Ramzi teorisi kimlerde dogru cıktı?

banumamedof

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
105
76
13
29
Selam kizlar. Ramzi teorisi ne kadar dogru sizce. Ben şimdiye kadar 6 7 kişi bu sayfada bakti erkek dedi ama ne kadar dorgru bilemiyorum. Tabiiki onceliyimiz saglikli dogulmasi. Ama insan merak ediyor tabii)))

canım Ramzi teorisi nedir pek cahil kaldım bu konuda hiç gebelikte geçirmedim belki ondan bilmiyorum ultrason fotosu da yok tahmin. Yürütemedim

canım Ramzi teorisi nedir pek cahil kaldım bu konuda hiç gebelikte geçirmedim belki ondan bilmiyorum ultrason fotosu da yok tahmin. Yürütemedim
Ramzi teorisi plasentami ne oyle biliniyormuş. Ben cok anlamam. Ama anlayanlar var galiba. Bizimkisi bu. 9+2 haftalik karindan ultrason. Bakalim bilenler olacakmi

Anlıyorsunuz sanırım bende anlamam bakar mısınız acaba 7haftaya yeni girmişken verilen görüntü sizce ne
Küçükmüş canım ya çok duygulanıyorum keşke benim de olsa bence kız gülüm ya :) sağlıkla gelsin

Oğlumda da kızımda da çıkmıştı benim doğru

Yaa inşaallah kızım olur doğrudur neye göre kız diyorsunuz bı kaç kişide kız dedi coo merak ettim
Canım Ramzı teorisi anlamıyorum hiç gebe de olmadım sadece hisslerim kuvvetlidir bazen yanılıyorum ama çoğunlukla doğru çıkıyor sağlıklı olsunda kız da erkek evlatta aynıdır Allah can sağlığı versin

Tabi orası öyle sağlıklı olsun ama bir oğlum var kızım olsun çok istiyorum tabu hayırlısı olsun ayaklarına taş değmesin inşallah

Amin inşallah canm orası öyle sağlıklı olsun öncülügumuzdur ama oğlum var kızımda olsun çok istiyorum Allah gönlümüze göre verir inşallah

Merhaba Banada tahminde bulunurmusunuz

Eklentiler

• ED15B072-B4D0-4386-80FC-AA3F4C41DF77.webp
    20 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…