• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

Günaydın
Sahurumu ıkı lokma ekmk yoğurda bandırıp yedım
İftarda yedıklerım bana yetmiştı:63:

kızlar daha aktif olmamız için bazı şeyleri düzenleyelim...
** her gün siteye girdiğimizde dünkü iftar ve sahuru yazalım diğerleride yorum yapsınlar,iftarı ayrı sahuru ayrı yazınca ne kimse yorum yapıyor ne de takıp edilebiliyor.
**iftarda çeşit çok ken ekmek yememiz çok gereksiz sanırım onu minimuma indirelim.(ben sahurda belki etimek form yiyorum ekmek yerine)
**genel olarak hepimizde hareket eksiği var galiba.iftardan sonra yürüyüşü,imkan yoksa evde yarım saat dans ve sıkılaştırıcı hareketi yapalım derim ben:) (ben arabayı bırakıyorum işten eve evden işe 12 şer dakika yürüyüp minibüse bineceğim-fayda faydadır)
**grubu sadece arada okumak için kullanmayalım,girdikçe fikrimizi yada yaptığımızı bildirelim.
**şaka maka 4.gün bugün ve zaman hızlı geçiyor,biz 3-5 kg bandında kilo vermeliyiz
**su içmeyi iftar sahur arasına yayalım.
** cuma akşama doğru tartı günü unutmayalım.
Bu hafta için mi 3.5 kılo dıyorsun
Benım ımkansız gramı bıle verırsem ne ala

asena87 asena87 canim tutuyorum hic sikinti yasamiyorum hem de.bir de vitamin iciyorum sahurda acaba onun da etkisi varmidir dinç olmamda?dedigim gibi hurma da cok dinç tutuyormuş zaten.ben sahurda herzaman hurma ve yarim paket etiform yiyecegim bu degismeyecek.buaksam iftarda ise firinda çöp şişte köfte,bir tane firinda pisen patates(cok guzel oluyo yagsiz tussuz bile)firinda az yagli patlican ve kabak yapip onu yogurtlayacagim bir de salata.tabi tatli olarak da süt helvasi hem hafif bir tatli cok guzel oluyor tadi diyorlar.aslinda 20dakika ip atlasak cok guzel olacak:spor:

Bu hafta için mi 3.5 kılo dıyorsun
Benım ımkansız gramı bıle verırsem ne ala
hehehhe canım benim ramazanı kastettim 3 ila 5 kg arasında verelim diye :)
niye bu kadar uğraşacaksak en az 2,3 kilo verebiliriz.

asena87 asena87 canim tutuyorum hic sikinti yasamiyorum hem de.bir de vitamin iciyorum sahurda acaba onun da etkisi varmidir dinç olmamda?dedigim gibi hurma da cok dinç tutuyormuş zaten.ben sahurda herzaman hurma ve yarim paket etiform yiyecegim bu degismeyecek.buaksam iftarda ise firinda çöp şişte köfte,bir tane firinda pisen patates(cok guzel oluyo yagsiz tussuz bile)firinda az yagli patlican ve kabak yapip onu yogurtlayacagim bir de salata.tabi tatli olarak da süt helvasi hem hafif bir tatli cok guzel oluyor tadi diyorlar.aslinda 20dakika ip atlasak cok guzel olacak:spor:
peki 1 ay boyunca zaten iftarda azıcık birşey yiyorsun sahurdada hiç yararlı yiyeceklerden girmeyecekse vücuduna nasıl olacak bu iş...
akşam menün güzelmiş afiyet olsun şimdiden.
ben tatlı yemiyorum pek abur cuburla birlikte onuda bıraktım sayılır...

ya ip atlamaya bende imreniyorum ama evde çok gürültü olur komşulara gece dışarı cıkıpta atlayamamda :)
bugün iftardan sonra dans ve hareket yapmayı düşünyorum bakalım deneyeceğim.

