- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
polokistikover hastasıyım . Adet olamıyorum . Ancak ilaçla . Epeydir doğum kontrol hapı da kullanmıyorum.selam canim oyle oluyor donem donem..Ben bazi aylar ayni kiloda kaldim bazen de arti gordum..Malum gunlerin mi yaklasti ?
ac beklemek cozum degil canim vucuda yakit vermek gerekiyor az az saglikli beslen mutlaka bi de su cok tuketmeliyiz. Uc litre icmeye calis..Metabolizmanin calismasi icin arada degisiklikler yapmaya calis. Netten metabolizma hizlandiricilari arastir damak tadina uygun birsey bulursun.mutlaka. Aci biber mesela mide problemin filan yoksa yogurtla tuketebilirsin..
Uzme kendini ve sakin pes etme. Yavas yavas da olsa gidecek bu kilolar...
Olabilir. Baktırmam gerekCanim benimde öyle oldu 3 hafta kadar yerimde saydim sonra gitti şükür.
Kan değerlerine baktirmanda fayda var bende mesela tiroid var ve demir eksikliği var bu yüzden ilaç kullanıyorum kilo verebiliyorum şükür ama gram gram. Yine de pes etmiycem ilk defa bu kiloya dus3bildim gram gramda olsa vericem böylelikle az ama öz yemek hayatımda alışkanlık olacak.
kızlar merhaba herkese
tatilden dönüş yolundayız
hiç dikkat etmedim açıkcası yarın kaldığım yerden devam
pazartesiye kadar toparlarım inşallah
Toparlarsin canım tatil iyi gelmiştir daha iyi baslarsin şimdikızlar merhaba herkese
tatilden dönüş yolundayız
hiç dikkat etmedim açıkcası yarın kaldığım yerden devam
pazartesiye kadar toparlarım inşallah
Ekmek ve tatlı işini azaltinca iştah gidiyor gerçekten de ben denedim oluyorgünaydın kızlar , bende yoluma sizinle devam etmek istiyorum iştahım çok açık. dün yürüyüş yaptım biraz
inanki canım sıcacık pide istiyor hep ekmek türü şeyler istiyorum şeker aramıyorumda sıcak pideye dayanamıyorumEkmek ve tatlı işini azaltinca iştah gidiyor gerçekten de ben denedim oluyor
son kilolar gitmiyor canım ya kurbana kadar 53 olurum diyordum ama gitmiyor bu kilolarselam canim hosgeliyorsun insallah :)
toparlarsin toparlarsin sen iyisin zaten masallah ... Hadi gel de gazla azcik bizi
inşallah canım iki hafta sonra uzaktan yatılı misafirim gelecek birde o zaman bozarsam bittim benToparlarsin canım tatil iyi gelmiştir daha iyi baslarsin şimdi
günaydın canım nasıl gidiyorGünaydın arkadaşlar
Bende evde kendim yapıyorum hamur islerini tatlıları. . Ye canım İnsanız sonuçta can çekiyor ama abartmadan ye ve sabah ye gün boyu yakarsin yediğini zamanla azaltarak kurtulabilirsin birden olmuyor. bende hamur işini tuzlu tatlı çok severim yemeyi de yapmayida.inanki canım sıcacık pide istiyor hep ekmek türü şeyler istiyorum şeker aramıyorumda sıcak pideye dayanamıyorum
Inşallah gider şu kilolarda rahatlariz artık.son kilolar gitmiyor canım ya kurbana kadar 53 olurum diyordum ama gitmiyor bu kilolar
Aynen benide yemek mutlu etmiyor, hem çok bağırsak sıkıntısı yaşayan biri olarak böyle daha iyi.kızlar artık yemek beni mutlu etmiyor yediklerime dikkat etmek daha mutlu ediyor hafif olmak kadar güzel bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?