- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
nevrestem hamarat maşallah kızlar biraz büyük oglan daha küçük bende şasıyorum hiç uyumuyormu diye :)nevreste yaa, ikizlerin kaç yaşındalar
sana maşallah, çocukların var ve menülerin dolgun dolgun
nasıl yetişiyorsun hepsine
Sağol canımnevreste yaa, ikizlerin kaç yaşındalar
sana maşallah, çocukların var ve menülerin dolgun dolgun
nasıl yetişiyorsun hepsine
Ellerine sağlık ablacımiftarda eşim yoktu kızım yoktu bende oruclu degildim bir ali orucdu onada yaglama yaptım :) yanında kola ile bende salata ile yogurt yedim :)
Teşekkürler ablacım ben mi,oğlum mu uyumuyornevrestem hamarat maşallah kızlar biraz büyük oglan daha küçük bende şasıyorum hiç uyumuyormu diye :)
Ellerine sağlık ablacım
Teşekkürler ablacım ben mi,oğlum mu uyumuyor
Oğlum gündüzleri uyuyor daha doğrusu ramazandan dolayı mutlaka uyutuyorumdemekki ikinizde uyumuyorsunuz
Ellerine sağlık canımMerhaba
Mutfağımda bugün çok şey vardı ama sadece böreğin resmini çekebildim
Bi arkadaş aşama aşama rica etmişti diye
Burda da paylaşayım
PATATESLİ MİLFÖY ( Biz çalışan kadınlar için pratik bir ara sıcak )
Eki Görüntüle 768262
Eki Görüntüle 768263
Eki Görüntüle 768264
Eki Görüntüle 768265
Eki Görüntüle 768266
Tüm milföy hamurlarına bu şekli verdikten sonra yumurta sürüp fırına atıyoruz
Isıtılmış fırında 15 dakika gibi kısa bir sürede pişiyor
Eki Görüntüle 768267
Afiyet olsun
pratik ve lezzetli bende yapıyorum ellerine sağlık süper görünüyorMerhaba
Mutfağımda bugün çok şey vardı ama sadece böreğin resmini çekebildim
Bi arkadaş aşama aşama rica etmişti diye
Burda da paylaşayım
PATATESLİ MİLFÖY ( Biz çalışan kadınlar için pratik bir ara sıcak )
Eki Görüntüle 768262
Eki Görüntüle 768263
Eki Görüntüle 768264
Eki Görüntüle 768265
Eki Görüntüle 768266
Tüm milföy hamurlarına bu şekli verdikten sonra yumurta sürüp fırına atıyoruz
Isıtılmış fırında 15 dakika gibi kısa bir sürede pişiyor
Eki Görüntüle 768267
Afiyet olsun
Dünki misafirlerimden sonra bugün de annemler - ablam ve yeğenim bir de kv'm evde olmadğı için yalnız olan kp ve görümceyi alıyorum inşallah..
dünki menüm çok iyi oldu: misket köfteli çorba, pilav, güveçte tavuk sote, kabak tarator, sarma, sigara böreği, salata...
bugün de fellah köftesini yetiştiremedimdünki gibi sigara böreği yapayım diyorum..
tarhana çorbası, pilav, güveçte kaşarlı köfte, közlenmiş patlıcan - kırmızı biber salatası, havuç tarator, sigara böreği, salata.. annemden de güllaç isteyeyim diyorum ben yetiştiremedim :26:
Canım ya maşallah sanaben hafta içi misafir ağırlamaya cesaret edemiyorum hafta sonunu bekliyorum menünde harika benim çok çalışmam lazım çok
Dünki misafirlerimden sonra bugün de annemler - ablam ve yeğenim bir de kv'm evde olmadğı için yalnız olan kp ve görümceyi alıyorum inşallah..
dünki menüm çok iyi oldu: misket köfteli çorba, pilav, güveçte tavuk sote, kabak tarator, sarma, sigara böreği, salata...
bugün de fellah köftesini yetiştiremedimdünki gibi sigara böreği yapayım diyorum..
tarhana çorbası, pilav, güveçte kaşarlı köfte, közlenmiş patlıcan - kırmızı biber salatası, havuç tarator, sigara böreği, salata.. annemden de güllaç isteyeyim diyorum ben yetiştiremedim :26:
Bircan merhaba
Milföyü sormuştun ya resimli paylaştım akşam burda
Gördün mü
Masada çok şık görünüyorellerine emeğine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?