Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

bana da yaparız gibi geliyor, çok abartılacak bir kilomuz yok çünkü
Aynen öyle ya zaten şu 50lere düştümmü işimiz kolay olucak benim 48 dediğime bakmayın maksimum istediğimiz o belki 53 te çok güzel olucak fiziğimiz ve o kiloda kalmak istiycez

Aynen öyle ya zaten şu 50lere düştümmü işimiz kolay olucak benim 48 dediğime bakmayın maksimum istediğimiz o belki 53 te çok güzel olucak fiziğimiz ve o kiloda kalmak istiycez
aynen öyle. herkesin vücut yapısı farklı çünkü. kız kardeşim benden birkaç kilo daha zayıf mesela ama çok ince duruyor çünkü vücudu orantılı, benim bacaklar çırpı, göbek var o yüzden kötü duruyorum :))

Benimde basenlerim bar en iyisi kalkıyım yürüyüş yapıyım şimdi

inşallah canım. 50leri özledim valla, kaç yıldır inemedim 50lere

İnşallah canım sabirla ineceksin sen de asıl dert rejimden sonra korumak ben her yıl yazın iniyorum kışın çıkıyorum bu yıl artık yeter dedim

Aynen canım 1 65 civarına 55 54 53 güzel bence daha fazlası da ben de olmuyor zaten kemiklerim iri

O refimden sonra tekrar almamak için beslenme düzenini sağlıklı yönde değiştirmeye çalışıyorum çünkü verip aldıktan sonra çabalarımızın boşa gitmesini istemiyorum oyüzden verdikden sonrada abur cubut beyaz ekmek bs yememeye çalışıcam mesela yersemde çok az tadımlık

ben istediğim kiloya indikten sonra bir gün çok abartmadan istediklerimi yiyip ertesi gün şimdiki gibi 5-6dan sonra bir şey yememeyi düşünüyorum, ya da 2-3 gün arka arkaya çok yersem birkaç gün sırf protein alırım falan. bir de mutlaka haftada en az 2 gün tartılıcam diyet bittikten sonra çünkü kilo aldığım zamanlar tartıya çıkarsam moralim bozulur diyip hiç tartılmıyordum ama artık öyle yapmıcam, ipin ucunu kaçırmaya başlayınca kendime gelmemi sağlıyor tartı çünkü

arkadaşlar ayın 12 sinde bi karışım aldım aktardan 63 kiloyla başladım suan 59,5 kiloyum.bir ay kullancam bakalım daha vercekmiyim bakalım

Bende çilekli milkshake yapıp içtim kızlar.kayinvalideme gitcem bugün günü var yarın ona yardım etcem ama tabiki yemicem

Selam kızlarr. 100 gr vererek uyanmak tabi uyanalı çok oldu

Aynen canım ama nefis işte çekiyor insanın canı

Evet bi kilo alıp vermek daha kolay

arkadaşlar ayın 12 sinde bi karışım aldım aktardan 63 kiloyla başladım suan 59,5 kiloyum.bir ay kullancam bakalım daha vercekmiyim bakalım

Ne kullanıyorsun canım sinameki tarzı bişey mi? Bi çay gördüm ben de ama 60 tl dedi vazgectim

Ay kızlar 12de içim geçmiş uyumuşş ne oluyorsaa :)))) şimdi kaldım birden saat geç olmuşş ne olucak bu halim :)) ne karışımı kullandın canım

Ben de sabah muz yedim
Midem ve bagirsaklarim cok kötü bugün mecburen 1 dilim ekmek ve peynir yedim arada
Az önce de 2 küçük köfte yoğurt 1 kaşık semizotu yedim
Midem duzelir se daha yemicem düzelmezse mecburen patates haslicam
Su 2 litre
Kilo bu sabah 58.4 idi ama bu su kaybı da olabilir bugünkü durumumdan dolayi

1.5 litrelik su yanında algida twister(60kalori) buda son öğünümdü dondurmanın yarısını yerim belki yemem bilmiyorum

Selam kizlar. Sabah kahve + 1 tane eti form bitter cikolatali (56 kalori) ogle semizotu yogurt, 1 yumurta, 1 paket altinbasak aksam yogurt maydanoz semizotu. 1.5 lt su, 3 kupa filtre kahve. Ben ekmek sevmedigim icin altinbasak yiyorum arada ama kilo vermemi yavaslatiyor biraz. Cok aciktim diye yedim ama oglen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…