ramazanda zayıflama

İftarda misafırlıkteydım
Yine pılav
Tavuk
Corba
Azcık havuc meze
Ve 2 patlıcan köfte tatlı

Kizlar iftar:4köfte(fırında)
10kasik pilav
1kase corba
Salata,dondurma
Sade türk kahvesi,soda
Yarin oruc tutamayacagm sahur yok o yuzden:işsiz:
Pilavla dondurmayi bilemedim.kiz biz boyle kilomuzu koruruzda verebilirmiyiz valla bilmiyorum.kendime guvenmiyorum istikrar kinusunda
İftarda misafırlıkteydım
Yine pılav
Tavuk
Corba
Azcık havuc meze
Ve 2 patlıcan köfte tatlı
Afiyet olsun canim.iste bu menude mesela pilava hic gerek yok madem digerlerinin tadini merak ediyorsun pilavdan feragat etmelisin bence...
:mad:Haftaya da sanırım ful davet verecem gıdecm:işsiz::hamarat::oops:
Off yaa nasıl olcak böyle

Bende bunu dusunuyorum iki yemek gordugumuzde kendimizi tutamiyorsak biz nasil kilo verip onuda koruyacagiz ki...
Ayni durumdayim ve moralsizim...

Aslinda asiri fazla yemiyoruz ama hepsini gece 21.00dan sinea ve hareketsiz kalarak yiyoruz.
Moralim bozuk tartiya cikamiyacagim korkudan.
Yemegi abartmiyorum ama sonrasinda ille bir tatli vs...
Ben yemiyorum annemler israr ediyir ve yemezsem bildigin küsüyorlar.
Kendi evimde zorla 2 kilo verip buraya gelip aldiktan sonra benden bi cacik olmaz ya...

Dun sabah 1 dilim ekmek az peynir 1 yumurta
Oglen yarim kase yogurt

Iftar..yarim corba,el buyuklugunde ustu malzemeli ve yagli bence pide....

Soda.1 kemalpasa gibi tatli.
Hareket sifir....

Merhabalar nasilsiniz grup uyelero nasil geciyor gununuz

Kızlar dün oruc tutmadim kahvaltida biraz patates kizartmasi,6adet siyah zeytin,1yumurta,1dilim kasar ve sekersiz cay ictim. Aksam 6adet istavrit,5kalamar,1bardak kola,dondurma yedim.
Sonuc biraz ipin ucu kacti galiba:duduk:

Kızlar dün oruc tutmadim kahvaltida biraz patates kizartmasi,6adet siyah zeytin,1yumurta,1dilim kasar ve sekersiz cay ictim. Aksam 6adet istavrit,5kalamar,1bardak kola,dondurma yedim.
Sonuc biraz ipin ucu kacti galiba:duduk:
wuuuuu :)
akşamın iyiymiş :) cuma günü görüşeceğiz.... :):dondurma:

kızlar ben memleketten döndüm,sizlerde paylaşımları azaltmıssınız...haydi bakalım herkes gün içinde dün iftar ve sahurda ne yediyse yazsın bakalım :)

eve gidip daha tartılamadım ama annemler zorla agzıma tıktılar herşeyi...
bakalım nedir durumum :)
yarın oruç tutmaya başlıyorum inş.
bu arada gecen cuma kilo bildirimi yapmayanlar varrr:)

İSİMYAŞBOYBASL.1.HF2.HF3.HF(
ASENA872816266.565.765.0.
USRİYUSRA311557068.968.0.
SEVİLAH2515658.757.9..
TOM RAİDER2717265.564.163.4.
PEMBE HAYALLERR201586362.2..
DEPİEDRA...63.8..
CUPCAKE89271585352.2..
CUKULATA ASKİNA271587473..
SEKERİMM27155.62..
BURCAK4119160.5251.4.

kızlar haydi kilo bildirimi yapmamışsınız ....

Ya biz dengeledigimizi saniyoruz ama gercekten bu iki ogunde az az yesek daha saglikli olacak canim.ben cozuttum gerici son 5 gundurde...bakalim bakalim...
Hareketsizlikten ölücem bide ben yaaa
Ben de tartildim yine 52 olmusum. Tutturamadik bu isi anlamiyorum neden ya. İstikrar göremiyorum kendimde.

Ben de tartildim yine 52 olmusum. Tutturamadik bu isi anlamiyorum neden ya. İstikrar göremiyorum kendimde.
O anki sisligine falanda bagli olabilir.cumalara bakalim biz...
Ben kendi adima soyleyim 5 gundur resmen bozdum...
Yeniden duzene girecegim simdi.bide yapabilirsem arabayi kullanmayacagim bi sure...
Ayrica nacizane fikrim canim,sen kilodan ziyade platesle sekillenmeye bak.sadece alt bolge icin ebru sallinin videolari vardir...

