ohh, ne güzel değil mi?Akşama da iftara davetliyizoh mis
ohh, ne güzel değil mi?
hele benim gibi bir hafta boyunca misafir ağırladıysanız, davete gitmek altın madalya niteliğinde.
Ben bu hafta ektiklerimi biçeceğim, hafta içi komple davetliyim ama hafta sonu yine sıra bende.
Olsun, ramazan ve misafir berekettir.
Yalnız ne yemek yapıcam derdi insanı yoruyor.
Bir gün 13 kişi olacak o menüm hazır ama 6 kişilik bir gruba ne yapacağımı bilemedim.
ana yemeği bulsam gerisi kolay, belki tavuk sarma yaparım bilmiyorum
fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Ohh ne güzelAkşama da iftara davetliyizoh mis
güzel fikir, ama arka arkaya günlerde gelecekler en azından ana yemek farklı olsun diye düşünüyorum.Ben olsam aynı menüyü yaparım, nerden bilecekler
Süper olmuş canım nefis lezzetler bol çeşit daha ne olsun emegine sağlık misafirlerin çok şanslı çok güzel geçer akşamınızda inşallah hepsini çok begendim ama özellikle bayıldıgım şekerparemi istesem
Canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın ameliyata gerek kalmadan sağlıgına kavuşur inşallah Rabbim yardımcınız olsun.
Canım çok geçmiş olsunAllah razi olsun hepinizden.
Babam suan bir kac saattir ameliyatta. Dizinden sonra cevrilip belinden ameliyat olacak. Bu yuzden narkoz etkisinde daha uzun kalacak. Kendiside cok korkordu. Teselli ve moral vermeye calistik ama ne bileyim... Iyi oldugunun haberini bekliyoruz bizde ameliyat uzun surecek ama..
Esim gececi ben hastayim bu hafta tutamiyorum yemek yok bu hafta kisacasi...
Hayirli iftarlar herkese.
Dua bekleriz insaAllah.
Mesajlarınızı yanıtlamıyorum ama inanın her mesajınızda yürekten dua ediyorum.Allah razi olsun hepinizden.
Babam suan bir kac saattir ameliyatta. Dizinden sonra cevrilip belinden ameliyat olacak. Bu yuzden narkoz etkisinde daha uzun kalacak. Kendiside cok korkordu. Teselli ve moral vermeye calistik ama ne bileyim... Iyi oldugunun haberini bekliyoruz bizde ameliyat uzun surecek ama..
Dua bekleriz insaAllah.
Kolay gelsin canımBende bugün misafirime hazırlık yaptım
Mantımı tatlımı içili köftemin içini hazırladım yarında kismet olursa misafirimi ağırlıyaçağım
Menümü fırsat bulursam son halini yazarım inşallah
Bu gün dünden kalan yemekler salata ve ayran yaptım
Allah razi olsun hepinizden.
Dua bekleriz insaAllah.
Ellerinize sağlıkBu akşam menümüzde
Yeşil fasülye
Yoğurt soslu makarna
Göbek salata
Yoğurt tatlısı
Herkese Afiyet olsun
Hayırlı iftarlarSahurda patatesli yumurta+kahvaltılıklar+çay
Bugün menümüz misafirlige gidicem ama ben yapıcam geçen sordugumla alakalı işte
Hazır yogurtlu naneli çorba yapmaya karar verdim
Fırında soslu tavuk patates
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Patatesli çıtır börek
Cacık
Yoğurt tatlısı yaptım götürücem
Herkese hayırlı iftarlar
İnşaallahGeLiNiM
İsimli arkadaş nerelerde acaba? babasını merak ettim, inşallah ameliyattan iyi haberlerle çıkmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?