Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

MENum;
Sabah 1 haslanmis yumurta, 1 paket altinbasak diyet biskuvi, 3 buyuk dilim kasar
Ogle 1 haslanmis yumurta, 2 kasik meyveli yogurt, bir isirik antrikot (yagli diye yemedim)
Aksam 2 haslanmis kabak, buyuk kase yogurt, gobek salata

3 kupa filtre kahve, hic su icmedim anca 1.5 litre icebilcem

herkese merhaba,62.5 olmusum,diyete bende devam edicem ilk hedefim 58 di ama simdi 56 olup toplamda 40 kilodan fazla verdim diyip böbürlenmek istiyorum
Merhaba canimmm
Harikasin tebrik ediyorum seni..Ucun besin lafi olmaz yuvarlak olsun .. Ramazandan sonra da birlikteyiz o halde.. Bize de biraz tuyo verirsin artik Darisi basimiza..

gecenin bu saatinde kuru kayısılı kek yaptım ama yemeyi düşünmüyorum sadece bir lokma tadına bakarım bir saat yürüyüş yaptım bugün bu haftam çok kötü geçti annemleri pazar günü yolculayacağız inşallah önümüzdeki haftaya çok sıkı girmeyi düşünüyorum eşimin yeğenleri gelene kadar bi kaç kilo vermek istiyorum sonrada düğünümüz var bi kaç hafta zor olabilir dikkat etmek ama tabiki çabalicam

arkadaşlar bir de bişey rica edicem daha önce sormuştum aslında ama araya kaynadı ödem attırıcı etkili denenmiş bi karışım bilen tavsiye etmek isteyen var mı varsa istiyorum

Merhaba canimmm
Harikasin tebrik ediyorum seni..Ucun besin lafi olmaz yuvarlak olsun .. Ramazandan sonra da birlikteyiz o halde.. Bize de biraz tuyo verirsin artik Darisi basimiza..
kesinlikle Ramazandan sonrada birlikteyiz. burda kimseye tüyo vermeme gerek yok bence herkes gayet iyi gidiyo sadece kararlilikla devam edelim yeter sonunda herkes hedefine ulasacaktir

Ben de iftarda kabak rendeleyip kavurdum ve yoğurtladım. 1 tabak oldu. Ayrıca 1 bardak (erik marmelatından) meyve suyu, 1 kase çorba, 1 adet sarma, yarım muz yedim. Gece de neskafe içtim sütlü (alesef şekerli). Hepsi 600 kalori civarı. 80dk da spor yaptım.

Dün acayip şişkindi karnım. Bu yüzden tartıl(a)madım açıkçası. Az indi ama bugün tartılacağım ama yine de.

arkadaşlar bir de bişey rica edicem daha önce sormuştum aslında ama araya kaynadı ödem attırıcı etkili denenmiş bi karışım bilen tavsiye etmek isteyen var mı varsa istiyorum

Sen de bilirsin muhtemelen mısır püskülü ve kiraz sapı çayı en meşhurlarıdır. Hatta daha dün gece izlemiştim ırmak ünalın spor hocası ile videosunu. Onlar söylemişti yine. Ben tadını sevmediğinden içemiyorum (1kez denemiştim). Tekrardan bi deneyeyim diyorum bakalım. Çok ödemim oluyor benim de.

Gunaydinlarrr
sahur menum;
bir bardak sut
bir yumurta haslanmis
iki dilim peynir
klasik cig kuruyemis ( ceviz findik fistuk kabak cekirdegi)
bir erik yarimsar seftali ve kayisi
bir litre su

Bugun pazar market alisverisi var.. Ogleden sonra yine havuzda vakit geciririm insallah. Hareketli bir gun vesselam.
Herkese iyi haftasinlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…