Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Selam kızlar ben geldim kahvaltımı iyi yaptım yine klasik domates salatalık 3 dl peynir 3 adet zeytin 1 tk pekmez ve 2 dl kepek ekmeği

Bugün ki egzersiz planım:
10.000 adım atacağım
30 day shred level 1 yapacağım
Ve mekik yarışmamız var bugün onun için elimden geldiğince mekik yaparım artık :)

Siz ne yapacaksınız kızlar???

Gunaydin kizlar bende ramazan boyu sizlerin arasina katilarak yarismaksa yarisalim diyetse diyet sporsa spor yapalim kilolar gitsin .
Benide araniza alirsiniz musde varmi....
Konu sahibi yazarsin eger benide isteseniz aranizda..

Hala giriliyor mu bugün 26 sı
Boy 1.65 kilo Yen'i tartılmadım yarın sabah tartılıp yazarım

Hoşgeldiniz kızlar boy kilo kaç ? Konu sahibi gelince kilonuzu not alır ve gerçekten pes etmeden azimle devam eden kişileri alıyoruz aramıza inşallah hepimiz vereceğiz kilolarımızı

Günaydınn bendee kalkıyorum şimdi hemen hafif bir şeyler yiyip 30 day shrede başlıycam

Kızlar kim 30 day shred programına katılıcak bugün başladı onları deftere not alıcam söyleyinde

Kızlar hadi herkes tartılsım şimdi bakalım kaç kiloyuz bu arada bugünden sonra şisteye almıycam çünkü yarın başlıyor ve ramazanjn sonunda bitiyor bizim hedefimiz oydu oyüzden ve çok fazla kişi olunca karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…