Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Aynen canım . Ben de aynı fikirdeyim . Planlıyorum öyle. Ama iftardan sınra spor yapabilecekmiyiz bakalım. Burda birbirimizi dürtelim . Spor olmazsa gündüz de su içmicez nasıl kilo verecez. Allah yardımcımız olsun

Sahura mutlaka kalkın kızlar tv de gördüm kahvaltı türü birşeyler sahurda yemek lazımmış zaten kaç saat aç dolaşacağız iftarı da abartmadan yemek gerekiyor 1 saat sonra spor yapılrsa kilo verilirmiş ben gün içinde yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Yatana kadar ne kadar su içebilirim bilmiyorum bakıcaz artık

Adı ne canım videonun leslieyi mi diyorsun evde yürüyüş ?

Teşk ederim canım. Öyle yaparım inş.

Asla ihmal etmeyelim burayo ben bugün 4 litre su içtim hala susuyorum grip olduğum içinmi anlamadım

Ben iftarla sahur arası 4litre su içmeyi planlıyorum iftarda kepekli tost haşlanmı yumurta istarda ise salata çorba beya sebze yemeği en fazla bir dilim kepek ekmeği 45 dakika sonra spor canım tatlı çekersede hurma bence verebilirim böyle

Bende Katılıyorum sizee kilom 61 boyum 1,58 hedefim 52 yediklerime azda olsa dikkat ediyorum günde 3 litreye yakın su tüketiyorum sadece spor yapmıyorum ama beraber başlarsak ramazan sonuna kadar yapabilirim.Ayrıca çalışıyorum masa başı bir işte bu sabahta bir adet yoğurtlu yumurta 2 dilim peynir 2 dilim domates yedim ,ben istesemde çok yiyemiyorum zaten

Tamam canım ekliyorum oruc tutucakmısın

Canım çorba hurma yoğurt salata bana yeterli geleceğini düşünüyorum,tatlıdan uzak durucam o kesinsen nasıl bir yemek listesi düşünüyorsun belki bana fikirler verebilirsin
Sahurda kepekli tost 2 dilim ekmekden haşlanmış yumurta okadar iftarda iste senin gibi çorba salata veya sebze yemeği bir tabak yiycem ne yersem sonra iftarla sahur arası 4 litre su isftardan 45 dakika sonra yürüyüş en az 20 dakıka veya leslie bende böyle uygulıycam bence kilo verebiliriz nasıl ?

süpermiş yürüyüş olmazsa biraz zor bende burda gezinirken farkettim 30 gün fit diye bir program var akşama onu yüklücem telefona ona başlamayı düşünüyorum sıkılaşmak için

süpermiş yürüyüş olmazsa biraz zor bende burda gezinirken farkettim 30 gün fit diye bir program var akşama onu yüklücem telefona ona başlamayı düşünüyorum sıkılaşmak için
Açıkcası şuan biraz spor işini erteliyorum artık cuma başlıycam sıkı sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…