• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

Sabah
1 kkutusu b peynir
2dlm tam tahlli ekmk
Domates salatalk
1saat spor
Ara turk kahvesi
Oglen
1cay sekrsz
1sikma patatesli
Ara
Yogurt 1kase
Aksam 2dolma
1dlm ekmk
1ks yogurt
5litre su
1mamul :37:

isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
66
65,4
65
64
Beyondparadise
162
58
57,6
57,1
56,8
Papatyasuuu
160
68.8
69
68,5
68,2
Sevgi006
162
60
59,7
58,8
…
Cenekea
168
58
56,7
56,7
56,8
Esra927
160
50.5
50,4
50,1
50
Hayalhülya
167
65
64
63,3
63
Tatvan13
159
52.6
52,6
52
53
Seher25
160
---
72
69.9
….

kızlar...ramazandan sonra ne yapalım ne düşünüyorsunuz?devam edeceksek nasıl edeceğiz yani bir sistemimiz olsun..benim 5,6 kilo vermem lazım mümkünse 1 ayda...
68.1 benn:1: bm diyetsyenn verdigi diyet iyguliyorm canmm

Kizlarr ne haber zayiflamaya devammi
Devam devam durmak yok canım :)
Sabah
1 kkutusu b peynir
2dlm tam tahlli ekmk
Domates salatalk
1saat spor
Ara turk kahvesi
Oglen
1cay sekrsz
1sikma patatesli
Ara
Yogurt 1kase
Aksam 2dolma
1dlm ekmk
1ks yogurt
5litre su
1mamul :37:
Menü güzel canim mersinlimisin ben mersinliyim bizde sıkma deriz burda ve cok severim :) :) :)
Ayni kiloyuz suannn:1:
Bakalim bu hafta kac olucaz :)
68.1 benn:1: bm diyetsyenn verdigi diyet iyguliyorm canmm

Gecen hafta kaç kiloydun

bugün gezmeye gideceğimden sabah kahvaltı etmedim yalnızca bir kupa şekersiz kahve içtim
gezerken bir lahmacn bir tabakta çoban salata yedim
eve dönünde bir paket mavi yeşilin light bisküisi ( 167 kalori )
hiç doğru beslenemedim dedim kendime bi yumurta haşladım bir tabağa 3 5 zeytim bi yumurta bir havuçrendeledim biraz salata domatesli bi tabak yaptım
yatmadan öncede bir bardak ayran veya süt içicem
sanırım 1500 kaloriye yaklaşmıştır

epey su içtim ama çok verimli bir gün olmadı keşke bisküiyi yemeseydim

Kizlar bin kaloriye tamamlayip sagliksiz beslenmek bence cok yanlis bende bu hatayi çok sık yapiyorum kaloriler süt yogurt peynir sebze ve meyve baklagil agirlikli olmali tabi ki ara da ufak tefek kacamaklar olacak;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diyette açlık hissetmemek için

Diyet yapmaya çalışıyorum ama açlık hissediyorum sürekli. Aralarda süt içtiğim zaman daha geç acıkıyorum. Günde maksimum kaç bardak süt içebilirim?

Sizin de fark ettiğiniz gibi süt tokluk hissini sağlamada etkilidir. Fakat diyette yazan öğünlerin miktarlarına ve saatlerine çok dikkat etmeniz gerekiyor. Vücudunuz belli bir düzen içerisinde beslenmeye alışmalı. Bu alışkanlıkların ne kadarını hayata geçirebilirseniz, o kadar başarılı olursunuz. Zayıflama diyetlerine uzun süre devam etmek zordur. Bu nedenle sürekli çeşitlilik yapmaya çalışırız. Besinler ve hatta egzersiz çeşidi üzerinde oynamalar yapılır. Ve sizin de yaptığınız gibi denemeler burada önem kazanıyor. Hangi yiyecekler bizi tok tutar, ne kadar tüketmeliyiz ve hangi saatlerde tüketmeliyiz? Süt ve süt içeren ürünler tokluk hissi verdiği için iyi bir ara öğün olabilir ama diyetinizin kalorisine göre ve sağlık durumunuza göre günde alabileceğiniz miktar değişir. Genel bilgi vermek gerekirse günde 3 kez 1 er su bardağı az yağlı süt veya yoğurt tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra açlık hissetmemek için şu noktalara dikkat edin:

- 3 saatten fazla aç kalmayın

- Aralarda bol sıvı tüketin (su, ıhlamur, nane, biberiye...)

