- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Acayip canim cekti :)) afiyet olsunİftar mnenüm çiğ köfte ayran
Arada oluyor canim, ben de dun tikinip durdum gece yarisi, bugun tuttum bogazimi, sen de yarin hafif gecirirsin dengelersinBenim de moralim bozulunca kendimi tatlıya vurma gibi bir huyum var malesefBugün de öyle oldu. Normalde dolma ve ayran 450 kalori kadar edecekti ancak tatlı ile beraber 890 etti
yedim canim yedim bana da yiyemem gibi gelmisti amabana normal geldi canım, bir tek güllaçtan emin olamadım kalorisine baktım şimdi, 1 ince diliminin kalorisi 250ymiş, iki çatal herhalde 40-50 kaloriye denk gelir, yenebilir bence. ama sanki yazdıklarının hepsini yiyemezsin gibi geldi bana :)
KIZLARRRR 61.900 oldum ama hastanede işe başladım ve çok yoğunum yazamıyorUm özür dilerim ama bırakmadım devam ediyorum ve arada okuyorumbu tempoyla daha çok vericemmmö
Arada oluyor canim, ben de dun tikinip durdum gece yarisi, bugun tuttum bogazimi, sen de yarin hafif gecirirsin dengelersin
yedim canim yedim bana da yiyemem gibi gelmisti ama
Sanirim ozel gun yaklasiyor biraz daha fazla irade gerek artik..
Canım ben öyle olunca spora vuruyorum artıkBenim de moralim bozulunca kendimi tatlıya vurma gibi bir huyum var malesefBugün de öyle oldu. Normalde dolma ve ayran 450 kalori kadar edecekti ancak tatlı ile beraber 890 etti
Aynen benimki de yaklasiyor o yuzden goturdum iki tabak pilavi :)) inanilmaz bir aclik bastiriyor regl yaklasirken, sorunsuz atlatiriz insallah, bir kere bozduk bir daha bozmayalim. Yarin tartil bence canim, ben bugun tartida artiyi gorunce cok moralim bozuldu gaza geldim yemedim bir seyAynen bende de onun da etkisi var
Canım şuanki kilon kaçBenim de moralim bozulunca kendimi tatlıya vurma gibi bir huyum var malesefBugün de öyle oldu. Normalde dolma ve ayran 450 kalori kadar edecekti ancak tatlı ile beraber 890 etti
Canım ben öyle olunca spora vuruyorum artık
Aynen benimki de yaklasiyor o yuzden goturdum iki tabak pilavi :)) inanilmaz bir aclik bastiriyor regl yaklasirken, sorunsuz atlatiriz insallah, bir kere bozduk bir daha bozmayalim. Yarin tartil bence canim, ben bugun tartida artiyi gorunce cok moralim bozuldu gaza geldim yemedim bir sey
Canım şuanki kilon kaç
Seninde 59 a az kalmış canımBugünsalon kapalıydı da 2 3 gün aralıksız giderim artık:)
Yarın sabah tartılayım bari:) Gaza geleyim tekrardan
61.6ydım dün canım
Burda 59a az kalan cok kisi var hakikaten, kim once gorcek bakalim heyecanla bekliyoruz :)
Ben de aynen canim :)) bi de 1.5 hafta sonra erkek arkadasim geliyo o zamana kadar 59.u gorurum diye plan yapmistim ama iki tabak pilav ve 500 gram isi bozdu :)) onu yemesem bugun 60lari gorcektim haftaya da 59u gorebilirdim. Artik hic bozmayalim yaa cok az kaldi disimizi sıkalım59u iple cekiyorum resmen
Ben de aynen canim :)) bi de 1.5 hafta sonra erkek arkadasim geliyo o zamana kadar 59.u gorurum diye plan yapmistim ama iki tabak pilav ve 500 gram isi bozdu :)) onu yemesem bugun 60lari gorcektim haftaya da 59u gorebilirdim. Artik hic bozmayalim yaa cok az kaldi disimizi sıkalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?