- Konu Sahibi MeDuSa
-
canim salata olarak ne yapiyorsun mesela ben coban salatasi yiyince sanki cok kilo alacakmisim gibi geliyor..marula yaptigim olunca daha az gibi geliyor yani bir tabak iyide yagi filan olmuyor mu ?
valla maşallahın var canım benimm bu şekilde devam edersen bence kesinlikle verirsinn ...yerimseniben
Selam kizlar bende katildim araniza.
Ya bu ramazan kesin kilo vermek istiorum insAllah.
Ramazan basladigindan beri bi corba iciorum son iki gündür sahura kalkmiorum tik yok!
Ya biz neyi yanlis yapiyoruz??he??CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
Selam kizlar bende katildim araniza.
Ya bu ramazan kesin kilo vermek istiorum insAllah.
Ramazan basladigindan beri bi corba iciorum son iki gündür sahura kalkmiorum tik yok!
Ya biz neyi yanlis yapiyoruz??he??CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
ben iftarda çok hafif yiyorum.mesela salata, çorba varsa çorba içiyorum. vede yanında işte ne varsa hafif ama çok kalorili değil mesela yeşil fasulye gibi....
ama kesinlikle pilav yemiyorum,meyve suyu içmiyorum ( içinde şeker olduğu için ) ve olabildiğince tatlı yemiyorum çok cnm isterse 1 lokma alıyorum tadımlık sadece :)
kola kesinlikle içmiyorum asitli olduğu için... sadece su içiyorum birde çay :)
sahurlara mutlaka kalkıyorum ama çok hafif yiyorum domates salatalık felan vede 1 küçük dilim kepek ekmeği :):)
tuzlu bişey yemiyorum çünkü çok susuyorum yaa ertesi gün o yüzden peynir yemiyorum......
ramazana girmeden 4 kilo vermiştim 71 kiloydum ama şimdi 68 kiloyum:teytey::teytey:
ama takıldı yaa 68 de
neyse böyle böyle vericez kiloları tabi spor yapmak şart sıkılaşmak için ama ben yapamıyorum yaaa :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?