şu an 84 kiloyum boy 175Kaç kilosun canım
Ben 66
48 e düşmek istiyorum
Nereye ekledin kaçıncı sayfa ?Ekledim şimdi
Nereye ekledin kaçıncı sayfa ?
İlk sayfaya bakındım ama göremedim beybi :)
Verirsin canım yeterki isteEn kilolu benim aranızdainşallah en fazla ben veririm
Ben ne kadar bakan körüm ya,İlk sayfa da yazıyor canım My Soul 54 diye :)
bende sali günü 66.8 dim bu sabah ise 67.8. bugün kacamaksiz diyet ve spor yapacagim.Kızlar ben bugün artı çıktım tartıda anlamadım nedendikkat etmiştim oysa . ödem falandır herhalde yarında bi tartılayım
İnşallahhhEn kilolu benim aranızdainşallah en fazla ben veririm
Canim kacamak yapmadigin halde arti ciktiysan, cok iyi bir eksi gorursun, bende hep oyle oluyor. Gecen hafta hic veremedim ben mesela ve kacamak yapmamistim ama bu hafta 1.8 kg verdim. Sende de oyle olacak o yuzden motivasyonu dusurup kacamak yapma sakin, birazcik sabretmen lazim o kadarKızlar ben bugün artı çıktım tartıda anlamadım nedendikkat etmiştim oysa . ödem falandır herhalde yarında bi tartılayım
Canım bence sabah kalkınca yada gece yatarken yapÖf 30 günlük programı yapıyordum tam 20 dakikada birileri geldi yapamadım sinirim bozulduu((( leslie yapıcam gidince
Regl falan olucaksan oyüzden olabilir canım birde wcye çıkamadıysan üzülme diycemde ben dün isyandaydım bu gün daha çok spor yap terle su içKızlar ben bugün artı çıktım tartıda anlamadım nedendikkat etmiştim oysa . ödem falandır herhalde yarında bi tartılayım
Nasıl diyim sahurda ne yediğimizi vs yazıcaz sonra yaptığımız sporları kaç kilo olduğumuz aklımızdaki soruları vs öyleBirde biri bana ne yapacağımızı anlatabilir mi ?
Yanii sadece sahur ve iftarda ne yediklerimizi mi paylaşıcaz.
Kilo bildirimleri hangi gün olucak peki canımNasıl diyim sahurda ne yediğimizi vs yazıcaz sonra yaptığımız sporları kaç kilo olduğumuz aklımızdaki soruları vs öyle
Ay gitti şimdi leslieyi yapıyımda şimdi dışarı çıkıcam yürüyüş için sonraCanım bence sabah kalkınca yada gece yatarken yap
Hatta leslie terletiyor iyice yatmadan yapıp duş alıp yatasin
Ay yemeyeceğiz demek istedim:))Nasıl diyim sahurda ne yediğimizi vs yazıcaz sonra yaptığımız sporları kaç kilo olduğumuz aklımızdaki soruları vs öyle
Ben herhün yapıcam bildirimi canım o farketmiyorKilo bildirimleri hangi gün olucak peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?