Ramazanda stand açmak?

zoramaguzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
395
122
123
35
Merhaba arkadaşlar. .bi derdim var bilgisi olan varmı acaba?ramazanda stand açan varmı aranizda veya eşi dostu açan? ? Mesela Feshane de..nasil oluyor kirası nedir, iş yaptınız mı? Ne sattiniz? Tesekkurler şimdiden. .

Onlar sirket falan zannediyorum ben.yoksa bu devirde pazarda bile tezhah acmak cok zordur muhtemelen

Teşekkür ederim. .bende kafama göre açılmadigi için soruyorum belki bi duyan vardır. .? Kiralaniyor ama netten kesin bi bilgi bulamadım:--(

Feshane şenlikleri belediye tarafından yapılmıyor mu? Eğer siz de stand açmak istiyorsanız belediye ile görüşmeye gidin hatta elinizi çabuk tutsanız iyi olur çünkü ramazana az kaldı.

Feshane şenlikleri belediye tarafından yapılmıyor mu? Eğer siz de stand açmak istiyorsanız belediye ile görüşmeye gidin hatta elinizi çabuk tutsanız iyi olur çünkü ramazana az kaldı.

Teşekkür ederim.arastirdim 10.000 lerden bahsediliyor ben onu nasıl kiralarim uçuk fiyatları:-( bi site buldum bakalım hareket olursa oraya üye oldum.calisan bayanlar için süper biyer semte göre yemek alıp satılıyor. .

canım sabah feshaneden geçerken gördüm bunu hemen çekmeye çalıştım ama otobüsteydim tam alamadım ama http://www.esbas.gen.tr/ şurası ön kayıt alıyor diye yazıyordu bi göz atarsın

Çok teşekkür ederim ne dusuncelisin girdim ama kayıt yeri yok sitede. Gene bi bakıp inceleyeyim..Allah razi olsun

Tel: 0212 480 08 45-46 bu numara yazıo afişte ön rezerv. için bi arasın :) stand açarsan yaz burdan ziyaretine geliriz :)

Ben instagramda gordum harem istanbul diye bir organizasyon sirketinin destegiyle alisveris festivali olacakmis ramazanda feshanede.. Bi bakabilirsiniz. Fiyatlari maalesef bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…