- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
olsun canım morelini bozma kaldığın yerden devam edersinselamlar
kahvaltim; serpme h.sonu kahvaltisi ..off off off diyorum siz anlayin. Hic hosnut degilim kendimden. Az az yerim dedim ama herseyden yiyince az olmuyor ki o.
Gunun kalanini dengelemeye calisicam ama bizim ev halki aksama da bol ciss li bir menu bekliyor benden. Bu is tek basina olmuyor cok zor gercekten; ya bekar olmak lazim ya da tum ev halki sana uymali.. Ben tokezlemeye basladim canlar. Siz bana bakmayin kendinizi kurtarin. Ben artik yavas yavas gelirim arkanizdan..
Bu arada gercekten anlamiyorum hergun iki saat yuzme ustelik ev isi , kizin pesinde kosturmaca alisveris filan nereye gidiyor o hareketler anlamiyorum. Bi kere kacamak yaptim diye bir haftadir ayni yerdeyim. Yoruldum artik ..Kusura bakmayin sizin motivasyonunuz dusmesin sakin. Hepinizi tebrik ediyorum azminizden dolayi..
Günaydın arkadaşlar hemen kilo bildirimimi yapıyorum 59.9 um sonunda gördüm
gunaydinlar
Guncel 69.2
takildim kaldim
Kızlar Pazartesi'den beri 200 gr gitmiş 60.6 gözüküyor oysa salı günü bile 60.2 çıkmıştım
Bütün suç çiğ köftenin ona karşı zaafım var ne zaman Bulgurlu birşey yesem vücudum su topluyor şuanda bile parmaklarım şiş
Pes etmek yok kızlaaarr
Yavaş da olsa devamm
Acaba yeni topik mi açsak??
Hem ilk mesajı düzenleyebiliriz.
Hem de yeni kişiler de katılır canlanır belki konumuz
ac canim ac bence iyi dusunmussun ben hemen gelirim. Tebdili mekanda ferahlik vardir iyi gelir canlaniriz kendi adima..
evet canım pes etmek yokPes etmek yok kızlaaarr
Yavaş da olsa devamm
Feministka benim şimdilik ikiside yok ama kaç gündür uykusuzum oğlum sesten geceleri uyuyamıyor ben sürekli ayaktayım en fazla 3 saat uyumuşumdur galiba uykusuzlukta kilo verimini engelliyor inşallah bu sıkıntılar gidince birden 2 kilo veririz
Aman 60 lari gormede 50 lerden devam yavaş da olsa bu kilolar gidecek bende 59 lari gördüm şükür arkandan geliyorum58.9
Halbuki hafta içi 58.2 cıkıyordum. Anlamadım gitti. Kilo aldıracak bir şey de yapmadım. Suyu da bol içtim. Spora da gittim
57küsur bekliyordum açıkçası
Gerçi 1 2 gün kaçamaklıydı ama bu kadar etkileyecek bir şey değildi.
Neyse en azından 58deyim şimdilik
Canim bende aynı sekildeyim inan 1 hafta bişey yok sonraki hafta az da olsa vermiş oluyorum pes etmeyelim az da olsa vere vere bitecek istediğimiz kiloya ulaşacağız. Ama sen yuzdugun için daha sıkı olacaksınselamlar
kahvaltim; serpme h.sonu kahvaltisi ..off off off diyorum siz anlayin. Hic hosnut degilim kendimden. Az az yerim dedim ama herseyden yiyince az olmuyor ki o.
Gunun kalanini dengelemeye calisicam ama bizim ev halki aksama da bol ciss li bir menu bekliyor benden. Bu is tek basina olmuyor cok zor gercekten; ya bekar olmak lazim ya da tum ev halki sana uymali.. Ben tokezlemeye basladim canlar. Siz bana bakmayin kendinizi kurtarin. Ben artik yavas yavas gelirim arkanizdan..
Bu arada gercekten anlamiyorum hergun iki saat yuzme ustelik ev isi , kizin pesinde kosturmaca alisveris filan nereye gidiyor o hareketler anlamiyorum. Bi kere kacamak yaptim diye bir haftadir ayni yerdeyim. Yoruldum artik ..Kusura bakmayin sizin motivasyonunuz dusmesin sakin. Hepinizi tebrik ediyorum azminizden dolayi..
Aynen devam kızlar. Ben varım yeni topigePes etmek yok kızlaaarr
Yavaş da olsa devamm
Isvec diyetinin desperateone versiyonu oldu senin diyetPazar isveç 4. Gün yine bazı değişikliklerle:)
Ben de işe yaramayacak bu isveç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?