Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kızlar şimdi hazır tavuk suyu çorba yaptım kendime 40 kalori yanında form çay içicem ve su

Kızlar şimdi hazır tavuk suyu çorba yaptım kendime 40 kalori yanında form çay içicem ve su

Form çay mahvediyor bağırsakları üzüm dönem zararli sinameki var yapma nolur
İçine acı biber at yediğin şeyin bi de kuru kayisi sabahları ye ise yariyor tabi ni de gün içinde sebze

Kizlar acligim yok ama 1.5 eti form bitter cikolatali yedim toplam da 2.5 tane yedim kalori olarak 140 etti fazla degil ama bitter de olsa cikolatasi var diye pisman oldum, bir de ambalajli urun kilo vermemi yavaslatiyor 3 tane kabak attim simdi wok tavada pisiriyorum yogurtla onu yicem gunun geri kalaninda

Form çay mahvediyor bağırsakları üzüm dönem zararli sinameki var yapma nolur
İçine acı biber at yediğin şeyin bi de kuru kayisi sabahları ye ise yariyor tabi ni de gün içinde sebze
Canım zaten içmiyorumda 3 gündür yani diyete başladığımdan beri wc sorunum var

Canım çok fazla poşetli gıda tüketiyorsun (

Ama su an yarin icjn soz verdim kendime, sadece yumurta yogurt ve yagsiz sebzeyle geciricem yarini, bakalim tartiya nasil etkisi olcak. Guzel bir eksi gorursem gaza gelip bir daha yemeyebilirim diyet biskuvi

Selam ben geldim bıgün iyi gidiyor kızlar 10 da klasik kahvaltı yaptım öğlen 14 gibi kabak dolması yedim iki tane küçüktü ve yoğurt vardı yanında şuan hiç açlık hissetmiyorum akşamı da rahat geçiririm umarım.

Bende çorbanın yanında 2 hurma yedim kesti beni şuam 408 kalori oldu sabahtan bu saate

1.5 haslanmis kabak ve 1 kase yogurt yedim, ortalama 615 kalori aldim su ana kadar. Aksam da kalan kabagi yicem yogurtla. 2kupa filtre kahve ictim, yatana kadar iki kupa daha icerim muhtemelen. Ben 1000 kalori limit koydum kendime

1.5 haslanmis kabak ve 1 kase yogurt yedim, ortalama 615 kalori aldim su ana kadar. Aksam da kalan kabagi yicem yogurtla. 2kupa filtre kahve ictim, yatana kadar iki kupa daha icerim muhtemelen. Ben 1000 kalori limit koydum kendime
Ben bugün 600 kaloriylr kapatmayı düşüyorum daha demin sana dedim ya hurma ye diye kendim yedim iki tane heöen tatlı isteğim kalkdı ortadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…