Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

nevreste yaa, ikizlerin kaç yaşındalar
sana maşallah, çocukların var ve menülerin dolgun dolgun
nasıl yetişiyorsun hepsine

iftarda eşim yoktu kızım yoktu bende oruclu degildim bir ali orucdu onada yaglama yaptım :) yanında kola ile bende salata ile yogurt yedim :)

nevreste yaa, ikizlerin kaç yaşındalar
sana maşallah, çocukların var ve menülerin dolgun dolgun
nasıl yetişiyorsun hepsine
Sağol canımİkizlerim 8.5 yaşındalar ,oğlum 3 bitecekKızların çok şükür faydaları var zararları yokOğlumda öyle ablalarıyla oynuyor,babasıyla vakit geçiriyor yemek yaparken bana karışmıyor Mesela hamur yoğuruyorum her zaman değilse bazen gelip ben de yapacağım diyor oturturuyorum masaya o tarafa bu tarafa çevirip oynuyorBazen bende köfte yapacağım diyor veriyorum elinde yuvarlıyor çok hamarat yaniYemek yapmak benim için zevk,eğlence kendimi iyi hissediyorumBirazda elim çabukYapıyorum birşeyler hiç erinmem yeterki birileri yesin

demekki ikinizde uyumuyorsunuz
Oğlum gündüzleri uyuyor daha doğrusu ramazandan dolayı mutlaka uyutuyorumEğer gündüz uyumazsa akşam çok erken yatıyor,sonrada sabah çok erkenŞimdi geç yatıp geç kalkıyor benimde işime geliyorOkul açılınca erken yatıp erken kalksın

Merhaba
Mutfağımda bugün çok şey vardı ama sadece böreğin resmini çekebildim
Bi arkadaş aşama aşama rica etmişti diye
Burda da paylaşayım

PATATESLİ MİLFÖY ( Biz çalışan kadınlar için pratik bir ara sıcak )

Eki Görüntüle 768262
Eki Görüntüle 768263
Eki Görüntüle 768264
Eki Görüntüle 768265
Eki Görüntüle 768266

Tüm milföy hamurlarına bu şekli verdikten sonra yumurta sürüp fırına atıyoruz
Isıtılmış fırında 15 dakika gibi kısa bir sürede pişiyor

Eki Görüntüle 768267

Afiyet olsun

Son düzenleme:
Ellerine sağlık canımSıcak sıcak milföye kim hayır derTeşekkürler paylaşım için

pratik ve lezzetli bende yapıyorum ellerine sağlık süper görünüyor

Dünki misafirlerimden sonra bugün de annemler - ablam ve yeğenim bir de kv'm evde olmadğı için yalnız olan kp ve görümceyi alıyorum inşallah..

dünki menüm çok iyi oldu: misket köfteli çorba, pilav, güveçte tavuk sote, kabak tarator, sarma, sigara böreği, salata...
bugün de fellah köftesini yetiştiremedim dünki gibi sigara böreği yapayım diyorum..
tarhana çorbası, pilav, güveçte kaşarlı köfte, közlenmiş patlıcan - kırmızı biber salatası, havuç tarator, sigara böreği, salata.. annemden de güllaç isteyeyim diyorum ben yetiştiremedim :26:

Canım ya maşallah sana ben hafta içi misafir ağırlamaya cesaret edemiyorum hafta sonunu bekliyorum menünde harika benim çok çalışmam lazım çok

Koala tatlim supersin oyyy ben okurken yoruldum, nasil yaptin hepsini haftaici hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…