İftar menüm
Kırmızı mercimek çorbası
Etli taze fasulye yemeği (dün hiç dokunulmadı bile)
Cumadan kalan semizotu yemeği
Püre köfte
Salata
Kadayıf salatası ıslak kek
Hepsi dünden kalan yemekler
Haşlama için bulgur miktarına göre un fazla olmuşUn fazla olunca köfte sert oluyor..2 bardak olsun , hatta 1-2 kaşık fazla olsun...
Bu hamurla kızartmada sert olur..Bulguru 2 bardak yapın..İçine 1 büyük haşlanmış patates rendeleyin...O zaman köfteniz ağızda dağılır.
Haşlama için bulgur miktarına göre un fazla olmuşUn fazla olunca köfte sert oluyor..2 bardak olsun , hatta 1-2 kaşık fazla olsun...
Bu hamurla kızartmada sert olur..Bulguru 2 bardak yapın..İçine 1 büyük haşlanmış patates rendeleyin...O zaman köfteniz ağızda dağılır.
Selam canim.
Ben Superfresh'in peynirli boregini cok seviyorum. Sanirim ayni borekten bahsediyoruz degil mi?
O borekten ben bircok defa yaptim. Ustunde yazdigi kadar sure pisirdim ve bende yeterli oldu.
Yumusacikti diyorsunya o borek zaten yumusak oluyor bizim evde yaptiklarimiz gibi olmuyor. Bence sen bosu bosuna fazla tutmussun firinda.
evet aynı börek benimki ıspanaklı. bidiğin çiğ hamur ama. zaten dediğin gibi fazla tutmuş olsam 1 satte yanardı ama anca pişti. sen direk marketten gelince pişiriyomusun yoksa buzluğamı koyosun. yiyeceğin zaman çıkarıp çözülmesini bekliyomusun. çünkü çözülmesini beklemeden fırına koyun yazıyo.180 dereceydi baştan pişmediğini görünce 200e çıkardım
evet aynı börek benimki ıspanaklı. bidiğin çiğ hamur ama. zaten dediğin gibi fazla tutmuş olsam 1 satte yanardı ama anca pişti. sen direk marketten gelince pişiriyomusun yoksa buzluğamı koyosun. yiyeceğin zaman çıkarıp çözülmesini bekliyomusun. çünkü çözülmesini beklemeden fırına koyun yazıyo.180 dereceydi baştan pişmediğini görünce 200e çıkardım
Ben ispanakli hic almadim hep peynirli aldim.
Marketten gelip hemen pisirdigin de oldu buzluga koydugum da. Ama cozunmesini beklemedim hic.
Ustunde yazdigi gibi pisirdim ve her seferinde tam oldu.
Acaba ispanakli olanda ispanaklar suyunu mu saliyor da oyle oluyor?
Şişleri baya oluyor aldığım ama nerden olduğunu hatırlamıyorum ama mutfak malzemeleri satılan yerlerde olur boyutu varmı onuda bilmiyorum canım
Tavuk şiş tarifi nefis yemek tariflerinden