Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

Nefis görünüyor ellerinize sağlık orda yaprak sarmasımı var banamı öyle geliyor

Evet ama sarma sponsorumuz annem iftara ona davetliydik te her zaman ki gibi bi poşet tutuşturdu elime

Ellerine sağlık canımÇok şık ve iştah açıcı olmuşEşin çok şanslı

Çok teşekkür ederim Nevreste
Senin kadar hamarat değilim daha acemi sayılırım ama görselliğe önem veriyorum
Eşim şanslı olduğunun farkında mı bilmem

Bi keresinde
Tatar diye bi yemek var ondan yaptım bi hevesle
Üstündeki salçayı da kalp şeklinde yapmıştım
Koydum masaya, onu uyandırdım
Elini yüzünü yıkadı geldi küt diye kalbin ortasını kaşıkladı
Ne gıcık olmuştum bak yine sinirlendim
Dedim sen ne anlarsın, kabahat bende ne uğraşıyosam
O gün bugündür gözünü dört açıyo ince bi detay varsa kaçırmayayım diye

Evet ama sarma sponsorumuz annem iftara ona davetliydik te her zaman ki gibi bi poşet tutuşturdu elime

Annelerimiz onlar bizim herşeyimiz gerçekten evli degilim ama çok iyi anlıyorum öyle oluruz bizde herhalde

Taze bitti:)Senin gibi becerikli biri bunu tek eliyle yapıp yer en kısa zamanda:)

Ramazanda ara verdim canım ev ahalisi şikayetçi çok kilo alınıyor Ramazanda normal yemek tüketiyoruz idare edicek şekilde Ramazan sonrası kaldıgım yerden devam

Annelerimiz onlar bizim herşeyimiz gerçekten evli degilim ama çok iyi anlıyorum öyle oluruz bizde herhalde

Ben bi de annemin sarmasını beğenmezdim
Ben daha ince ve uzun sarıyorum diye
Ama şimdi evliyim ve çalışıyorum vaktim olmuyo
Yine annemin sarmasına kaldım Allah böyle yapar adamı işte

Ben bi de annemin sarmasını beğenmezdim
Ben daha ince ve uzun sarıyorum diye
Ama şimdi evliyim ve çalışıyorum vaktim olmuyo
Yine annemin sarmasına kaldım Allah böyle yapar adamı işte

Tombiş sarıyor anladıgım kadarıyla ama öyle bile çok lezzetlidir annenin elinden çıkan sarma Öyle canım insan çalışınca vakti kısıtlı ve degerli herşeye yetişmek zor bende şimdiden söylüyorum evlendigimde bana geldiginizde bir tencere sarma sararız dolaba kaldırırız sonra mantı yapar dondurucuya kaldırırız falan bana pratik olsun ne işimi gördürmeyi seviyorum ben be

Ben de tombiş sarma severim.İnceler çok kıtır kıtır oluyor gibi.Anneme derim biraz kalın sar dolgun dolgun.

Evet tombik oluyo anneminki
Benim ki kalem gibiydi ama nicedir saramadım ey gidi
Bana da sarmıştık annemlerle beraber ama buzlukta güzel olmuyor, buzdan dolayı şişiyor içi illa, lapa gibi oluyor
Bi daha yapmadım o yüzden

Son düzenleme:
Teşekkürler canım
Canım onlar bizim kadar ince düşünmüyorlarYada alışkın olduklarından normal geliyor

Bende karışık sarıyorum hiç ortam yokturBuzdolabındada aynımı olurmuki acaba tüh bende acayip heveslenmiştim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…