Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmak istemeyen yazmayabilir kilosunu yarin.sonucta listeye oyle yazdik,cumalari yazacagiz diye.
Cok ozur dilerim canim sorumsuzluk ettim. Kilo alinca paylasmak istemedim tabi ama eger istersen sahura kalkarken tartilayim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kusura bakma ben trip atar gibi yazdim.
Niyetim tabi ki o degil.sadece bi karar verdik.kilo almista olsak yazalim,degerlendirelim.hem cidden yazmayanda olabilir neticede...
Yarin iftara dogru tartilan soylerse not alirim...
canlarım...yarın tartılacağız bugün kaçamak yok :)
size diyorum kendim akşam yemeğe gideceğim :)
sizlere danısacağım bişey var.bu kez diyet değil.
foruma baktımda net bilgiler alamadım bu yüzden kendi konuma yazayım bari dedim.
numaralı lens kullanan veya bu konuda bilgisi olanınız varsa özelden soracağım bir iki soru varda...
umarım içimizde vardır lens kullanan :)
canım ben 6 yıldır lens kullanıyorum
Yarin iftara dogru tartilan soylerse not alirim...
acaba çok farkeder mi şimdi veya 7 buçukda tartılmam :18: heyecan yaptım , korkuyorum![]()
![]()
:) hehehe 1 haftadr hic tartilmadin mi ki
Ben iftara kadar tuvalete cikiyorum neredeyse su ictigimden...sen bilirsin yinede :)
Bende bugun digital de tartildim,65 gorunuyorum gecen hafta 66 idim ama normal tartida idi yani tam 66 degildi..tahmini 500 gr falan verdim.
Bu hafta cok bosladim,hareketleri biraktim,kacamaklarim artti,su icmeye ozen gostermedim.
Bu kilolari 2 gun sonra listeye yazabilecegim anca...
Ama biz hatamizi ve ne yapmamiz gerektgini biliyoruz.bu hafta tekrar bir hizla baslayalim hareket lere ve yemegi sinirlayalim...
Kacamak falanda yokkkk :)
Soz mu ?![]()
inşallah kilomuzu bulana kadar devam edelim ben valla hamile görüntümden göbek gizleyen bluzlerden çok sıkıldım
cümleten hayırlı iftarlar
tartıldım da 56,5 hedeflidyodum ama o zaman artık bu korkuyla yüzleşme zamanıı
dııdıııdıııdıırııdırııımmm....................
ühühühü 56,8 :2: belki iftara doğru inşallah daha az çıkarım yaa poff yazarım yine buraya![]()
Bende bugun digital de tartildim,65 gorunuyorum gecen hafta 66 idim ama normal tartida idi yani tam 66 degildi..tahmini 500 gr falan verdim.
Bu hafta cok bosladim,hareketleri biraktim,kacamaklarim artti,su icmeye ozen gostermedim.
Bu kilolari 2 gun sonra listeye yazabilecegim anca...
Ama biz hatamizi ve ne yapmamiz gerektgini biliyoruz.bu hafta tekrar bir hizla baslayalim hareket lere ve yemegi sinirlayalim...
Kacamak falanda yokkkk :)
Soz mu ?![]()