- Konu Sahibi banumamedof
-
İkinci gebeliğimde hem ramzi hem nub teorisi doğru çıktı, çin takvimi yanlış çıktı.Selam kizlar. Ramzi teorisi ne kadar dogru sizce. Ben şimdiye kadar 6 7 kişi bu sayfada bakti erkek dedi ama ne kadar dorgru bilemiyorum. Tabiiki onceliyimiz saglikli dogulmasi. Ama insan merak ediyor tabii)))
Tam bende anlamıyorum bu şeylerden ama buna göre yuvarlak kese kız fasulye tarzı kese erkek denilmişti benimki tutmuştu hayırlısıRamzi teorisi plasentami ne oyle biliniyormuş. Ben cok anlamam. Ama anlayanlar var galiba. Bizimkisi bu. 9+2 haftalik karindan ultrason. Bakalim bilenler olacakmiEki Görüntüle 3237238
İkinci gebeliğimde hem ramzi hem nub teorisi doğru çıktı, çin takvimi yanlış çıktı.
Tam bende anlamıyorum bu şeylerden ama buna göre yuvarlak kese kız fasulye tarzı kese erkek denilmişti benimki tutmuştu hayırlısı
Bende dogru cikti ramzi dun ogrendim erkek cinsiyyeti 13+5 oldu sukur yanilma olurmu acaba?B
Bellimi cinsiyeti
Tabii ki olabilir, bana da 12+5'de erkek denilmişti kız olduğu netleşti ama ramzi ve nuba göre de kızdı.Bende dogru cikti ramzi dun ogrendim erkek cinsiyyeti 13+5 oldu sukur yanilma olurmu acaba?
Ultrasonda bakti doktor cok emin soyledi erkek diye gerisi artik Allahin taktiri saglikli gelsindeTabii ki olabilir, bana da 12+5'de erkek denilmişti kız olduğu netleşti ama ramzi ve nuba göre de kızdı.
Benim ilk cocuğumda da 12. haftasında erkek olduğu anlaşılmıştı, ama detaylı ultrasondu.Ultrasonda bakti doktor cok emin soyledi erkek diye gerisi artik Allahin taktiri saglikli gelsinde
Bana da bakar mısınız rica etsem 6 haftalık karındanSanırım erkek canımsağlıklı olsunda
Daha çok küçükmüş ama erkek gibi geldi , daha erken tabi amaBana da bakar mısınız rica etsem 6 haftalık karından
Teşekkür ederim doktorum kıza benzetti ayrıntılı ultrosonda kesin öğrenirim artıkDaha çok küçükmüş ama erkek gibi geldi , daha erken tabi ama
Hayirlisi olsun sağlıklıTeşekkür ederim doktorum kıza benzetti ayrıntılı ultrosonda kesin öğrenirim artık
Daha çok küçükmüş ama erkek gibi geldi , daha erken tabi ama
Emin olamadım canım içimden erkek diye geçti hayırlısı olsun sağlıklı olsunEki Görüntüle 3249037
Merhabalar 6+5teyim bakabilir misiniz sizce önce sağlıklı olsun da insan da merak ediyor , vajinal ultrason ile bakıldı
Canım rabbim en hayırlı zamanda kucağını boş bırakmasınEmin olamadım canım içimden erkek diye geçti hayırlısı olsun sağlıklı olsunhamişler lütfen dualarınızı bekliyorum emin olun yorumlarken gözlerim doluyor bende bir anne adayıyım tedavi görüyorum dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olur inşallah
İnşallah canım aminCanım rabbim en hayırlı zamanda kucağını boş bırakmasınben de kimyasal geçirdim şubat ayında Mart ayında tekrar hamile kaldım rabbim isteyince her şey olur stresten sıkıntıdan uzak dur , inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız
Banada bakarmısınız lütfenCanım Ramzı teorisi anlamıyorum hiç gebe de olmadım sadece hisslerim kuvvetlidirbazen yanılıyorum ama çoğunlukla doğru çıkıyor sağlıklı olsunda kız da erkek evlatta aynıdır Allah can sağlığı versin
8+ 6 haftalıkBanada bakarmısınız lütfen
Daha çok küçükmüş ama erkek gibi geldi , daha erken tabi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?