İSİMYAŞBOYKİLO(1.HAFTA)KİLO(2.HAFTA)KİLO(3.HAFTA)KİLO(4.HAFTA)
ASENA872816266...
USRİYUSRA3115570...
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717265...
TUHANA_01......
DEPİEDRA......
[td]CUPCAKE89[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]53[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[tr]
[td]CUKULATAASKİNA[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]74[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][/tr]

Canim 1litre süt,100gr tereyagi,1su bardgi un,1su bardagi şeker(ben şekeri daha az koymayi düşünüyorum) ,1yjmurya sarisi,1paket vanilya. canim yagi eritiyorsun önce sonra unu koyup kavuruyorsun kokusu cikana kadar ardindan yaavasca sütümüzü döküyoruz,ardindan yumurya sarisi ve şeker.süfekli karistirarak koyulmasini sabliyoruz kaynayip göz göz olunca altini kapatip bir paket vanilya koyuyoruz.sonra karisimi borcama ya da toprak kaplara(ben goprak kaba koyacagim)koyarak 200derece 25-20dk uzeri kizarana kadar pisiriyoruz.viktiktan sonra uzerine cekilmis findik(ama cig findik olacak kavrulmuslar yag molekulleri bozuldugu icin zararli vucuda yag olarak depolaniyo cunku):KK54:

asena87 asena87 canim iftarda iyi beslenmeye calistigim icin sahuru es geciyorum bu sene simdilik birdey yok insallah boyle devam eder,ip atlayabilirsin canim parmak uclariya atlicaksin hic ses gitmiyor ozaman ben oyle yapiyorum.alt katin en kullanmadigi odasinin ustundeki odaya gec ve parmak uclarinda atla sikinti olmaz:spor:

Canim 1litre süt,100gr tereyagi,1su bardgi un,1su bardagi şeker(ben şekeri daha az koymayi düşünüyorum) ,1yjmurya sarisi,1paket vanilya. canim yagi eritiyorsun önce sonra unu koyup kavuruyorsun kokusu cikana kadar ardindan yaavasca sütümüzü döküyoruz,ardindan yumurya sarisi ve şeker.süfekli karistirarak koyulmasini sabliyoruz kaynayip göz göz olunca altini kapatip bir paket vanilya koyuyoruz.sonra karisimi borcama ya da toprak kaplara(ben goprak kaba koyacagim)koyarak 200derece 25-20dk uzeri kizarana kadar pisiriyoruz.viktiktan sonra uzerine cekilmis findik(ama cig findik olacak kavrulmuslar yag molekulleri bozuldugu icin zararli vucuda yag olarak depolaniyo cunku):KK54:
ayy güzelmişt,vanilyalı puding olacak heralde ama malesef benim fırınım yok ya malum bekar evi,eksikliğini hissetmiyorum diye almadımda.

asena87 asena87 canim iftarda iyi beslenmeye calistigim icin sahuru es geciyorum bu sene simdilik birdey yok insallah boyle devam eder,ip atlayabilirsin canim parmak uclariya atlicaksin hic ses gitmiyor ozaman ben oyle yapiyorum.alt katin en kullanmadigi odasinin ustundeki odaya gec ve parmak uclarinda atla sikinti olmaz:spor:
ben zaten giriş katta oturuyorum alt kat bodrum.ama evde yürürken bile ses çıktığını düşünüyorum zira üst kattan yürüme sesi bile geliyor oyüzden çekiniyorum.

Firina vermeleri üstü kizarsin diye zaten,ocaktan aldiktan sonrada yiyebilirsin canim.ben tatliyi cok seviyorum cok agir ve serbetli tatlilar bile beni tikamaz oturur 1kilo yerim okadar yani.o yuzden bunu frenleyebilmek icin en azindan sutlu bir tatli yapayim dedim:KK48:
Ses gitmez canim sen hic tedirgin olma bence.
Aaasen bekarevindemisin ben seni evli saniyordum :KK28:

Meraba kızlar
*Dünki iftar menüm
Yarım kase çorba
Yarım kase kıyma
1 dilim ekmek
Çok güzel yemiştim ama çayın yanında tadelleyi patlattım yazık oldu farkındayım
*Sahur menüm
1 yumurta
Yarım domates
1dilim peynir
2 dilim helva
2 zeytin
1 hurma
1dilim ekmek
Sahurda biraz kaçtı kızlar bilerek yedim emzirdiğim için sütüm azalır diye korkuyorum

