Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Çabuk yuruyuse hem.dondurma hem simit :)
Canım kalıri ölcümü yapıyorum zaten eve geçer geçmez 40 dakika yürüyüs ve 2 veya 3 mil leslie yapıcam ((( ya üzüldüm şimdi keşke yemeseydim ama 25 kere çiğnedim her lokmamı (

Canım kalıri ölcümü yapıyorum zaten eve geçer geçmez 40 dakika yürüyüs ve 2 veya 3 mil leslie yapıcam ((( ya üzüldüm şimdi keşke yemeseydim ama 25 kere çiğnedim her lokmamı (
Twister ya da max gokkusagi en dusuk kalori dondurmalar, cok canim cekerse en gec oglen olmak sartiyla ben de yiyorum ama simit aksam icin kotu olmus bence de canim

Bir daha yemiycem bugünü 808 kaloriyle bitirdim kızlar kötümü
Yok canim kalori iyi, ben de 1000 civariyla bitiriyorum genelde ama mesela bir kere sabah 2 simit yemistim, ogle aksam yogurt yumurtayla gecistirmeme ragmen 100 gr arti cikmistim, o yuzden simiti en fazla yarim ve sabah yiyorum

Yok canim kalori iyi, ben de 1000 civariyla bitiriyorum genelde ama mesela bir kere sabah 2 simit yemistim, ogle aksam yogurt yumurtayla gecistirmeme ragmen 100 gr arti cikmistim, o yuzden simiti en fazla yarim ve sabah yiyorum
Şimdi günlük vücudum sporsuz 1700 kalori yakıyormuş ben şimdi eve geçince birde spor yapıcam bence gayet iyi diye düşünüyorum hemde sağlıklı

Benim bugün 0 sıvı diyeti oldu :) sözde sıvı diyetiydi. Sabah bir yulaf kepeği krebi ve 1 haşlanmış yumurta, akşam da 1 kase kısır ile küçük kase makarna salatası. Ama az yedim en azından farkında olmadan. Göbeğim baya gitti iki haftadır ama 10 kilo lazım en az

Selam kızlar nasılsınız? Bana yardım edin lütfen artık kendimi toparlamakta zorlanıyorum. daha geçen sene 32 kilo verdim ama bu kış çok kötü beslendim hemen geri aldım kilolarımı ve aklım fikrim hep yemekte . Önümde yiyilincr hayır diyebiliyorum geri çeviriyorum bir iki gün çok güzel kaçamaksız devam ediyorum ama akşam olunca birden kriz tutuyormuş gbi oluyor evdekilerden gizli gizli abur cubur yiyorum. Çünkü kilo aldığımı eski halime döndüğümü söylüyorlar annemler vs bende farkındayım ama kendime engel olamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun eski halime dönüyorum yine kilolu olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…