Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kızlar oglus huysuzda sabah yazamadım vakit buldukça herseyi yazacağım.
Kahvaltı yapmadım Karnım fena şişti dünden dolayi (yüzümde kizarmiyor hiç sisko )
Kahvaltıda 4 kayısı yedim 5 bardak ta şu içtim
Öğle Türk Kahvesi yanına kurabiye 1 tane
5 bardak daha şu içtim şimdilik 2 lt oldu.
Biraz ev işi yapıcam.

polokistikover hastasıyım . Adet olamıyorum . Ancak ilaçla . Epeydir doğum kontrol hapı da kullanmıyorum.

Olabilir. Baktırmam gerek

selamlar
kahvaltim iki kiraz domates iki salatalik iki dilim peynir yarimdan az gevrek iki ck recel bir bardak ananas suyu

aksam yemegim iki biber dolmasi iki kasik taze fasulye ( saat dort gibi yedim)

iki saat kadar yuzdum.. Sonra sadece karpuz yedim bitti gitti yeme fasli...

Gun icinde iki fincan sade Turk kahvesi bir tabe ikisi birarada kahve uc litre su..

Cuma insallah 68 goreyim artik yaa

Kahvaltim domatesli biber kızartması (biraz zeytinyağı ile kizartip domates ekliyoruz biraz da su 2 diş sarımsak )
2 dilim tambugday ekmeği peynir bal ve kupa çay, şimdiye kadar da 4 bardak su

inanki canım sıcacık pide istiyor hep ekmek türü şeyler istiyorum şeker aramıyorumda sıcak pideye dayanamıyorum
Bende evde kendim yapıyorum hamur islerini tatlıları. . Ye canım İnsanız sonuçta can çekiyor ama abartmadan ye ve sabah ye gün boyu yakarsin yediğini zamanla azaltarak kurtulabilirsin birden olmuyor. bende hamur işini tuzlu tatlı çok severim yemeyi de yapmayida.
Eşim benle dalga geçiyordu Rambo diye gülüp geciyordum ama içimde uzuluyordum .şimdi yaptığı hamur islerini akşam çayın yanına koyuyorum biguzel yiyor eşim kendi kilo aldı hemde 10 kilo ben verdim bende dikkat ediyorum artık gram gram veriyorum ama olsun 6 kilo verdim şimdi bana hiç bişey diyemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…