• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

günaydın. siz de benim gibi basenden şikayetçiymişsiniz. kilolarımız ve boyumuz da yakın olunca ilgimi çekti.
ben yaklaşık 1 haftadır ebru Şallı'nın skinny jeans dvd'sini yapıyorum. sadece alt tarafı çalıştırıyor. ve o kadar işe yaradı ki. inanın 1 haftada toparlandı vücudum. size de tavsiye ederim.
ısınma ve soğumalar hariç 30 dk sürüyor. genelde günde 2 kere yaptım.
Merhabalar öncelikle Ne iyi yaptınız da yazdiniz. Basen konusundan oldukca sikayetciyim gercekten. Oneriniz icin de tesekkur ederim. Basenimi olcup kaydettim. Bugunden itibaren basliyorum insallah videoya. Bakalim bir hafta sonra sıkılaşmis olacak miyim? Sizin basen olcunuz de ne kadarlik bir sıkılasma meydana geldi acaba.

Merhabalaaar. Evet pilates yapacagim. Kilo vermek icin sanirim benimde ekstra seyler yapmam gerekiyor cunku ayni yerde sayiyorum tartildim da. Hareketsiz olunca ancak yerimde sayiyorum

Merhabalar öncelikle Ne iyi yaptınız da yazdiniz. Basen konusundan oldukca sikayetciyim gercekten. Oneriniz icin de tesekkur ederim. Basenimi olcup kaydettim. Bugunden itibaren basliyorum insallah videoya. Bakalim bir hafta sonra sıkılaşmis olacak miyim? Sizin basen olcunuz de ne kadarlik bir sıkılasma meydana geldi acaba.
henüz 1 haftamı tamamlamadığım için ölçüm yapmadım(geçen hafta cuma başlamıştım) ama 2 gün önce ölçtüğümde 1 cm incelmiştim.
ki incelme olmasa bile gözle görülür bir derecede toparlanma var.
benim etim çok çok cıvık pilates yaparak ve ip atlayarak sıkılaşmaya çalışıyorum.
boyum 1.62
kilom ramazan başlangıcında 52'ydi.
bugün 49.2

yaptıklarımı da yazayım isterseniz çünkü boyumuz, kilomuz, vücut yapımız hemen hemen aynıymış sizinle :) belki yardımcı olurum size de.
öncelikle 3 lt su içiyorum iftardan sahura kadar.
ekmek hiç yemiyorum.
et veya tavuk yediğim günlerde kilo vermemin daha hızlı olduğunu gözlemlediğim için kıyma, tavuk falan yemeye dikkat ediyorum. sebze yiyeceksem de abartmadan yemeye çalışıyorum.
son 1 haftadır pilates yapıyorum. ramazanın ilk günleri ip atladım.
tatlı ramazan girdiğinden beri 2-3 kere yemişimdir. yiyeceksem dondurma yiyorum. ya da kuru incir kuru kayısı falan.
öyle işte inşallah yardımcı olmuşumdur :)

Valla zengin duruyor ama ben beğendim...gayet yeterli...
bak sana dediğim gibi ebru sallının skinny bilmem ne diye varmış...ona başla :)

evet maşallah güzel gidiyorsun...meyveden de karsılıyorsun sekeri,cok güzel
ben bu hafta kilo vermeyeceğim...mahvettim menüler çıldırdıııı

gel canım hg...bilgilerini de yazarsan ekleyelim
Ah canim baktim da siz hep zayifcacik siniz ben sizden cok faxlayim cok üzüldüm 86 yim su an maalesef ama bi yerden baslamaliyim

henüz 1 haftamı tamamlamadığım için ölçüm yapmadım(geçen hafta cuma başlamıştım) ama 2 gün önce ölçtüğümde 1 cm incelmiştim.
ki incelme olmasa bile gözle görülür bir derecede toparlanma var.
benim etim çok çok cıvık pilates yaparak ve ip atlayarak sıkılaşmaya çalışıyorum.
boyum 1.62
kilom ramazan başlangıcında 52'ydi.
bugün 49.2

yaptıklarımı da yazayım isterseniz çünkü boyumuz, kilomuz, vücut yapımız hemen hemen aynıymış sizinle :) belki yardımcı olurum size de.
öncelikle 3 lt su içiyorum iftardan sahura kadar.
ekmek hiç yemiyorum.
et veya tavuk yediğim günlerde kilo vermemin daha hızlı olduğunu gözlemlediğim için kıyma, tavuk falan yemeye dikkat ediyorum. sebze yiyeceksem de abartmadan yemeye çalışıyorum.
son 1 haftadır pilates yapıyorum. ramazanın ilk günleri ip atladım.
tatlı ramazan girdiğinden beri 2-3 kere yemişimdir. yiyeceksem dondurma yiyorum. ya da kuru incir kuru kayısı falan.
öyle işte inşallah yardımcı olmuşumdur :)
Cok tesekkur ederim ilgin icin. Ben de 160 boyunda 51-52 arasi gidip geliyorum. . 47 kilo olmak cok istiyorum. Ya benimde etlerim cok salık. Birkac kilo verince biraz kuculur diye dusunuyorum da hayirlisi. Bende hic ekmek yememeye calisiyorum pek gerekli gormuyorum. Ama pilava dayanamiyorum en sevdigim yemek cunku. Pilatesi yaptım nasil terledim nasil yordu bir bilsen

