- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
ama cok kucuk annesi o daha ..Birazcik daha buyusun rahat gunleriniz gelecek insallah. O zaman herseyi yapmaya vaktin olacak. Ben de kizimla doya doya vakit gecirdim hala da gecirmeye calisiyorum. Bu yil okula basliycak cok ozluycem onu butun gunOglusum izin vermiyor bir iş yapmama erkenden bitirsem islerimi sokakta oynasak gezmeye gitsek işte ne güzel ama olmuyor çok huysuz. Uyuyunca 1 saat sürem var ne yapacağımı şaşırıyorum sicaklarda bi yandan boguluyorum resmen.
Dönsünler bakalım onlar tatil yaparken ben zayifliycam hihhh kiskanmadim ki hiccbayrama da az kaldi iki kilocuk versem bari cok yavasim ya ben ona da raziyim artik..
Bekleyelim bakalim kizlar tatilden doner birkac gune..Olmazsa gidelim canimcim..
Ay evet gitti şükür. Adetin ilk günü geceden sabaha davul gibi sisiyorum. Çok fazla ödem var kontrole gidince soracağım bakalım Dr a normal mi bu kadar sismek. Kilo vermeme rağmen alyansim hala olmuyorharikasin malum gunun etkisi gitmis .. Tebrikler canim
Çok küçük teyzesi minnak elleriyle gözlerini ogusturdu uyudu şimdi.ama cok kucuk annesi o daha ..Birazcik daha buyusun rahat gunleriniz gelecek insallah. O zaman herseyi yapmaya vaktin olacak. Ben de kizimla doya doya vakit gecirdim hala da gecirmeye calisiyorum. Bu yil okula basliycak cok ozluycem onu butun gun
Saglikli olsunlarda canim isler gucler dursun kenarda ..
aminnn insallah canim Rabbim herkesin evladini ve bizimkileri de korusun insallah. Hamdolsun Rabbimize..Rabbim isteyen herkese de evlat nasip etsin insallah..Çok küçük teyzesi minnak elleriyle gözlerini ogusturdu uyudu şimdi.
Ah pitircigim benim.
Allah evlatlarimiza sağlık versin karşılarına hep hayırlı insanlar çıkarsın.
Hergune uyanisimda şükür sebebim, sukretmenin manasını kavradim.
al benden de o kadar canim ben de kahvaltiyi kacirdim.. Ama bugun baska yemeyip dengeliycem insallah. Iki saat yuzdum bu arada. Su da iki litre olmustur..Bugün kahvaltıda çok kaçırdım soylemeyim de canınız istemesin.
Öğle yemeğim 1 kepçe mercimek çorbası 1 kepçe taze fasulye yanında 2 salatalık v3 2 biber yedimki iyice tokluk hissedeyim.
Şimdiye kadar ki kalori 800 u buldu. Aksama ne edeceğim. .. daha spor yapmadım
Ben de 68 olayim bari bu Cuma :)Su 1lt oldu bugün biraz isteksizim sanırım.
Ama pes etmek yok ben bayrama kadar istediğim kiloda olacağım bu cuma hedefim 58 olmak.
bende sizin gibi 58 olmak istiyorumSu 1lt oldu bugün biraz isteksizim sanırım.
Ama pes etmek yok ben bayrama kadar istediğim kiloda olacağım bu cuma hedefim 58 olmak.
Inşallah canım dün bol kacamakliydi benim. Bugün çok dikkat edeceğim Dünün de telafisini yapacağım. Her yedigimizi yazarsak iyi oluyor dikkat ediyorsun o zamanBen de 68 olayim bari bu Cuma :)
evt canım dikkat ediyordum ramazanda 62 kadar düştüm şimdi 64 oldum tekrar iştahım çok açık nağacagımı bilemiyorum spor yapamıyorum hava çok sıcakInşallah canım dün bol kacamakliydi benim. Bugün çok dikkat edeceğim Dünün de telafisini yapacağım. Her yedigimizi yazarsak iyi oluyor dikkat ediyorsun o zaman
selam canim oyle oluyor donem donem..Ben bazi aylar ayni kiloda kaldim bazen de arti gordum..Malum gunlerin mi yaklasti ?Kızlar 1 aydır neredeyse gitmiyor gitmiyor. Neredeyse aç bekledim . Ama veremedim .
yazmak gerek evet canim da oyle hunharca abarttim ki yazmaya utandim dogrusu..Bugun ben de dikkat edecegim yine.. Zaten dun nefsimi fazlasiyla doyurdum aklimda birsey kalmadi yaniInşallah canım dün bol kacamakliydi benim. Bugün çok dikkat edeceğim Dünün de telafisini yapacağım. Her yedigimizi yazarsak iyi oluyor dikkat ediyorsun o zaman
evde yapilan sporlar var pilates gibi.. Kizlar jillian filan yapiyordu..Onlari bi arastir istersen. Hicbirsey yapamazsan muzik ac dans et zipla ip atla filan.. Maksat hareket olsun.. Su ic bol bol su cok onemli kilo vermede.. Bol eksiler insallah..evt canım dikkat ediyordum ramazanda 62 kadar düştüm şimdi 64 oldum tekrar iştahım çok açık nağacagımı bilemiyorum spor yapamıyorum hava çok sıcak
Inşallah v3rirsiniz, birkaç hafta dikkat edince sonra canın yemek istemiyor bünye alisiyor. Sonrada durgunluk oluyor bu seferde yeni denemeler gerekiyor mesela spor ekleyebilirsin. Arada kaçamaklar oluyor hemen pes edip nasılsa bozdum diyeti deyip yemeye devam etme ertesi gün kaldığın yerden devam.bende sizin gibi 58 olmak istiyorum
Aynen bende öyle dünkü yediklerimle bugün bişey yemesem de olur yaniyazmak gerek evet canim da oyle hunharca abarttim ki yazmaya utandim dogrusu..Bugun ben de dikkat edecegim yine.. Zaten dun nefsimi fazlasiyla doyurdum aklimda birsey kalmadi yani
Mesela ben ip atliyorum arada çok abartmak istemiyorum kalbime yada eklemlerime zarar verebilirim sonuçta sporcu değilim en güzeli Leslie aslında.evde yapilan sporlar var pilates gibi.. Kizlar jillian filan yapiyordu..Onlari bi arastir istersen. Hicbirsey yapamazsan muzik ac dans et zipla ip atla filan.. Maksat hareket olsun.. Su ic bol bol su cok onemli kilo vermede.. Bol eksiler insallah..
Canim benimde öyle oldu 3 hafta kadar yerimde saydim sonra gitti şükür.Kızlar 1 aydır neredeyse gitmiyor gitmiyor. Neredeyse aç bekledim . Ama veremedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?