- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
bana da yaparız gibi geliyor, çok abartılacak bir kilomuz yok çünküBasıl 68 den 63 e düştüysen 58den 50te düşüceksin ve sonra ne kaldıki inanıyorum yapıcaz kızlar
Aynen öyle ya zaten şu 50lere düştümmü işimiz kolay olucak benim 48 dediğime bakmayın maksimum istediğimiz o belki 53 te çok güzel olucak fiziğimiz ve o kiloda kalmak istiycezbana da yaparız gibi geliyor, çok abartılacak bir kilomuz yok çünkü
aynen öyle. herkesin vücut yapısı farklı çünkü. kız kardeşim benden birkaç kilo daha zayıf mesela ama çok ince duruyor çünkü vücudu orantılı, benim bacaklar çırpı, göbek var o yüzden kötü duruyorum :))Aynen öyle ya zaten şu 50lere düştümmü işimiz kolay olucak benim 48 dediğime bakmayın maksimum istediğimiz o belki 53 te çok güzel olucak fiziğimiz ve o kiloda kalmak istiycez
Benimde basenlerim bar en iyisi kalkıyım yürüyüş yapıyım şimdiaynen öyle. herkesin vücut yapısı farklı çünkü. kız kardeşim benden birkaç kilo daha zayıf mesela ama çok ince duruyor çünkü vücudu orantılı, benim bacaklar çırpı, göbek var o yüzden kötü duruyorum :))
inşallah canım. 50leri özledim valla, kaç yıldır inemedim 50lere
Aynen öyle ya zaten şu 50lere düştümmü işimiz kolay olucak benim 48 dediğime bakmayın maksimum istediğimiz o belki 53 te çok güzel olucak fiziğimiz ve o kiloda kalmak istiycez
O refimden sonra tekrar almamak için beslenme düzenini sağlıklı yönde değiştirmeye çalışıyorum çünkü verip aldıktan sonra çabalarımızın boşa gitmesini istemiyorum oyüzden verdikden sonrada abur cubut beyaz ekmek bs yememeye çalışıcam mesela yersemde çok az tadımlıkİnşallah canım sabirla ineceksin sen de asıl dert rejimden sonra korumak ben her yıl yazın iniyorum kışın çıkıyorum bu yıl artık yeter dedim
Aynen canım 1 65 civarına 55 54 53 güzel bence daha fazlası da ben de olmuyor zaten kemiklerim iri
sadece onun sayesınde mı kilo veriyosunarkadaşlar ayın 12 sinde bi karışım aldım aktardan 63 kiloyla başladım suan 59,5 kiloyum.bir ay kullancam bakalım daha vercekmiyim bakalım
O refimden sonra tekrar almamak için beslenme düzenini sağlıklı yönde değiştirmeye çalışıyorum çünkü verip aldıktan sonra çabalarımızın boşa gitmesini istemiyorum oyüzden verdikden sonrada abur cubut beyaz ekmek bs yememeye çalışıcam mesela yersemde çok az tadımlık
ben istediğim kiloya indikten sonra bir gün çok abartmadan istediklerimi yiyip ertesi gün şimdiki gibi 5-6dan sonra bir şey yememeyi düşünüyorum, ya da 2-3 gün arka arkaya çok yersem birkaç gün sırf protein alırım falan. bir de mutlaka haftada en az 2 gün tartılıcam diyet bittikten sonra çünkü kilo aldığım zamanlar tartıya çıkarsam moralim bozulur diyip hiç tartılmıyordum ama artık öyle yapmıcam, ipin ucunu kaçırmaya başlayınca kendime gelmemi sağlıyor tartı çünkü
arkadaşlar ayın 12 sinde bi karışım aldım aktardan 63 kiloyla başladım suan 59,5 kiloyum.bir ay kullancam bakalım daha vercekmiyim bakalım
Akşam yemeği bir simit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?