Ramazanda Kilo Vermek Yada Kilomuzu Korumak İçin Neler Yapıyoruz Paylaşalım mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bende yemiyorum cok dikkat ediyorum ama hala 69-70 arasindaym yani tam verdim diyemiyorum.cunku tam 69 göstermiyor ki kimi zaten 69 küsür kimi zaman 70 ya
vermek istiyorum bende ne süper olurdu

Merhaba kızlar bende hafif yiyorum, iftar öncesi ve sonrası spor yapıyorum...Asitli içecekler ve dondurma dışında tatlı yemiyorum.Dün tartıldım 1 kilo gitmiş,esas yarın 1 hafta olacağı için yarınki tartıyı bekliyorum.... 5 kilo versem bu ay ne iyi olurdu ahhhopuyorumnanaktan

kizlar ben iftar sonrasi bisiklet ceviriorum orucluyken bi spor yapamiorum malesef

ya bende yemiyorum cok dikkat ediyorum ama hala 69-70 arasindaym yani tam verdim diyemiyorum.cunku tam 69 göstermiyor ki kimi zaten 69 küsür kimi zaman 70 ya
vermek istiyorum bende ne süper olurdu

İNSAN NE KADAR SİNİR OLUYOR DEĞİL Mİ CANIM:jeyyar:

BEN DE Bİ GÜN 70 KUSÜR Bİ GÜN 71 ÇIKMAKTAN BIKTIM USANDIM

BİR 5 KİLO VERSEYDİM EN AZINDAN OF NE YAPACAZ YA NE DENEDİYSEM TIK YOKdelikafadulden

BİR DE CNM KİLO ÇİZELGESİ NASIL YAPILIYOR BELKİ ÇİZELGE GÜNÜN BİRİNDE DEĞİŞİRsenağlama

öncelikle sabretmek gerekiyor cnm yaa öyle kolay gitmiyo bu kilolar:çok üzgünüm:

bende takıldım evet ama bi süre sonra duruyomuş zaten klava:

dikkat et kesinlikle şekerli şeyler yeme pilav felan yeme ve sahurlarda çok hafif geçistir verirsin merak etme kaydirigubbakcemile5

bol bol su iç yapabiliyosan spor yap... ben yapamıyorum

moralini bozma en önemli şey moralini bozmayıp sabretmek ben öyle yapıyorum elbet vereceğiz bu kilolaro klava:klava:

tabiki destek olurum sana kaydirigubbakcemile5

sende moralini bozmadan devam et vereceksin merak etme yeterki inan yerimseniben

Selam millet ben sonunda 5kilo düstüm .vatana millete hayirli olsun.
Benim gibi bogazi büyük bi insanin kilo vermesi mücize
Size önerim sahurda hafif ve iftarada sadece corba icin
gercek fayda edio.Bu sabah sahurda su Lapa pilavini yaptim hani 2 gün yapip kilo veriomussun ya.Yalan degil fayda ediyomus gercekten sabah saat12 tartildigimda 1 kilo ucmustu.Elhamdullah:hooray:

tebrik ederim arkadasim
merak etdim o lapayi yiyince rahatsizlik duymuyomusunuz hani gun boyu su falanda icmeyince bagirsak faaliyetinizde bi sorun olmuyormu bende yapsam diye dusundumde:uhm:

ben sahurda uc dilim kepekli ekmek yiyorum bazende pide oluo kahvaltilik peynir zeytin falan biraz recelde yiyorum bende orucumu hurma ile acip ustune su iciorum sonra corbayla devam ediorum arkadasindan etli yemek

