- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
68leri gorcek misin bakalim canim :) dunku iftar bana biraz fazla gibi gelmisti ama icerik olarak zararli bir sey de yemedin aslinda. Bakalim kac cikacaksibselamlar
sahur menum;
bir kase yogurt
yarim kayisi yarim seftali bes alti kiraz uc cilek
bir ceviz bes cig findik on kabak cekirdegi
bir litre su
Bugun tartilacagim Cuma dan beri ilk kez.. Gecen uc gun icinde k.valide iftari ve abarttigim dunku iftar var. Bakalim tartiya nasil yansiyacak ?
insallah canim yaa ama hic umudum yok 68 den yana. Bi fark gorecegimi dusunmuyorum. Almamis olursam sevinecegim hatta.. Kendim ettim kendim buldum68leri gorcek misin bakalim canim :) dunku iftar bana biraz fazla gibi gelmisti ama icerik olarak zararli bir sey de yemedin aslinda. Bakalim kac cikacaksib
Ben de ayda yilda bir yapiyorum. Bugun 1.5 litre icebildim, onu da zar zor ictimspor yapamıyorum ve su içemiyorum
Bende de aynı haftadır kabızlık var çok az verdim kilo bu cuma 59 u görmek istiyordumne var ne yok kızlar? 61de takıldım kaldım yaa, 100 gram fazla verip 60.9'u göremedim, bugün görürüm diye umutlanmıştım
Bir haftadır demek istedim eksik yazmışımBende de aynı haftadır kabızlık var çok az verdim kilo bu cuma 59 u görmek istiyordum
Sahurda çok az yedim avuç içi kadar pide 2 zeytin az reçel peynir biber yedim. 4 bardak su içtim, oglumla 1 saat yürüdük geldik şimdi. Çok acıktım çok susadim bugün. Geçen haftadan beri kabızlık yaşıyorum[/QUOTE
merhabalar,kayisi hosafi icmenizi tavsiye ederim kabizlik icin. iki gündür iftarda sekersiz kayisi hosafi iciyorum sonradindada form cay sabaha zor yetisiyorum wcye
yapmaaa tatil de giyeceğin elbiseleri düşünkaçamak yaptım kızlar1 haftada 2 kaçamak oldu. pide arası 3 ince dilim salam + 1 tabak ev yapımı muzlu pasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?