
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 70.441 53.835 698 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #377 Yayla çorbası Bezelye yemeği Sebzeli bulgur pilavı Ayran Karpuz
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #378 cimcimegfb .!.: Domates çorbası Yaprak sarması Su boregi peynirli Salata baklava Genişletmek için tıkla... Baklava yaptın mı
cimcimegfb .!.: Domates çorbası Yaprak sarması Su boregi peynirli Salata baklava Genişletmek için tıkla... Baklava yaptın mı
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.747 798 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #379 Nevreste .!.: Baklava yaptın mı Genişletmek için tıkla... Bu hazır nevosum. O gün akşam malzemeleri aldım eve geldim ceviz yok markette kaldı heralde bir daha da almak nasip olmadi
Nevreste .!.: Baklava yaptın mı Genişletmek için tıkla... Bu hazır nevosum. O gün akşam malzemeleri aldım eve geldim ceviz yok markette kaldı heralde bir daha da almak nasip olmadi
h e i d i Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2015 835 549 103 7 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #380 yazışırken heveslenip bir sürü yemek yaptım dolma yaptım ciğer sote yaptım yoğurtlu soğuk çorba yaptım patates salatası yaptım. oruç tutmuyorum ama yemek tariflerine bakıyorum.bir de oruç tutan tanıdıklarım var iftara yetiştirp bir tabak götürmeyi seviyorum..
yazışırken heveslenip bir sürü yemek yaptım dolma yaptım ciğer sote yaptım yoğurtlu soğuk çorba yaptım patates salatası yaptım. oruç tutmuyorum ama yemek tariflerine bakıyorum.bir de oruç tutan tanıdıklarım var iftara yetiştirp bir tabak götürmeyi seviyorum..