- Meyve veya küçük sandviçlerden oluşan ara öğünler hazırlayın

- Menüden küçük porsiyonları seçin

- Aynı günde 1 den fazla kaçamak yapmayın

- Diyetinizi bozduysanız sakın bırakmayın! Sonraki 3 gün programınızı hiç bozmadan uygulayın
Alintidir

Diyette açlık hissetmemek için

Diyet yapmaya çalışıyorum ama açlık hissediyorum sürekli. Aralarda süt içtiğim zaman daha geç acıkıyorum. Günde maksimum kaç bardak süt içebilirim?

Sizin de fark ettiğiniz gibi süt tokluk hissini sağlamada etkilidir. Fakat diyette yazan öğünlerin miktarlarına ve saatlerine çok dikkat etmeniz gerekiyor. Vücudunuz belli bir düzen içerisinde beslenmeye alışmalı. Bu alışkanlıkların ne kadarını hayata geçirebilirseniz, o kadar başarılı olursunuz. Zayıflama diyetlerine uzun süre devam etmek zordur. Bu nedenle sürekli çeşitlilik yapmaya çalışırız. Besinler ve hatta egzersiz çeşidi üzerinde oynamalar yapılır. Ve sizin de yaptığınız gibi denemeler burada önem kazanıyor. Hangi yiyecekler bizi tok tutar, ne kadar tüketmeliyiz ve hangi saatlerde tüketmeliyiz? Süt ve süt içeren ürünler tokluk hissi verdiği için iyi bir ara öğün olabilir ama diyetinizin kalorisine göre ve sağlık durumunuza göre günde alabileceğiniz miktar değişir. Genel bilgi vermek gerekirse günde 3 kez 1 er su bardağı az yağlı süt veya yoğurt tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra açlık hissetmemek için şu noktalara dikkat edin:

- 3 saatten fazla aç kalmayın

- Aralarda bol sıvı tüketin (su, ıhlamur, nane, biberiye...)

- Meyve veya küçük sandviçlerden oluşan ara öğünler hazırlayın

- Menüden küçük porsiyonları seçin

- Aynı günde 1 den fazla kaçamak yapmayın

- Diyetinizi bozduysanız sakın bırakmayın! Sonraki 3 gün programınızı hiç bozmadan uygulayın
Alintidir

Çok güzel bilgiymis

Devam devam durmak yok canım :)

Menü güzel canim mersinlimisin ben mersinliyim bizde sıkma deriz burda ve cok severim :) :) :)

Bakalim bu hafta kac olucaz :)

Gecen hafta kaç kiloydun

Gecen haftada ayniydm verememism demekki bakalm bu hafya neolacak :1:kayseriliym:37:mantiyida cok severm :9:

şirinelerr ben yarından itibaren bi 10 gün falan giremicem nete büyük ihtimal bugün tartılıp kilomu söyleyeyim bi 10 gün sonra bakalım ne gibi değişiklik olucak kilomda inş çok yemem bol bol hareket edip su içmeye çalışıcam inş verebilirm kilo :56:

iyi yaa sevindim biraz gerçi çok bişi yemedim bugün ondan mı az çıktı bilmiyorum ama :) 56,3 üm şuan 10 gün sonra 55 leri 54 leri görürüm inş kızlar :49::49:

şirinelerr ben yarından itibaren bi 10 gün falan giremicem nete büyük ihtimal bugün tartılıp kilomu söyleyeyim bi 10 gün sonra bakalım ne gibi değişiklik olucak kilomda inş çok yemem bol bol hareket edip su içmeye çalışıcam inş verebilirm kilo :56:
Nereye gidiyosun canım noldu ki
iyi yaa sevindim biraz gerçi çok bişi yemedim bugün ondan mı az çıktı bilmiyorum ama :) 56,3 üm şuan 10 gün sonra 55 leri 54 leri görürüm inş kızlar :49::49:

Hadi bakalım devam o zaman zayiflamaya ;)

Back
X