Ah canim baktim da siz hep zayifcacik siniz ben sizden cok faxlayim cok üzüldüm 86 yim su an maalesef ama bi yerden baslamaliyim
Merhabalaaar hosgeldiniz. Birer birer gidicek insallah. Ben 19 yasindayim.agustosta 20 olucam su an 52 kiloyum ancak bundan uc yil once 15 kilo verdim bende. Ve iki bucuk uc ay gibi bir surede ama cok şükür geri almadim. İnsan istedikten sonra her seyi yapar. Daha 16 yasinda nasil ac kaldim bir bilseniz allah yardimciniz olsun
Her gun menu paylasiyoruz birbirimizin menulerini yorumluyoruz. Aslinda boylece daha az yemis oluyoruz. Elinizden geldiğince spor yapmanizi tavsoye ederim diyetle birlesince mukammmeeel oluyoor

İftarda misafirdim biraz abarttim.
İftar: corba
Ev yapimi 5 yemek kasigi manti( sossuz)
5 tane kofte
1 tane tulumba tatlisi
Sonrasi:birkac dilim karpuz
Sade Türk kahvesi
Sade soda
Sahur: Nestle nesfit
1 tane küçük seftali

İftarda misafirdim biraz abarttim.
İftar: corba
Ev yapimi 5 yemek kasigi manti( sossuz)
5 tane kofte
1 tane tulumba tatlisi
Sonrasi:birkac dilim karpuz
Sade Türk kahvesi
Sade soda
Sahur: Nestle nesfit
1 tane küçük seftali

Bence hiç abartı durmuyo gayet iyi beslenmişsiniz, canınızı sıkmayın :) spor da yapmışsınız ne güzel :)

Kizlar yazmayi biraktim hic giripte okuyamiyorum..is ev hayatim cok degisti ve duzensizlesti.ne dogru duzgun eve girebiliyorum ne de duzenli yemek....bugun tartilma gunuydu guya kimseden de tik yok...

Ben tartildim. Bu aksam iftarda arkadaslarimlayim izin kopardim bizimkilerden hehe kilom 51.6

Merhabalaaar hosgeldiniz. Birer birer gidicek insallah. Ben 19 yasindayim.agustosta 20 olucam su an 52 kiloyum ancak bundan uc yil once 15 kilo verdim bende. Ve iki bucuk uc ay gibi bir surede ama cok şükür geri almadim. İnsan istedikten sonra her seyi yapar. Daha 16 yasinda nasil ac kaldim bir bilseniz allah yardimciniz olsun
Her gun menu paylasiyoruz birbirimizin menulerini yorumluyoruz. Aslinda boylece daha az yemis oluyoruz. Elinizden geldiğince spor yapmanizi tavsoye ederim diyetle birlesince mukammmeeel oluyoor
Canim cok tesekkurler oncelikle ilgilenip yazdigin icin ben otuza yaklastim ablaniz sayilirim galiba
Genc kizligim benimde kilo verme mucadeleleriyle gecti hic bi zaman zayif ve 38 beden olamadim ne yazikki evlenince de cok almadim ama hamilelik de aldim sonra veremedim yani yapisti ver al ver al oldu iradeli degilim maalesef
Ramazanda rahat kilo veriyorum ama araya regl girince tekrar aliyorum simdi bayrama kadar dikkat insaallah
Bugun 85.7
Dun iftar
Bir kase yogurt çorba
3 servis kasigi firinda tavuk
Sahur 1/4 pide tost peynir zeytin domates
3 kayisi yeşil cay
Spor yapamadim.maalesef
Bugün iftar
1 kase yogurt corba
6 kasik sehriye pilavi
6 kasik taze fasulye
3 hurma
Biraz once bir kase dondurma ve kiraz

Selam arkadslar ınternetım yokdu
Bugun tartılmadım
Onun dısında bırkac gundur reglıyım
Ama ben hayatımda böyle bi şişkınlık görmedım yüzüm bıle şiş
Hıc tartılmak ıstemıyorum ben zaten hıc dıkkat de etmıyorum bu iş ramazanda olmuyr malesef bıtınceye kadar sabredcsızlere kolay gelsın dıyorum

Bende kac gundur ev tasiyorum ise gdiuyorum ramazan falan giremiyorum hic ya.
Kilo verme olayida hayal tabi simdilik

Merhabalar. Bende 60-61 arası gidip geliyorum hedefim 55 ama ne kadar verirsem kardır Ramazan bitene kadar :) bende aranıza katılmak istiyorum ne yapıyorsunuz tam olarak öğrenebilir miyim teşekkürler şimdiden :)

Merhabalar. Bende 60-61 arası gidip geliyorum hedefim 55 ama ne kadar verirsem kardır Ramazan bitene kadar :) bende aranıza katılmak istiyorum ne yapıyorsunuz tam olarak öğrenebilir miyim teşekkürler şimdiden :)
Aslinda grup sessiz bu aralar ama normalde gunluk iftar ve sahur bildirimi yapip neler yedigimizi konusup birbirimizin menulerini yorumluyoruz. Ayni zamanda spor yapmaya da calisiyoruz hosgeldin bu arada genel konusmanin ardindan kendimi tanitayim . Burçak ben. 19 yasindayim nerdeyse 20 olacagim az kaldi 160 boyundayim 51-52 kilo arasinda gidip geliyorum. Hedefim 47 kilo olmak basen sorunum var

Back
X