tebrik ederim canım azmin elinden hiç bir şey kurtulamazgunaydinlar hayirli sabahlar hayirli Cumalar canlarimmmmm
kilo bildirimi ;
04.08 - 68.2 *10.hafta (-900)
Vaavvv supersingunaydinlar hayirli sabahlar hayirli Cumalar canlarimmmmm
kilo bildirimi ;
04.08 - 68.2 *10.hafta (-900)
Ben hedefe ulaşmak istiyorum ama sıkı diyet yapmam lazım o zamanda hemen geri alırım diye korkuyorum, eee biyandanda yaz bitmeden eski eteklerimi elbiseleeimi giymek istiyorum nasıl olacak bu işkızlar kilo bildirimimi pazartesi yapıcam biraz toparlanayım tartıya çıkmaya korkuyorum
bayrama kadar bari 55 olsam
canim geri alip yine vermeye ugrasmaktansa yavas yavas verelim.. Bosver eski elbiseleri yaza yetismezse kislik ciciler aliriz. Dar kotlar kisa deri ceketler filanBen hedefe ulaşmak istiyorum ama sıkı diyet yapmam lazım o zamanda hemen geri alırım diye korkuyorum, eee biyandanda yaz bitmeden eski eteklerimi elbiseleeimi giymek istiyorum nasıl olacak bu iş
Inşallah canım altinada geçtiğimiz baharda indirimden aldigim 2 tane botum 1 i Taba rengi yanı Püsküllü biride siyah kalın topuklucanim geri alip yine vermeye ugrasmaktansa yavas yavas verelim.. Bosver eski elbiseleri yaza yetismezse kislik ciciler aliriz. Dar kotlar kisa deri ceketler filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?