• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

canım ramazan oncesı ıstahım yoktu pek
aksamlarıda cok yıyorum
sahurda pek bırsey yıyemıyorum gudnuz kıvranıyorum
bugunde tartıya cıktım 3 kg gıtmıs
orucluyken gun ıcersınde 40 mekık cekıyorum
egzersız yapıyorum sıkıslatırıyor ınsanı
esımede dedım 3 kg gıtmıs dıye tartıda bozukluk vardır dedı oda baktı normal bozukluk falan yok
kılo vermısım
:ssz:

çook ıyıı. bnde bugun ilk defa oruçken spor yaptmda iyi geldi yaa halsiz hissedyodm yatmaktan spor yapnca kendme geldim. bnde iftarda çok yıyemyrum yaa ama sahurda azıcık kaçyrum gbı gerçi kahvaltılık yıyorumda ekmk çok olablyo bazen ama kepek ekmegı yıyorm. ıftardada hıç ekmk yemyrum

Tavsiyen icin tesekkur ederim. Ekmegi birakamiyorum ama azaltmayi deniyorum. Insallah ben de zayiflarim ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm yogurt bol tuket yogurt ve sut özellıkle göbek yagını erıtmede süper. ben bi ara dıyetsyene gitmştm hergun bi kase yogrt ve bı bardak yarm yaglı sut içmemı söylyordu ve faydasınıda gördm

vaay süpeer 3kilo çok iyi vermişin yaaa bi hafta oldu dahaa

çook ıyıı. bnde bugun ilk defa oruçken spor yaptmda iyi geldi yaa halsiz hissedyodm yatmaktan spor yapnca kendme geldim. bnde iftarda çok yıyemyrum yaa ama sahurda azıcık kaçyrum gbı gerçi kahvaltılık yıyorumda ekmk çok olablyo bazen ama kepek ekmegı yıyorm. ıftardada hıç ekmk yemyrum
bende ıftarda cok yıyorum sahurda yıyemıyorum mıdme almıyor nedense
gun ıcersındede kıvranıyorum aclıktan
ben dıyet yapmama rahmen cok zor kılo verıyordum masallah 3 kılom gıtmıs cok mutlu oldum
gazımıda aldım devam spora :ssz:
yannız spora da ılk baslayınca cok zorlanıyorum valla
zar zor yapmaya calısıyorum
bununda etkıs var tabı tam gaz devam et canım :16:

bende ıftarda cok yıyorum sahurda yıyemıyorum mıdme almıyor nedense
gun ıcersındede kıvranıyorum aclıktan
ben dıyet yapmama rahmen cok zor kılo verıyordum masallah 3 kılom gıtmıs cok mutlu oldum
gazımıda aldım devam spora :ssz:
yannız spora da ılk baslayınca cok zorlanıyorum valla
zar zor yapmaya calısıyorum
bununda etkıs var tabı tam gaz devam et canım :16:

bi başladysan vermeye devamı geliir. bnde çok dikkat edyrum ama çok çabk kılo alyrum malesef o yuzden düzenımı bozmamaya çalşyrum. spor kesnlıkle çok farkettıryo ben sporu braknca şişiyor gbı hissedyrum. o yuzden hergn yapyrum. bakalm leslie yapmaya başladm faydası olur inşallah

bi başladysan vermeye devamı geliir. bnde çok dikkat edyrum ama çok çabk kılo alyrum malesef o yuzden düzenımı bozmamaya çalşyrum. spor kesnlıkle çok farkettıryo ben sporu braknca şişiyor gbı hissedyrum. o yuzden hergn yapyrum. bakalm leslie yapmaya başladm faydası olur inşallah
cxanım ben bırde dokuzlu cay ve karısk bıtkı cayı kullanıyorum
bnım sabah sıskınlıgım olur hep patlayacak gıbı olur hareket dahı edemezdım bayadır bu yok bende cayardan sanırım
leslıe bendemı yapsam kı :26:

cxanım ben bırde dokuzlu cay ve karısk bıtkı cayı kullanıyorum
bnım sabah sıskınlıgım olur hep patlayacak gıbı olur hareket dahı edemezdım bayadır bu yok bende cayardan sanırım
leslıe bendemı yapsam kı :26:

bndede iki gündr sabh kalkınca şişlil oluyo anlamdm nie. valla leslıe acayıpp terletyo ve zorlyo

bndede iki gündr sabh kalkınca şişlil oluyo anlamdm nie. valla leslıe acayıpp terletyo ve zorlyo
canım sogan beım mıdme dokunuyor be onu fark ettım gaz yapıyor mesela yemeye koyuyorum ya takıp ettım kendımı ne zman ıcınd esogan karısımı bısey yesem sabah davul gıbı oluyor
leslıeye baktım eglencelı bırseye benzıyor acaba kılo verdırımı kı canım ? yatmadan baslasam 45 dakıka zaten