Firina vermeleri üstü kizarsin diye zaten,ocaktan aldiktan sonrada yiyebilirsin canim.ben tatliyi cok seviyorum cok agir ve serbetli tatlilar bile beni tikamaz oturur 1kilo yerim okadar yani.o yuzden bunu frenleyebilmek icin en azindan sutlu bir tatli yapayim dedim:KK48:
Ses gitmez canim sen hic tedirgin olma bence.
Aaasen bekarevindemisin ben seni evli saniyordum :KK28:
ya kac gündür tatlıyı bırakmıstım ama korkuyorum anlık bir patlama olacak herşeyi yiyeceğim diye o yüzden az sekerli tatlıyı yapabilirim bugün..
evet bekarım canım,tek yaşıyorum.oyüzdendir ki düzensiz bir yaşamım var.bazen dışarda bazen evde bazen kahvaltılık bazen geçiştirmeilk bazende atıştırmalık :)
Meraba kızlar
*Dünki iftar menüm
Yarım kase çorba
Yarım kase kıyma
1 dilim ekmek
Çok güzel yemiştim ama çayın yanında tadelleyi patlattım yazık oldu farkındayım
*Sahur menüm
1 yumurta
Yarım domates
1dilim peynir
2 dilim helva
2 zeytin
1 hurma
1dilim ekmek
Sahurda biraz kaçtı kızlar bilerek yedim emzirdiğim için sütüm azalır diye korkuyorum
afiyet olsun...evet tadelle dışında sıkıntı yok hem bebek emziriyormuşsun..ama sana süt yapacak gıdaları,meyveyi vs düzenli yersen tatlı ihtiyacın azalır ya da çikolatayla patlak vermez belki...
ben zaten düzensiz yemekten ve abur cuburdan kilo alan biriyim...şu anda mesela kaç kilo verdiğimede bakmıyorum öncesinde abur cubur,çikolata ile mücadele ediyorum yani yemiyorum birde hamur işi :)

sahurunda gayet güzel....marketten ambalajlı tatlı abur cubur alma aldırma mümkünse erekiyorsa bi benzerini evde yap :)

ya kac gündür tatlıyı bırakmıstım ama korkuyorum anlık bir patlama olacak herşeyi yiyeceğim diye o yüzden az sekerli tatlıyı yapabilirim bugün..
evet bekarım canım,tek yaşıyorum.oyüzdendir ki düzensiz bir yaşamım var.bazen dışarda bazen evde bazen kahvaltılık bazen geçiştirmeilk bazende atıştırmalık :)

afiyet olsun...evet tadelle dışında sıkıntı yok hem bebek emziriyormuşsun..ama sana süt yapacak gıdaları,meyveyi vs düzenli yersen tatlı ihtiyacın azalır ya da çikolatayla patlak vermez belki...
ben zaten düzensiz yemekten ve abur cuburdan kilo alan biriyim...şu anda mesela kaç kilo verdiğimede bakmıyorum öncesinde abur cubur,çikolata ile mücadele ediyorum yani yemiyorum birde hamur işi :)

sahurunda gayet güzel....marketten ambalajlı tatlı abur cubur alma aldırma mümkünse erekiyorsa bi benzerini evde yap :)
Sağol canım bende abur cuburdan çayın yanında bişeler yemeden aldım hep bunlardan vazgeçmemiz lazım

iyi akşamlar
İftarım bı kase tavuksuyu çorba
3 kaşık tavujlu b.pilavı
Azcık pide:KK43:
2 kaşık taze fasulye
2 hurma yeşilcayın yanına:kahve:
Çocuklara yoğurtlucılklı dondurma yapmiştım ıkı kasık ondan:dondurma::dondurma:

Ben de katılabilir miyim araniza acaba :)
Tabiki canim hg yarin tabloya eklerim.yas boy kilo verirsen
iyi akşamlar
İftarım bı kase tavuksuyu çorba
3 kaşık tavujlu b.pilavı
Azcık pide:KK43:
2 kaşık taze fasulye
2 hurma yeşilcayın yanına:kahve:
Çocuklara yoğurtlucılklı dondurma yapmiştım ıkı kasık ondan:dondurma::dondurma:

10 tane de kiraz:KK30:
Afiyet olsun canim.nacizane fikrim canimiz ceken her yemekten yiyoruz bari ekmegi yememeliyiz...bence tabi...

Back
X