- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Kalori kalori hesapla gram gram ver, bir çatal tatlı ye kilo kilo alBen de 2hurma, patlıcan kebabı ve 3 kaşık pilav yedim bu akşam. 530kcal
Sonra misafirlik dolayısıyla;
1 fincan sütlü kahve(şekerli)
3kaşık dondurma
Toplam 740kcal
bir tane yufka ekmek derkenKızlar sahur menümde bir tane yufka ekmek yedim
Bir yumurta haşlanmış
3 dilim karpuz
Peynir ve zeytin
Ben hastayım. Ne spor ne diyet. eşim güçsüz düştün ye kendine gel. Annem ye ki çocuklara bakasın yoksa çocuklarına kim bakacaktan girdi ? Kardeşimin görümcesi ben diyet yaptım aynı senin gibi zayıfladım. Tiroit hastası oldum. Hızlı kilo verme vs vs derken ben 3 gündür baya cozuttum. Menülerimi o yüzden yazamıyorum
ben olsam 1 saate yuvarlarım onu.57dk yuruyusumu yaptim geldim, insallah yarin arti cikmam, sabit cikarim
ya nazar mı değdi bize ya.vienetta yedim .. Bu ara cozuttum ben
Dagildim toparliyacagima daha da sapitiyorum. Hayirlisi bakalim
Kalori kalori hesapla gram gram ver, bir çatal tatlı ye kilo kilo al
Ben hastayım. Ne spor ne diyet. eşim güçsüz düştün ye kendine gel. Annem ye ki çocuklara bakasın yoksa çocuklarına kim bakacaktan girdi ? Kardeşimin görümcesi ben diyet yaptım aynı senin gibi zayıfladım. Tiroit hastası oldum. Hızlı kilo verme vs vs derken ben 3 gündür baya cozuttum. Menülerimi o yüzden yazamıyorum
ben olsam 1 saate yuvarlarım onu.
ya nazar mı değdi bize ya.
Haklısın bende çikolata yemeden duramazdim ama mecburen işte görsellik arti sağlık için. Arada bende kendi yaptığım tatlilardan azıcık yiyorum bazende dondurma sadece. Ama bu yaz bitmeden istediğim kiloda olmalıyım kocam dalga geçiyor Rambo gibi benzetmelerde bulunuyor sıkıldım artık. ..O tatlıyı yiyebilmek için hesaplıyorum ya
Tahmini biliyorum artık çünkü ne kadar yiyeceğimi :)
Ama 1200ü de aşmamam gerekiyor
Aşmadan istediğim gibi yiyorum
Tatlı yemeden ortalama 500, yeyince de 800 falan ediyor
Aslında böyle yapmadan daha cok kilo veririm ama sonra hiç yemeyince diyeti bırakıp iki üç katını yiyorum
Ama olsun yine de 1.5 ayda 6.5 kilo gitti
Kalori yöntemiyle kontrollü yeyince daha rahat kilo veriyorum
Sanki kilon düşüktü yani bana göreHaklısın bende çikolata yemeden duramazdim ama mecburen işte görsellik arti sağlık için. Arada bende kendi yaptığım tatlilardan azıcık yiyorum bazende dondurma sadece. Ama bu yaz bitmeden istediğim kiloda olmalıyım kocam dalga geçiyor Rambo gibi benzetmelerde bulunuyor sıkıldım artık. ..
bence gayet iyi iftar için. ben asla o kadarla kalamazdım, gözüm doymuyor çünküIftar da 1 kepçe kurufasulye 2 yk pirinç pilavı ve salata yesem çok mu olur, çoksa menüyü azalticam
Bence güzel pirinç pilavını bulgurla değiştirebilirsinizIftar da 1 kepçe kurufasulye 2 yk pirinç pilavı ve salata yesem çok mu olur, çoksa menüyü azalticam
Gözümün önünden neler geciyorda işte mecbur. Cekmeceyi açıyorum abur cubur dolu offf Nescafe yanına yebence gayet iyi iftar için. ben asla o kadarla kalamazdım, gözüm doymuyor çünküoruç tutsam kesin çok kilo alırdım ramazanda
Haklısın bende çikolata yemeden duramazdim ama mecburen işte görsellik arti sağlık için. Arada bende kendi yaptığım tatlilardan azıcık yiyorum bazende dondurma sadece. Ama bu yaz bitmeden istediğim kiloda olmalıyım kocam dalga geçiyor Rambo gibi benzetmelerde bulunuyor sıkıldım artık. ..
Bence güzel pirinç pilavını bulgurla değiştirebilirsiniyz
Gözümün önünden neler geciyorda işte mecbur. Cekmeceyi açıyorum abur cubur dolu offf Nescafe yanına yeama no no nooo small beden olup süslü puslu giyinecegim
Aslında ilk haftalar sadece 2kez yemiştim de şu malum gün geldi gecti ama hala başlamadığından aklım fikrim tatlıda:) kaloriyi ayarlasam bile sağlıksız sonuçta.
Bi 59u göremedik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?