M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
çorba içtikten sonra 5 dakika bekleyince insan kendini tok hissediyor....ekmek bende yemiyorum daha pidenin tadına bakmadım bile....2 gündür çok abartlı yemedim iftarda inşllh böyle devam ederim
canim aynen zaten 13 temmuzdan beri normal ekmegin tadini unuttum suandada aynen öyle insallah verirz hani cok uc birsey olmasada 2-3 kilo verilse iyi olur en azindan ramazandan sonra hic skinti cekmeden devam ederdik..
spor yapiyor musun ?ne yapiyorsun
ben yürüyüş yapıyordum araya ramazan girince kaldı....bacak kalça hareketleri yapıyorum...oruçluyken ev işi felan yapamıyorum sıcaktan...iftardan sonra ev işi yapıyorum hem hareket oluyor bana
sahurda klasik kahvaltı..iftarda kocaman bi bardak suyla başlıyorum.çorba içmiyorum pek ama mutlaka salata yerim bi tabak..bir de çok yememek için yaptığım yöntem ( son 6-7 aydır yaptığım ve 6 kilo verdim) bi tabağım var orta boy.masaya bakıyorum yemek istediğim şeylerden 1 er kaşık koyuyorum tabağıma..benim için birbirine karışması sorun diil..böylece hepsinin tadına bakmış oluyorum hem de doyuyorum..bu alışkanlık kahvaltıda da oldu.tabağa çok az peynir zeytin domates salatalık ne varsa koyuyorum.yani her öğün ortaya karışık bi tabak cokacimcoook
sahurda klasik kahvaltı..iftarda kocaman bi bardak suyla başlıyorum.çorba içmiyorum pek ama mutlaka salata yerim bi tabak..bir de çok yememek için yaptığım yöntem ( son 6-7 aydır yaptığım ve 6 kilo verdim) bi tabağım var orta boy.masaya bakıyorum yemek istediğim şeylerden 1 er kaşık koyuyorum tabağıma..benim için birbirine karışması sorun diil..böylece hepsinin tadına bakmış oluyorum hem de doyuyorum..bu alışkanlık kahvaltıda da oldu.tabağa çok az peynir zeytin domates salatalık ne varsa koyuyorum.yani her öğün ortaya karışık bi tabak cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?