Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

ama cok kucuk annesi o daha ..Birazcik daha buyusun rahat gunleriniz gelecek insallah. O zaman herseyi yapmaya vaktin olacak. Ben de kizimla doya doya vakit gecirdim hala da gecirmeye calisiyorum. Bu yil okula basliycak cok ozluycem onu butun gun
Saglikli olsunlarda canim isler gucler dursun kenarda ..

Çok küçük teyzesi minnak elleriyle gözlerini ogusturdu uyudu şimdi.
Ah pitircigim benim.
Allah evlatlarimiza sağlık versin karşılarına hep hayırlı insanlar çıkarsın.
Hergune uyanisimda şükür sebebim, sukretmenin manasını kavradim.

aminnn insallah canim Rabbim herkesin evladini ve bizimkileri de korusun insallah. Hamdolsun Rabbimize..Rabbim isteyen herkese de evlat nasip etsin insallah..

Uyusunda buyusun kuzucuk :)

Bugün kahvaltıda çok kaçırdım soylemeyim de canınız istemesin.
Öğle yemeğim 1 kepçe mercimek çorbası 1 kepçe taze fasulye yanında 2 salatalık v3 2 biber yedimki iyice tokluk hissedeyim.
Şimdiye kadar ki kalori 800 u buldu. Aksama ne edeceğim. .. daha spor yapmadım

al benden de o kadar canim ben de kahvaltiyi kacirdim.. Ama bugun baska yemeyip dengeliycem insallah. Iki saat yuzdum bu arada. Su da iki litre olmustur..

Inşallah canım dün bol kacamakliydi benim. Bugün çok dikkat edeceğim Dünün de telafisini yapacağım. Her yedigimizi yazarsak iyi oluyor dikkat ediyorsun o zaman
evt canım dikkat ediyordum ramazanda 62 kadar düştüm şimdi 64 oldum tekrar iştahım çok açık nağacagımı bilemiyorum spor yapamıyorum hava çok sıcak

Kızlar 1 aydır neredeyse gitmiyor gitmiyor. Neredeyse aç bekledim . Ama veremedim .
selam canim oyle oluyor donem donem..Ben bazi aylar ayni kiloda kaldim bazen de arti gordum..Malum gunlerin mi yaklasti ?
ac beklemek cozum degil canim vucuda yakit vermek gerekiyor az az saglikli beslen mutlaka bi de su cok tuketmeliyiz. Uc litre icmeye calis..Metabolizmanin calismasi icin arada degisiklikler yapmaya calis. Netten metabolizma hizlandiricilari arastir damak tadina uygun birsey bulursun.mutlaka. Aci biber mesela mide problemin filan yoksa yogurtla tuketebilirsin..
Uzme kendini ve sakin pes etme. Yavas yavas da olsa gidecek bu kilolar...

Inşallah canım dün bol kacamakliydi benim. Bugün çok dikkat edeceğim Dünün de telafisini yapacağım. Her yedigimizi yazarsak iyi oluyor dikkat ediyorsun o zaman
yazmak gerek evet canim da oyle hunharca abarttim ki yazmaya utandim dogrusu..Bugun ben de dikkat edecegim yine.. Zaten dun nefsimi fazlasiyla doyurdum aklimda birsey kalmadi yani

evt canım dikkat ediyordum ramazanda 62 kadar düştüm şimdi 64 oldum tekrar iştahım çok açık nağacagımı bilemiyorum spor yapamıyorum hava çok sıcak
evde yapilan sporlar var pilates gibi.. Kizlar jillian filan yapiyordu..Onlari bi arastir istersen. Hicbirsey yapamazsan muzik ac dans et zipla ip atla filan.. Maksat hareket olsun.. Su ic bol bol su cok onemli kilo vermede.. Bol eksiler insallah..

bende sizin gibi 58 olmak istiyorum
Inşallah v3rirsiniz, birkaç hafta dikkat edince sonra canın yemek istemiyor bünye alisiyor. Sonrada durgunluk oluyor bu seferde yeni denemeler gerekiyor mesela spor ekleyebilirsin. Arada kaçamaklar oluyor hemen pes edip nasılsa bozdum diyeti deyip yemeye devam etme ertesi gün kaldığın yerden devam.
Ben kendimce kalori saymaya başladım daha bi faydasını gördüm.

evde yapilan sporlar var pilates gibi.. Kizlar jillian filan yapiyordu..Onlari bi arastir istersen. Hicbirsey yapamazsan muzik ac dans et zipla ip atla filan.. Maksat hareket olsun.. Su ic bol bol su cok onemli kilo vermede.. Bol eksiler insallah..
Mesela ben ip atliyorum arada çok abartmak istemiyorum kalbime yada eklemlerime zarar verebilirim sonuçta sporcu değilim en güzeli Leslie aslında.

Kızlar 1 aydır neredeyse gitmiyor gitmiyor. Neredeyse aç bekledim . Ama veremedim .
Canim benimde öyle oldu 3 hafta kadar yerimde saydim sonra gitti şükür.
Kan değerlerine baktirmanda fayda var bende mesela tiroid var ve demir eksikliği var bu yüzden ilaç kullanıyorum kilo verebiliyorum şükür ama gram gram. Yine de pes etmiycem ilk defa bu kiloya dus3bildim gram gramda olsa vericem böylelikle az ama öz yemek hayatımda alışkanlık olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…