Günaydın canımKızlar merhaba benide aranıza alirmisiniz. Bende sıvı diyetini yapiyordum. Faydasını da gördüm ama bu hafta dikkat edemedim çok misafirim oldu. Yarın başlamayı düşünüyordum.
Kizlar bende katilabilirmiyimm?
1.65 boy kilo 58sedef77 adına yazıyorum
Boyunu kilonu ve hedeflediğin kiloyu yaz canım hep birlikte zayıflıyalım inşallah
Senin gene çok yok canım inşallah kolay verirsin1.65 boy kilo 58
Sabahlari yulaf ezmesi tuketip protein aliyorum.Gun icersinde ictigim suya bile kabul tarcin atiyorum.Aksamlari mutlaka spor yaparim.Cardiyo ve kosu.Uyumadan yarim saat oncede yogurt aci pul biber ikilisini tuketiyorum:)Senin gene çok yok canım inşallah kolay verirsin
Yaptığın ekstra bişey varsa paylaşalım
sedef77 gelince listeye eklesin
Yoğurt çok etkiliSabahlari yulaf ezmesi tuketip protein aliyorum.Gun icersinde ictigim suya bile kabul tarcin atiyorum.Aksamlari mutlaka spor yaparim.Cardiyo ve kosu.Uyumadan yarim saat oncede yogurt aci pul biber ikilisini tuketiyorum:)
Canım günaydınTünaydınn kızlarrr kusura bakmayınbugün geç kalkdım çok yorulmuşum( mermaid ve atalente ekliyorum kızlar sizide :)) hemen kalkıp 1 lt su içicem :)
Yok canım ne kozıcam mutlu eder bu beni burdaki amaç birbirimizi motive etmek açıkları kapatmak yardım etmek sevindim bile. :)Canım günaydın
Bende çok az atışırdım ama yedim bile sayılmaz:)
Bol bol su içiyorum
Senin adına cevap yazdım ama kızmadın inşallah bana
Canım listeye ekledim seni sende mi 48 kilo olmak istiyorsun :)1.65 boy kilo 58
Merhaba sen kaç kilosun senide ekliyorum :)Kızlar merhaba benide aranıza alirmisiniz. Bende sıvı diyetini yapiyordum. Faydasını da gördüm ama bu hafta dikkat edemedim çok misafirim oldu. Yarın başlamayı düşünüyordum.
Çok sağol canımYok canım ne kozıcam mutlu eder bu beni burdaki amaç birbirimizi motive etmek açıkları kapatmak yardım etmek sevindim bile. :)
Benimkidee bozukkk bugün alıcamÇok sağol canım
Benim tartım bozuldu galiba ama yaa bı çıkıyorum 66 bı çıkıyorum 68
Ucuza almıştım 15 TL'ye bozduk herhalde yada bana dayanamadı:)))
Ay ben resmen göbeğimi görmek istemedigimden vesikalık gibi çekiyorum:))Benimkidee bozukkk bugün alıcam( resim çektinizmii ben şimdi çekiyorum hadi kalkın :)
Canım sıvı beslenmeye dayalı herşeyi evde yapacaksın hazır hiçbir şey kullanılmıyor. Meyve suyunu katı m. Sıkacağı dan gecirip içiyorsun çorbayı sebze çorbası olarak tuketiyorsun. Yağsız salcasiz. Ben sütle meyveyi Blender dan gecirip içiyorum. Aklıma gelenler bunlar. Ha bide cevizGünaydın canım
Sıvı diyetini bana tam olarak anlatabilirmisin?
sedef77 uyanmadı sanırım ekler seni de listeye
Canım kilon kaç ekliyorum seni he birde kaç kilo berdin sıvı diyetiyleCanım sıvı beslenmeye dayalı herşeyi evde yapacaksın hazır hiçbir şey kullanılmıyor. Meyve suyunu katı m. Sıkacağı dan gecirip içiyorsun çorbayı sebze çorbası olarak tuketiyorsun. Yağsız salcasiz. Ben sütle meyveyi Blender dan gecirip içiyorum. Aklıma gelenler bunlar. Ha bide ceviz
Benimde senin göbekten biraz daha fazla işteAyy şu hale şu göbeğee basenlere bakarmısınız pijamadan belli olmamış ama yan resim atmak bile istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?