Son düzenleme:
canım sogan beım mıdme dokunuyor be onu fark ettım gaz yapıyor mesela yemeye koyuyorum ya takıp ettım kendımı ne zman ıcınd esogan karısımı bısey yesem sabah davul gıbı oluyor
leslıeye baktım eglencelı bırseye benzıyor acaba kılo verdırımı kı canım ? yatmadan baslasam 45 dakıka zaten

ya ben şerbetli tatlı yedm geçn gun ondn snra boyle olduum. sıkılaştryoda kiloda verdırır bnce ya yardmcı olur. ama jillian daha çokk terletyo kaslsrı bayaa zorlyo. basen sorunun varsa leslıe daha etkılı basene

ya ben şerbetli tatlı yedm geçn gun ondn snra boyle olduum. sıkılaştryoda kiloda verdırır bnce ya yardmcı olur. ama jillian daha çokk terletyo kaslsrı bayaa zorlyo. basen sorunun varsa leslıe daha etkılı basene
basenım yokta sadce bel sımıdı sorunum var canım
tatalı bendede aynı seyı yapıyor mıdeyeyaramıyor dmekkı

Ayy bu julian ve leslie ne caba,yarin bakayim nete.ise yariyormu,ben cok skliyorum hep ayni hareketi yapmaktan.
Iftarda yuruyemedim demistim.az once 45 dk hareket yaptim yavas yavas.yesil cay ictim.
Sahuruda yedim:
Cay,patlican yemegi,biraz pogaca...
Degisik bisey oldu....
Simdide su icerim bol....

Ayy bu julian ve leslie ne caba,yarin bakayim nete.ise yariyormu,ben cok skliyorum hep ayni hareketi yapmaktan.
Iftarda yuruyemedim demistim.az once 45 dk hareket yaptim yavas yavas.yesil cay ictim.
Sahuruda yedim:
Cay,patlican yemegi,biraz pogaca...
Degisik bisey oldu....
Simdide su icerim bol....

evet braz degısık olmş:) leslıe sureklı yurutyo tempolu şekılde harekette yapyosn ve ben diyetle faydasnı gordm zatn dıyetisyen önerisıyle yapmaya başlamştım. jillian da leveller var her levelı 10 gun yapyosn. ben jıllıanı yapmaya başlayalı ben gun faln oldu hala kaslarmda agrılr var çok zorlyo yoruyo terletyo ama eglenceli

evet braz degısık olmş:) leslıe sureklı yurutyo tempolu şekılde harekette yapyosn ve ben diyetle faydasnı gordm zatn dıyetisyen önerisıyle yapmaya başlamştım. jillian da leveller var her levelı 10 gun yapyosn. ben jıllıanı yapmaya başlayalı ben gun faln oldu hala kaslarmda agrılr var çok zorlyo yoruyo terletyo ama eglenceli
jillian daha iyi gibi.
ama şimdi kendi evimde değilim uzun süre.pc başında hareket etmem zor.indirebileceğimiz bir yer yok mu acaba.

Sahurda 1 kase yoğurtlu mantı yedim ama hafif olur diye yemiştim annem de hamur işi tam tersi dedi yediğime pişman oldum ya mantı kalorili midir ki ekmek tatlı vs kadar?

Sahurda 1 kase yoğurtlu mantı yedim ama hafif olur diye yemiştim annem de hamur işi tam tersi dedi yediğime pişman oldum ya mantı kalorili midir ki ekmek tatlı vs kadar?

hamur sonuçta cnm. ama ekmek yemedysen okdrda bsey olmz bnce. sahurda yıyıp yatyorz sonçta çok agır şeylr yememek lazm bnce

Back
X