Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pilavla dondurmayi bilemedim.kiz biz boyle kilomuzu koruruzda verebilirmiyiz valla bilmiyorum.kendime guvenmiyorum istikrar kinusundaKizlar iftar:4köfte(fırında)
10kasik pilav
1kase corba
Salata,dondurma
Sade türk kahvesi,soda
Yarin oruc tutamayacagm sahur yok o yuzden![]()
Afiyet olsun canim.iste bu menude mesela pilava hic gerek yok madem digerlerinin tadini merak ediyorsun pilavdan feragat etmelisin bence...İftarda misafırlıkteydım
Yine pılav
Tavuk
Corba
Azcık havuc meze
Ve 2 patlıcan köfte tatlı
Haftaya da sanırım ful davet verecem gıdecm
Off yaa nasıl olcak böyle
wuuuuu :)Kızlar dün oruc tutmadim kahvaltida biraz patates kizartmasi,6adet siyah zeytin,1yumurta,1dilim kasar ve sekersiz cay ictim. Aksam 6adet istavrit,5kalamar,1bardak kola,dondurma yedim.
Sonuc biraz ipin ucu kacti galiba![]()
İSİM | YAŞ | BOY | BASL. | 1.HF | 2.HF | 3.HF( |
---|---|---|---|---|---|---|
ASENA87 | 28 | 162 | 66.5 | 65.7 | 65.0 | . |
USRİYUSRA | 31 | 155 | 70 | 68.9 | 68.0 | . |
SEVİLAH | 25 | 156 | 58.7 | 57.9 | . | . |
TOM RAİDER | 27 | 172 | 65.5 | 64.1 | 63.4 | . |
PEMBE HAYALLERR | 20 | 158 | 63 | 62.2 | . | . |
DEPİEDRA | . | . | . | 63.8 | . | . |
CUPCAKE89 | 27 | 158 | 53 | 52.2 | . | . |
CUKULATA ASKİNA | 27 | 158 | 74 | 73 | . | . |
SEKERİMM | 27 | 155 | . | 62 | . | . |
BURCAK41 | 19 | 160 | . | 52 | 51.4 | . |
Ya biz dengeledigimizi saniyoruz ama gercekten bu iki ogunde az az yesek daha saglikli olacak canim.ben cozuttum gerici son 5 gundurde...bakalim bakalim...
Ben de tartildim yine 52 olmusum. Tutturamadik bu isi anlamiyorum neden ya. İstikrar göremiyorum kendimde.Ya biz dengeledigimizi saniyoruz ama gercekten bu iki ogunde az az yesek daha saglikli olacak canim.ben cozuttum gerici son 5 gundurde...bakalim bakalim...
Hareketsizlikten ölücem bide ben yaaa
O anki sisligine falanda bagli olabilir.cumalara bakalim biz...Ben de tartildim yine 52 olmusum. Tutturamadik bu isi anlamiyorum neden ya. İstikrar göremiyorum kendimde.
Kilo ne kadar azsa vermesi daha da zor oluyor vucut belli kiloda tutmaya calısıyor seni 55 kiloda tam 2 ay kaldim kilo veremedim dikkat etmeme ragmenYa ben 47 olmak istiyorum ama once 50 tabi. İftardan sonra yapiyorum diyecegim ama yalan yani hep niyetle kaliyor hep yapacagim diyorum yapmiyorum. Ramazandan sonra daha sıkı sarilmak istiyorum
Dedigin gibi kilo az oldugunda vermesi zorlasiyor oyuzden senin yapacaginda sanirim bitteribirakmak ve hareketlilik...hisgeldin buarada...Arkadaşlar merhaba 54 kiloyum bende 52 olmak istiyorum ramazan sonuna kadar. Bildirim yaparsam belki daha kontrollu yemek yerim diye dusundum iftar arpa sehriye corbası et sote salata cacik ve 2 parca bitter cikolata acaba cok mu yiyorum bilmiyorum yaaa su illa tatli yeme durumu olmasa gidicek eminim
Kizzzzz.47 yi bosver istersen 52de kal ama vucudun sekillensin..ihtiyacin olan o...Ya ben 47 olmak istiyorum ama once 50 tabi. İftardan sonra yapiyorum diyecegim ama yalan yani hep niyetle kaliyor hep yapacagim diyorum yapmiyorum. Ramazandan sonra daha sıkı sarilmak istiyorum
afiyet olsun canım.menün çok güzel...1 tane sıkma ne bu arada...İftar: uc yemek kasigi corba ( hava sicakti
İcemedim ama ezogelin en sevdgimdi tadina baktim hihi)
Dort yemek kasigi semiz otu
1 tane sıkma
Salata
Sonrasi: sekersiz cay
Misir puskulu cayi
Sade turk kahvesi
Kavun biraz.
Sahur: k fileks
Uc erik dort kiraz 1 küçük seftali
yihhhuuuuu :)Kızlar iftar:
1kase corba
Karışik ızgara 4parca
6yk pilav
Dondurma
Sade soda
Sade türk kahvesii
Bol bolll da su
Sahur:sadece su
Kızlar az yemek gerekyo sahurda hic yememek tabiki zararli ama suan onu dusunmuyorum,ramazanda nekadar düşersem kar kardır,ramazan sonrasi herseyden az az yiyerek ve spor yaparak dengeli ve duzenli beslenecegim ama suan istedigim tek şey eksileri görmek 61.8 e kadar gördüm bu arada![]()