Ramzi teorisi kimlerde dogru cıktı?

Bana da ramzi teorisiyle bakanlar kız dedi erkek olduğunu öğrendik canım, yanlış çıkabiliyor

Selam kizlar. Ramzi teorisi ne kadar dogru sizce. Ben şimdiye kadar 6 7 kişi bu sayfada bakti erkek dedi ama ne kadar dorgru bilemiyorum. Tabiiki onceliyimiz saglikli dogulmasi. Ama insan merak ediyor tabii)))
İkinci gebeliğimde hem ramzi hem nub teorisi doğru çıktı, çin takvimi yanlış çıktı.

Ramzi teorisi plasentami ne oyle biliniyormuş. Ben cok anlamam. Ama anlayanlar var galiba. Bizimkisi bu. 9+2 haftalik karindan ultrason. Bakalim bilenler olacakmiEki Görüntüle 3237238
Tam bende anlamıyorum bu şeylerden ama buna göre yuvarlak kese kız fasulye tarzı kese erkek denilmişti benimki tutmuştu hayırlısı

6 haftalıktı burda sizceee ramzi ye göre ne kızlar. Karından ultrason

Eklentiler

• Screenshot_20230508_152745_com.android.chrome.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 306
Eki Görüntüle 3249037
Merhabalar 6+5teyim bakabilir misiniz sizce önce sağlıklı olsun da insan da merak ediyor , vajinal ultrason ile bakıldı
Emin olamadım canım içimden erkek diye geçti hayırlısı olsun sağlıklı olsun hamişler lütfen dualarınızı bekliyorum emin olun yorumlarken gözlerim doluyor bende bir anne adayıyım tedavi görüyorum dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olur inşallah

Canım rabbim en hayırlı zamanda kucağını boş bırakmasın ben de kimyasal geçirdim şubat ayında Mart ayında tekrar hamile kaldım rabbim isteyince her şey olur stresten sıkıntıdan uzak dur , inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız

İnşallah canım amin ben 4 yıl olcak uğraşıyorum polikistik over var bakalım nasip tabi

Banada bakarmısınız lütfen

Eklentiler

• D095008A-4ADC-4599-A448-FB2B485CF7D3.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 158
Merhaba kızlar, doktorum cinsiyet söylemedi bana da bakar mısınız rica etsem?

Eklentiler

• 8D50F902-1181-4CAC-A6F6-C917CB0BD72F.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 171
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…