- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
62.7Kızlar hadi herkes tartılsım şimdi bakalım kaç kiloyuz bu arada bugünden sonra şisteye almıycam çünkü yarın başlıyor ve ramazanjn sonunda bitiyor bizim hedefimiz oydu oyüzden ve çok fazla kişi olunca karışıyor
1 haftada çok iyi vermişssin 60a düşersin 2-3gün sonra ve zaten sonra 59 varya )9a düşmeyi okadar çok istiyorumki
ben de her sabah tartılıyorum, artı çıkınca o gün extra dikkat etmemi ve az kalori almamı sağlıyor tartılmakKIZLAR 65.4 ÇIKTIM ve bundan sonra her sanah tartılıcamki dengeyi kuruyom
ben de çok istiyorum canım ya. geçen hafta kaçamak yapmamama rağmen hiç verememiştim, bu hafta o yüzden böyle çok verdim muhtemelen. haftaya inşallah duraklamaya girmem yine :) 59.9'u bile görsek süper olcak, o zaman kesin çok gaza geliriz çünkü ben uzun zamandır 50leri görmedim1 haftada çok iyi vermişssin 60a düşersin 2-3gün sonra ve zaten sonra 59 varya )9a düşmeyi okadar çok istiyorumki
Tabi canım kilonu yazarsan ekliyim listeye[/QUOT
60.5 kilo canım 1.54 boyundayım teşekkür ederim kabul ettiğiniz için:)
Aynen öyle ama 1 hafta sonra inşallah 50li sayılarda olucaz grupca herkesin kilosu yakın zatenben de çok istiyorum canım ya. geçen hafta kaçamak yapmamama rağmen hiç verememiştim, bu hafta o yüzden böyle çok verdim muhtemelen. haftaya inşallah duraklamaya girmem yine :) 59.9'u bile görsek süper olcak, o zaman kesin çok gaza geliriz çünkü ben uzun zamandır 50leri görmedim
66.8 çıktım canımKIZLAR 65.4 ÇIKTIM ve bundan sonra her sanah tartılıcamki dengeyi kuruyom
2 kilo gittmiiş yarın asıl maraton başlıyor 30 günlük spora katılıcakmısım canım66.8 çıktım canım
Ben araları okuyamadım tam canım2 kilo gittmiiş yarın asıl maraton başlıyor 30 günlük spora katılıcakmısım canım
Hoşgeldin tatlımhedefim ramazan da 4 kilo vermek sonra da çocuk yapmak
Kaç kilosun canımbi ay da 8 kilo verdim canım veririsn sen de morelini bozma benim 4 sadece ramazan da asıl 75 e düşmek istiyorum
4 az değilmi canım :))) ekledim senideboy : 1.75 kilo : 84
az mı :) ne bilim hafta da 1 kilo olarak hesapladım ramazan faktörü var bilemedim kısmet4 az değilmi canım :))) ekledim senide
ben de çok istiyorum canım ya. geçen hafta kaçamak yapmamama rağmen hiç verememiştim, bu hafta o yüzden böyle çok verdim muhtemelen. haftaya inşallah duraklamaya girmem yine :) 59.9'u bile görsek süper olcak, o zaman kesin çok gaza geliriz çünkü ben uzun zamandır 50leri görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?