Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdilik bunlar sanırım.
isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
66
Beyondparadise
162
58
Bahar2106
160
68.8
Sevgi006
162
60
Cenekea
168
58
Flutist
162
51.8
öncelikler bir hafta sonra tekrar tartılacağız.bunun için öncelikle inanmalıyız ve kendimize güvenmeliyiz.
tv karsısında atıştırmaları bırakalım.
Isırdığımız her lokmanın tadını almaya çalışmalıyız.ki ben bunu hiç yapmıyorum.
asansör kullanmayalım.
müsait oldukça iftardan sonra hızlı yürüyüş yapalım.ben iftardan önce yarım saat yürüyünce ve gece yarım saat hareket yapınca iyi hissediyorum.
su içmeyi unutmamak lazım tabi.ben sebze suyu merak ediyorum şu aralar merakımla kalıyorum öyle...haydi bakalım inşallah haftaya en az 1 kilo vermiş oluruz...
aayyy en kilolu benmiyim![]()
Merhaba beni de alsaniz araniza olur muu??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb hg.sende boy kilonu yaz listeye eklerim aksam.
Biz genel olarakta ne yedigimizi,ne yaptigimizi yaziyoruz buraya sohbet modunda :)
Anladim. Boyum 167 kilom 65 . Bu arada yaein yediklerimi yazmaya baslasam sorun olur mu sizin icin?
Ayir canim olmaz.istedgin zaman yazabilirsin.burda yazisildiginda biraz daha dikkat ediyoruz sanki yediklerimize oyuzden dedim.
Varmi eklenecek kimse baska
Beni de alirmisin
Tatlım ben de şimdi tartıldım.
Boy: 160
Kilo: 50,5
(Geçen hafta cuma 51 kiloydum, ramazanın ilk haftası tam 500 gram vermişim çok mutluyum :118: )
Esracim tamamdir aksama not ederim.sevindim adina,zaten duzenli besleniyorsun.
Ya ben acaba sahurda kahvaltilikti falan deyip fazla kaciriyorum heralde,kilo veremedigime gore.
Azda yesem cokta yesem sahurda nasilsa gunduz acikiyoruz,tukeniyoruz...aaaaaa hicmi yemeyim yani....
Esracim tamamdir aksama not ederim.sevindim adina,zaten duzenli besleniyorsun.
Ya ben acaba sahurda kahvaltilikti falan deyip fazla kaciriyorum heralde,kilo veremedigime gore.
Azda yesem cokta yesem sahurda nasilsa gunduz acikiyoruz,tukeniyoruz...aaaaaa hicmi yemeyim yani....
| isim | boy | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta |
| Asena87 | 163 | 65,8 | | | |
| Beyondparadise | 162 | 58 | | | |
| Bahar2106 | 160 | 68.8 | | | |
| Sevgi006 | 162 | 60 | | | |
| Cenekea | 168 | 58 | | | |
| Flutist | 162 | 51.8 | | | |
| Esra927 | 160 | 50.5 | | | |
| Angel1986 | 154 | 74.5 | | | |
| Hayalhülya | 167 | 65 | | | |
| | | | | | |
şimdi kilo listemizi güncelledim canım.tartıldımda yarım kiloya yakın düşmüşüm.buradan anlıyorum ki yavaş yavaş kilo veriyorum...ohh biraz olsun rahatladım :)Acaba ekmeği biraz fazla kaçırıyor olabilir misiniz , bence sahur için en ideal ve tok tutan yiyecek yumurta aslında . Yanındada zeytin peynir domates salatalık falan derken insan doyuyo hemen bi dilim ekmek yetiyo . Benim tatlılarla aram çok iyi ahhh ondan kaybediyorum bi çikolata derken bi bakıyorum 2 3 olmuş :/
isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
65,8
Beyondparadise
162
58
Bahar2106
160
68.8
Sevgi006
162
60
Cenekea
168
58
Flutist
162
51.8
Esra927
160
50.5
Angel1986
154
74.5
Hayalhülya
167
65
son güncelleme yapıldı...buarada tartıldımda digijat olmadığı için tartı tam anlayamadım ama bi yarım kilo az duruyordu bende sglama almak için 200 gr eksilttim :)
ama görünen o ki biraz gitmiş :) ehehehehehhehehe :)
Teşekkürler benide aldığınız için😊
şimdi kilo listemizi güncelledim canım.tartıldımda yarım kiloya yakın düşmüşüm.buradan anlıyorum ki yavaş yavaş kilo veriyorum...ohh biraz olsun rahatladım :)
buarada yarım dilim sahurda yiyorum sadece ama kalorili şeyler yiyorum yanında az da olsa etkiliyordur...
tatlı olayını sorma...gözüm kalıyo ama yemiyorum pek....