- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Bende uykusuzum Arife günü oğlum hastalandı, sonra bayramdi memleketti derken çocuğun hem düzeni bozuldu hem hastalandı huyu değişti gece çok sık uyanıyor kucak istiyor. bende günlük 2 3 saat uykuyla duruyorumFeministka benim şimdilik ikiside yok ama kaç gündür uykusuzum oğlum sesten geceleri uyuyamıyor ben sürekli ayaktayım en fazla 3 saat uyumuşumdur galiba uykusuzlukta kilo verimini engelliyor inşallah bu sıkıntılar gidince birden 2 kilo veririz
Isvec diyetinin desperateone versiyonu oldu senin diyet
Bende uykusuzum Arife günü oğlum hastalandı, sonra bayramdi memleketti derken çocuğun hem düzeni bozuldu hem hastalandı huyu değişti gece çok sık uyanıyor kucak istiyor. bende günlük 2 3 saat uykuyla duruyorum
Ben de İsveçe başladım. Bugün 1. Gun 50 dk yürüdüm geldim birazdan kahvemi yudumlayacagim
bugün aralıklarla olsa da 6 saat uyudum ve sabahına şükür ki eksiyi gördüm 59,8 olmuşum
aynen
Oo süperinsan motive oluyor
2 haftaya 55 olsam diyorum bu sefer de:)
aynenhemen 58 hayali kurulmaya başladı bende de
yavaş yavaşta olsa gidecek kilolarArada duraklasak da iyi gidiyoruz ya kurbana kadar devam
Inşallahyavaş yavaşta olsa gidecek kilolar
Süper cumaya 58 i göreceksin demekkidün çok dengesiz beslendim sürekli şekerim düştü bende bir şeyler yedim .spor da yapamadım ama bugünde aralıklarla da olsa 6,30 saat uyumuşum sabah eksi gördüm 59,3 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?