çok teşekkür ederim canım ben çok zor kilo verenlerdenim hem de çok çabuk alanlardan ama bu defa ipin ucunu bırakmak yok verdikten sonra da o kiloda kalmaya çok özen göstereceğim sizi ve :enbuyukkk: seviyorum............kaydirigubbakcemile5

yeşilçay ve biveriye çayını içiyorum çorbayla yemeğe başlıyorum gün içinde hareketli olmaya özen gösteriyorum bacak egzersizleri yapıyorum bol suiçmeye özen gösteriyorum ha bide çok tatlı yerdim önceki ramazanlar ve şişerdim bu ramazanda arada güllaçyapıyorum hafif oluyo

bol su içiyorum zaten fazla yenmiyor sadece karnımız su ile doluyor zemuszemus

Selam kızlar opuyorumnanaktan benim dün iftar menüm çok dengeliydi
Orucumu yarım litre su ile açtım
Öncelikle bir kase çorba ,salata ve pidenin 1/8 ni yedim
Sonra ara verip namazımı kıldım ve biraz oyalandım
Saat 9:00 da 4 yk. bulgur pilavı ve 3 yk. kurufasulye yedim
Aralarda bol su içtim tabi
Saat 10 : 30 da meyve yedim
Süper oldu ve hiç vicdan azabı çekmedim midemde çok rahattı en önemlisi tembelleşmedim. alkisalkisalkis
Sahurda ise 1 bardak ayran ve kepek ekmekli tost yedim
Sporuda iftardan sonra yapmayı düşünüyorum bakalım (30 dk yürüyüş yapıcam)
Hanımlar isterseniz günlük rapor verelim birbirimize yediklerimizi paylaşırız en azından kilo almayız nedersiniz :1hug:​

ya ben salatayi fazla yesem catlayacak gibi oluyorum anlamiyorum ki..dün aksam suyla actim sanirim 3-4 bardak su ictim sonra corbamimi ictim kalktim namaz kildim sonra 2 kasik pilav iki kasik bezelye yemegi yedim bolca salata ekmek yemiyorum..yatana kadarda 2 lt su iciyorum..sahurdada azicik bir mayali yedim kasarla su ictim o kadar..ama aksam spor yaptim cikip yürüyemiyorum evin bahcesinde biraz tur atayim diyorum ama apartmandakiler deli sanar öyle iste güzel gidiyor sporu cogaltacam

Cnm gerçekten çok güzel bir menu olmuş bu ramazan için
tabiki yediklerimizi sürkli olarak paylaşacağız amacımız bu zaten opuyorumnanaktan
Dün ben baya bi yedim amaaa :sinifsinif::gitme:

Cnm gerçekten çok güzel bir menu olmuş bu ramazan için
tabiki yediklerimizi sürkli olarak paylaşacağız amacımız bu zaten opuyorumnanaktan
Dün ben baya bi yedim amaaa :sinifsinif::gitme:

saol canım amacım en azından kilo almamak belki veririm bile ne dersin kaydirigubbakcemile3
Olsun sen yinede yaz canım yedikleri yorumlarız :1hug:​

bn iftarda Allah ne verdiyese yiyormm sonra da ayyy çok yedim off nefes alamıyorumm demekle uğraşıyorm yani anlayacağınızz fazla yuklenmemek gerekir.bnm annem her akşam kebapççıdan kıymalı pide alıyo.ekmek yemiorm onu yiyorum şuana kadar 1 kilo bile almadım
neden mi
çünkü sahurda uyku sersemi ve iftarda yediğim şeylerin çokluğundan olsa gerek çorba ve bol su tuketiyorumm.we sabah ilk iş çorba bağırsaklarımı çalıştırdığı için lavaboya çıkıyormm gun boyu evde de oturuyorum ya yaptığım tek spor mekik çekmek o da göbeğimi eritmek için:lepi:

Sahurda çorba mı yiyosun cnm?

Selam kızlar bende dün akşam dışarıda açtım orucumu
Açıkbüfeydi ama ben hiçbirşey yiyemedim (kendimle gurur duyuyorum)
2 büyük bardak suyu içince doydum zaten
Arkasından 1/2 kase çorba 2 tane mercimek köftesi ve çok az bir parça pide
Biraz oyalandım 10 dakika kadar sanırım sonra yine suyla başladım ana yemek almadım sadece küçük bir parça tavuk yedim
ama 2 dilim güllaç yedim çok seviyorum çünkü (ama kalorisi en düşük tatlı) işte hepsi bu
saat 12de ise 45 dakika yürüyüş+koşu yaptım
Ama bugün kötüyüm çünkü sahura kalkamadım ve işteyim ayrıca akşama misafirim var
nasıl yetişicem bilemiyorum :uhm:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…