Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

kızlar kilo bildirimimi pazartesi yapıcam biraz toparlanayım tartıya çıkmaya korkuyorum
bayrama kadar bari 55 olsam
Ben hedefe ulaşmak istiyorum ama sıkı diyet yapmam lazım o zamanda hemen geri alırım diye korkuyorum, eee biyandanda yaz bitmeden eski eteklerimi elbiseleeimi giymek istiyorum nasıl olacak bu iş

kahvaltim ;
bir dilim peynir
yarim sandvic ekmegi
iki uc kiraz domates
iki salatalik
iki ck kakaolu findik kremasi
bir fincan ikisi birarada
su 1,5 litre

ev temizligi bir saat ..regl oldum havuz isi yatti.. Aksama yururum insallah 40 dk..

Ben hedefe ulaşmak istiyorum ama sıkı diyet yapmam lazım o zamanda hemen geri alırım diye korkuyorum, eee biyandanda yaz bitmeden eski eteklerimi elbiseleeimi giymek istiyorum nasıl olacak bu iş
canim geri alip yine vermeye ugrasmaktansa yavas yavas verelim.. Bosver eski elbiseleri yaza yetismezse kislik ciciler aliriz. Dar kotlar kisa deri ceketler filan

canim geri alip yine vermeye ugrasmaktansa yavas yavas verelim.. Bosver eski elbiseleri yaza yetismezse kislik ciciler aliriz. Dar kotlar kisa deri ceketler filan
Inşallah canım altinada geçtiğimiz baharda indirimden aldigim 2 tane botum 1 i Taba rengi yanı Püsküllü biride siyah kalın topuklu onları giyerim

Beslenme aliskanligim değişti tika basa yemiyorum artık herseyden yiyiyorum ama ölçülü ve paket gıdalardan mümkün olduğunca uzak duruyorum abur cubur da istemiyor canım. Inşallah hep böyle devam eder sağlıklı yaşam sağlıklı vücut.

sabah
1 gün kurusu,1ceviz,1 zeytin,1 salam,yarım muz(kakoa dökülmüş),az peynir,söğüş salata ve zencefilli limonlu çay
kahvaltıdan 2 saat sonra bir tane orta boy haşlanmış mısır

gunaydinlar
kahvaltim;
bir kaynamis yumurta
bir dilim peynir
bir dilim koy ekmegi
yedi sekiz zeytin
iki biber bir domates tavada sotelenmis
bir salatalik
bir bardak visne-elma suyu
bir tk tereyag bir tk gul receli

bir fincan Turk kahvesi su 1,5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…