Arkadaşlar merhaba 54 kiloyum bende 52 olmak istiyorum ramazan sonuna kadar. Bildirim yaparsam belki daha kontrollu yemek yerim diye dusundum iftar arpa sehriye corbası et sote salata cacik ve 2 parca bitter cikolata acaba cok mu yiyorum bilmiyorum yaaa su illa tatli yeme durumu olmasa gidicek eminim

Ya ben 47 olmak istiyorum ama once 50 tabi. İftardan sonra yapiyorum diyecegim ama yalan yani hep niyetle kaliyor hep yapacagim diyorum yapmiyorum. Ramazandan sonra daha sıkı sarilmak istiyorum

Ya ben 47 olmak istiyorum ama once 50 tabi. İftardan sonra yapiyorum diyecegim ama yalan yani hep niyetle kaliyor hep yapacagim diyorum yapmiyorum. Ramazandan sonra daha sıkı sarilmak istiyorum
Kilo ne kadar azsa vermesi daha da zor oluyor vucut belli kiloda tutmaya calısıyor seni 55 kiloda tam 2 ay kaldim kilo veremedim dikkat etmeme ragmen

Arkadaşlar merhaba 54 kiloyum bende 52 olmak istiyorum ramazan sonuna kadar. Bildirim yaparsam belki daha kontrollu yemek yerim diye dusundum iftar arpa sehriye corbası et sote salata cacik ve 2 parca bitter cikolata acaba cok mu yiyorum bilmiyorum yaaa su illa tatli yeme durumu olmasa gidicek eminim
Dedigin gibi kilo az oldugunda vermesi zorlasiyor oyuzden senin yapacaginda sanirim bitteribirakmak ve hareketlilik...hisgeldin buarada...
Boyun kac
Kizzzzz.47 yi bosver istersen 52de kal ama vucudun sekillensin..ihtiyacin olan o...
Gecen bir spor salonunda gordum kiz baya zayif...sadece kas ve poposuna sekil bermek icin geliyordu..ona ozel hareketler yaptiriyorlardi...

İftar: uc yemek kasigi corba ( hava sicakti
İcemedim ama ezogelin en sevdgimdi tadina baktim hihi)
Dort yemek kasigi semiz otu
1 tane sıkma
Salata
Sonrasi: sekersiz cay
Misir puskulu cayi
Sade turk kahvesi
Kavun biraz.
Sahur: k fileks
Uc erik dort kiraz 1 küçük seftali

Kızlar iftar:
1kase corba
Karışik ızgara 4parca
6yk pilav
Dondurma
Sade soda
Sade türk kahvesii
Bol bolll da su
Sahur:sadece su

Kızlar az yemek gerekyo sahurda hic yememek tabiki zararli ama suan onu dusunmuyorum,ramazanda nekadar düşersem kar kardır,ramazan sonrasi herseyden az az yiyerek ve spor yaparak dengeli ve duzenli beslenecegim ama suan istedigim tek şey eksileri görmek 61.8 e kadar gördüm bu arada:halay:

İftar: uc yemek kasigi corba ( hava sicakti
İcemedim ama ezogelin en sevdgimdi tadina baktim hihi)
Dort yemek kasigi semiz otu
1 tane sıkma
Salata
Sonrasi: sekersiz cay
Misir puskulu cayi
Sade turk kahvesi
Kavun biraz.
Sahur: k fileks
Uc erik dort kiraz 1 küçük seftali
afiyet olsun canım.menün çok güzel...1 tane sıkma ne bu arada...
Kızlar iftar:
1kase corba
Karışik ızgara 4parca
6yk pilav
Dondurma
Sade soda
Sade türk kahvesii
Bol bolll da su
Sahur:sadece su

Kızlar az yemek gerekyo sahurda hic yememek tabiki zararli ama suan onu dusunmuyorum,ramazanda nekadar düşersem kar kardır,ramazan sonrasi herseyden az az yiyerek ve spor yaparak dengeli ve duzenli beslenecegim ama suan istedigim tek şey eksileri görmek 61.8 e kadar gördüm bu arada:halay:
yihhhuuuuu :)
1.8 vermişsin daha şimdiden öylemi....ayyy imrendim ya :) süper...maşallah sana...
ben hala eve giremiyorum pek sürekli dışarılardayım iş güç yogunluk vs...

Back
X