Canım kalıri ölcümü yapıyorum zaten eve geçer geçmez 40 dakika yürüyüs ve 2 veya 3 mil leslie yapıcamÇabuk yuruyuse hem.dondurma hem simit :)
Twister ya da max gokkusagi en dusuk kalori dondurmalar, cok canim cekerse en gec oglen olmak sartiyla ben de yiyorum ama simit aksam icin kotu olmus bence de canimCanım kalıri ölcümü yapıyorum zaten eve geçer geçmez 40 dakika yürüyüs ve 2 veya 3 mil leslie yapıcam((( ya üzüldüm şimdi keşke yemeseydim ama 25 kere çiğnedim her lokmamı (
Bir daha yemiycemTwister ya da max gokkusagi en dusuk kalori dondurmalar, cok canim cekerse en gec oglen olmak sartiyla ben de yiyorum ama simit aksam icin kotu olmus bence de canim
Yok canim kalori iyi, ben de 1000 civariyla bitiriyorum genelde ama mesela bir kere sabah 2 simit yemistim, ogle aksam yogurt yumurtayla gecistirmeme ragmen 100 gr arti cikmistim, o yuzden simiti en fazla yarim ve sabah yiyorumBir daha yemiycembugünü 808 kaloriyle bitirdim kızlar kötümü
Şimdi günlük vücudum sporsuz 1700 kalori yakıyormuş ben şimdi eve geçince birde spor yapıcam bence gayet iyi diye düşünüyorum hemde sağlıklıYok canim kalori iyi, ben de 1000 civariyla bitiriyorum genelde ama mesela bir kere sabah 2 simit yemistim, ogle aksam yogurt yumurtayla gecistirmeme ragmen 100 gr arti cikmistim, o yuzden simiti en fazla yarim ve sabah yiyorum
Açım :))Kizlarr nasi gidiyo
Ben cok tembelim hic kalk diyemedim ama icim gitti :))Ay kıyamam ya bende
Cocuklari uyutup kardiyoya baslicam ama hiccc kalkasim yok.Amam suna bakincaEki Görüntüle 1999401 kalk kiz diyorum kendime
Ee her guzel seyin bi bedeli varBen cok tembelim hic kalk diyemedim ama icim gitti :))
Açım :))
Ucundan da olsa 62leri gormek istiyorum 59a yakin hissedicem diye :)) o yuzden kahve yaptimAç kalma ya:) salatalık gibi hafif şeyler ye:)
Ucundan da olsa 62leri gormek istiyorum 59a yakin hissedicem diye :)) o yuzden kahve yaptim
Bir aksilik olmazsa iki-uc haftaya duseriz bence 59laraAa aynı kilodaymışız neredeyse :) ah benimde ilk hedef 59.
Düşücez kızlar düşücez benimde midem bulanıyor grip oldum galiba ama spor yapmam getekiyor kalkıpBir aksilik olmazsa iki-uc haftaya duseriz bence 59lara
Kalkınmn kızlar kalkın olmaz böyle en azından hataket yapalımEe her guzel seyin bi bedeli var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?