Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Birde biri bana ne yapacağımızı anlatabilir mi ?
Yanii sadece sahur ve iftarda ne yediklerimizi mi paylaşıcaz.

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün artı çıktım tartıda anlamadım neden dikkat etmiştim oysa . ödem falandır herhalde yarında bi tartılayım
bende sali günü 66.8 dim bu sabah ise 67.8. bugün kacamaksiz diyet ve spor yapacagim.
30 mekik ve leslie yaptim
ögle yemegim ise ton balikli salata yogurt. bakalim yarin kac cikacagim

Kızlar ben bugün artı çıktım tartıda anlamadım neden dikkat etmiştim oysa . ödem falandır herhalde yarında bi tartılayım
Canim kacamak yapmadigin halde arti ciktiysan, cok iyi bir eksi gorursun, bende hep oyle oluyor. Gecen hafta hic veremedim ben mesela ve kacamak yapmamistim ama bu hafta 1.8 kg verdim. Sende de oyle olacak o yuzden motivasyonu dusurup kacamak yapma sakin, birazcik sabretmen lazim o kadar

Regl falan olucaksan oyüzden olabilir canım birde wcye çıkamadıysan üzülme diycemde ben dün isyandaydım bu gün daha çok spor yap terle su iç

Birde biri bana ne yapacağımızı anlatabilir mi ?
Yanii sadece sahur ve iftarda ne yediklerimizi mi paylaşıcaz.
Nasıl diyim sahurda ne yediğimizi vs yazıcaz sonra yaptığımız sporları kaç kilo olduğumuz aklımızdaki soruları vs öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…